![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
eto,
Samo da se i ja javim da se prijavih ove godine ponovno. dv 2012 - not accepted dv 2013 - not accepted dv 2014 - wait for it :) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Mirko86;32663]Ako ste rodjeni u Pristini, stavljate Kosovo, nazalost.[/QUOTE]
Da li takva greska ima za posledicu diskvalifikaciju? Prepostavljam da da :no: Mislim da su ove tacke 5 i 6 [URL="http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php"]odavde[/URL] dopunjene u poslednja dva dana, ja ih nisam video kada sam se prijavljivao ! Last edited by EnSan; 16.10.2012 at 19:59. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=EnSan;32713]Da li takva greska ima za posledicu diskvalifikaciju?
Prepostavljam da da :no: Mislim da su ove tacke 5 i 6 [URL="http://www.zelenalutrija.com/prijava-na-lutriju/uputstvo.php"]odavde[/URL] dopunjene u poslednja dva dana, ja ih nisam video kada sam se prijavljivao ![/QUOTE] Nista, nadaj se da te nece izvuci u maju jer ce ti biti jako zao u suprotnom, a sledece godine nova sansa. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mene najzad da se upisem....Prijavila sam sebe i supruga,i naravno nasa dva pileta :1072: pa nek nam je Bog u pomoci....
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel moze ista fotografija od prosle prijave?Pretpostavljam da to nije problem.
|
|
||||
|
||||
![]()
Naravno da moze. Bitne su samo karakteristike fotografije, a za samu vizu se ionako ponovo fotografise
|
|
|||
|
|||
![]()
ljudi evo jedno iskreno pitanje...jel ima ko da je samac i da se prijavio ili dobio gc a da bi evo npr ozenio mene da bih dobila takodje gc, a moze i obrnuto da se udam za nekog da bi ta osoba dobila gc u slucaju da ja dobijem...vise mi sve dojadilo...
mislim, vidim neki ljudi i po ostalim forumima, se prijave i dobiju pa ipak ne mogu ici jer nemaju 12 god skolovanja a nisu znali da je to uslov za gc, ili nema ko da im posalje garntno, ili su otisli jer misle da samo pada med i mlijeko tamo pa hoce da se vrate itd a ja imam i gdje biti, i imala bih odmah posao kad bi dobila ako bog da i vec sam sve goto papire pripremila ali nikako da me ova luda sreca pogodi i da vise budem "SELECTED" pobudalit cu vise :aa: :realmad: :tot: |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Amra Huric;33016]ljudi evo jedno iskreno pitanje...jel ima ko da je samac i da se prijavio ili dobio gc a da bi evo npr ozenio mene da bih dobila takodje gc, a moze i obrnuto da se udam za nekog da bi ta osoba dobila gc u slucaju da ja dobijem...vise mi sve dojadilo...
mislim, vidim neki ljudi i po ostalim forumima, se prijave i dobiju pa ipak ne mogu ici jer nemaju 12 god skolovanja a nisu znali da je to uslov za gc, ili nema ko da im posalje garntno, ili su otisli jer misle da samo pada med i mlijeko tamo pa hoce da se vrate itd a ja imam i gdje biti, i imala bih odmah posao kad bi dobila ako bog da i vec sam sve goto papire pripremila ali nikako da me ova luda sreca pogodi i da vise budem "SELECTED" pobudalit cu vise :aa: :realmad: :tot:[/QUOTE] Ja sam samac ali nisam izvučen na žaalost ni 3. put :)
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Darihno 5150;33006]Jel moze ista fotografija od prosle prijave?Pretpostavljam da to nije problem.[/QUOTE]
U uputstvu stoji da fotografija ne treba biti starija od sest (6) meseci :book: |
|
|||
|
|||
![]()
Ona misli za sljedeci puta, da se sretnete, da se slikate, kao imate dokaz da ste bili ranije u vezi, ako pogodi jednog od vas da se zenite i idete. U biti poduplate si sanse. A mozda se i zaljubite hehe.. Ljubav sa zelene..
|
|
|
![]() |