![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » Dv 2013 izvuceni maj-oktobar » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sorry!
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Sjajne vesti! ![]() Izgleda da je talicna ekipa iz coska, samo sto cemo Zeljko i ja sacekati oktobar
|
|||
|
|||
|
E ljudi stvarno cestitam !I prosto ne mogu da verujem koliko ljudi ove godine dobise iz prvog puta!
![]() ![]() ![]() ![]() I nama bese ovo prvi put ali ne bi smo tolike srece. Mi cekamo oktobar kao i ostali mozda budemo imali vise srece! |
|
|
||||
|
||||
|
Lista
1. Milosdv, Srbija 2. Milan63, Srbija 3. Oskark , Srbija 4. Eliksir, Srbija 5. Gogecko, (RS, BIH) 6. Vangelistexas , Srbija 7. Zvercica , Srbija 8. Ivanmilosavljevic, Srbija 9. Passenger , Srbija 10. Surtex, Srbija 11. Hannah, Crna Gora (već sredio GC) 12. UsainBolt , (Srbija) 13. Free (Srbija) 14. Alen.su (Lokacija ???) 15. Maruko (Srbija) Van foruma: 2 Srbija, 1 Hrvatska
|
|||
|
|||
|
Jao ljudi juce proverio i skoro crko ! ! !
Bingo ! ! ! Prosle god nista ali ove pogodak ! Lokacija Srbija |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Trebam ici za Su uskoro.
|
|
|
|||
|
|||
|
mi and maj vajf HAS NOT BEEN SELECTED poslije 10godina igre
F.UCK THIS |
|
|
||||
|
||||
|
Druga prijava... has not been selected. Videcemo sta oktobar ima da kaze, mada... Nada umire poslednja!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Kad nece Ameri da im budemo 51 drzava![]() @Positive Vibe jbg steta sto ti treca sreca nije bila bas srecna
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Svi u mom okruzenju su odusevljeni, ali ja Srbin ko Srbin - veciti skeptik. Vidim da se veliki znacaj pridaje case number-u, pa evo update oko mog: 2013EU00010xxx I to je ok, sto manji broj to bolje, ako sam dobro razumeo? Inace, jutros sam se slikao, raspadnut ko cvarak - skuvan kao curan, posle trece smene, pa ako me zbog necega odbiju, to ce biti blago teleci-poluzombijevski pogled na fotografiji
|
|
|