![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=outer_space;28891]ljudi, ne treba gajiti neka posebna očekivanja od ponovnog izvlačenja [I]on Oct. 01, 2012[/I], pogotovo što ne znamo pod kojim uslovima će se novi brojevi izvlačiti. ukoliko budu samo popunjavali potreban broj brojeva do mogućih 50.000,00 ovaj region ima vrlo male šanse za dodatne brojeve.
pozdrav.[/QUOTE] Bas tako! Treba kao da se lozimo na Oktobarsko izvlacenje a ne znamo pod kojim [U][B]uslovima[/B][/U] ce biti dodatnog izvlacenja! Ne kazem da ga nece uopste biti, ali ce to mozda biti mizerna cifra dodatnih dobitinika koju mi na forumu necemo ni osetiti! Slazem se i da se uvede placanje da sanse nece biti vece jer nas narod ce to placati. Uz sve to razvoj interneta i sve veca dostupnost interneta obicnim ljudima ce povecati i broj igraca! Mozda ce iz tamo neke siromasne africke zemlje Nigerije ili Somalije biti lakse dobiti ako se uvede placanje. Ovo je bre katastrofa. Tri osobe sa foruma sa celog prostora bivse Jugoslavije izvuci za DV-2013 je bruka! Bolje igrajte loto vece su sanse. Ovo je sve farsa. Last edited by mijan; 02.05.2012 at 10:56. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mijan;28894]Bas tako! Treba kao da se lozimo na Oktobarsko izvlacenje a ne znamo pod kojim [U][B]uslovima[/B][/U] ce biti dodatnog izvlacenja! Ne kazem da ga nece uopste biti, ali ce to mozda biti mizerna cifra dodatnih dobitinika koju mi na forumu necemo ni osetiti! Slazem se i da se uvede placanje da sanse nece biti vece jer nas narod ce to placati. Mozda ce iz tamo neke siromasne africke zemlje Nigerije ili Somalije biti lakse dobiti ako se uvede placanje.
Ovo je bre katastrofa. Tri osobe za celu godinu izvuci sa foruma je bruka! Bolje igrajte loto vece su sanse. Ovo je sve farsa.[/QUOTE] Slažem se, ne znamo ni hoće li biti izvlačenja u oktobru, ni pod kojim uslovima, ne znamo ništa! Ali jesmo u bubnju, ne moramo se ni ponovo slikati, ni slati nove prijave, niti nam ko traži kakvu lovu, samo u oktobru ponovo provjeriti svoj status, pa ako šta bude-dobro jest, ako ne bude-nikom ništa. Sve i da znamo i sve uslove i šta se trenutno dešava, ne možemo ništa promjeniti, pa zašto se onda oko toga nervirati? I meni je skroz čudno samo 3 dobitnika na forumu. Možda su u ovom krugu izvukli manji broj prijava, možda 50 000, pa još 50 000 u oktobru.
DV 2020 Last edited by NightSky; 02.05.2012 at 11:03. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Radojica;28882]Ništa. Ja sve nekako prebacujem na nabeđene beogradske fotografe kojima se ne sme ništa "prigovoriti" na rad, jer oni sve najbolje znaju.
Definitivno, od sada se fotografišem sam i obradu radim sam. p.s. Stvarno, dogodine ako me ne izvuku, ima preko noći da ostavim sve ovde i odem na neko fensi ostrvo i oženim neku bogatu babu za papire i uzmem joj pola para i onda živim srećno do kraja života. Dosta bre više, na sve strane neke neizvesnosti... Do tada radim trbušnjake, da povećam verovatnoću "slučajnog" susreta. Pozdrav svim optimistima.[/QUOTE] Isto!! Samo ja krecem jos ove godine :1081: (samo u malo izmenjenom scenariju) Priznajem dosta toga bi mi ova USA resila al ako nije sudjeno da to bude ovaj maj, ove godine, show must go on :D I tako sma ja dete oktobraaaaaaaaaaaaaaaaaa :bravo: |
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED as well. Ovo je drugi put kako apliciram za DV.
|
|
|||
|
|||
![]()
ja moram da pitam,o kakvoj prijavi je rec u oktobru..je li to mislite za 2014...
|
|
|||
|
|||
![]()
Gdje provjeravate?
Na stranici [url]https://www.dvlottery.state.gov/[/url] ne mogu nikako od juče da provjerim! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=misica;28901]ja moram da pitam,o kakvoj prijavi je rec u oktobru..je li to mislite za 2014...[/QUOTE]
Ne,vaze nasi brojevi,bice opet izvlacenje u oktobru.I ljudi da se razumemo,nije ovo Srbija,da nam pisu uslove,sta i kako i da na kraju ne bude,cim su rekli da ce biti,onda je to tako.A na koji ce nacin to biti,to vec nije na nama,vazno je da ce biti i treba da budemo srecni zbog toga,a ne da kukamo i da trazimo uslove,a i ako ne bi bilo,lutrija je pa ko hoce neka igra,ko nece ne mora,a ne da se nervira i da ovde ljude demoralise.Uostalom sto i igrate,kada tako razmisljate? |
|
||||
|
||||
![]()
Has not been selected x2 supruga i ja...srecno dobitnicima:1081::1081::1081:
|
|
|||
|
|||
![]()
HAS NOT BEEN SELECTED po treci put zaredom,mozda ce cetvrti put biti vise srece. :) puno srece svim dobitnicima. :beer:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da se pridruzim,jos dve prijave HAS NOT BEEN SELECTED :blink:
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |