![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Odbijeni - Rejected » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
grabovac84 da li postoji mogucnost da svoj fakultet, tj ono sto si do sada polozio nostrifikujes u neku visu skolu pa probas sa tim?
p.s. Malo kasnim sa porukom, ali nikad nije kasno... p.p.s. Verovatno je i tebi ovo palo na pamet do sad, ali za svaki slucaj da pomenem
DV-2015 - Has not been selected DV-2016 - SELECTED (CN 2016EU00017xxx) 25.10.2015. - Poslat DS-260 08.03.2016. - Lekarski pregled 10.03.2016. - Intervju u ambasadi 15.03.2016. - Preuzet pasos sa imigrantskom vizom ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mene zanjima kakva je situacija ako je kandidat okino godinu u srednjoj ili zavrsijo vanredno.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel imao neko problema sa srednjom medicinskom skolom?Jeste da imaju fiziku,hemiju i matematiku,ali manje nego u gimnaziji,tehnickoj,ekonomskoj...izvinite ako je negde vec odgovoreno,ali nisam uspela da nadjem...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dali mogu da me odbiju na intervju ako vide da sva 11 svedocanstva imaju zavrsenu skolu kao REDOVAN a poslednjo svedocanstvo IV godinu srednju skolu kao VANREDAN ?
Dali moram da nosim svedocanstva na intervju ili je dovoljna samo diploma na kojoj ne pise ni redovno ni vanredno zavrsenu srednju skolu? Inace obrazovanje mi je u kontinuitetu 12 godina bez prekida |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ja se javljam da vam saopstim da spored misljenje konzulke u Ambasadi u Skopju ne ispunjavam uslov za dobijanje vize zato sto IV godinu srednju skolu nije mi zavrsena kao redovan vec kao vanredan dzak. Konzulka je bila vrlo ljubazna ali rekla je da ne mogu ici dajle Cestitam sve koje su pozeleneli i zelim im srece na ostale kandidate |
|
|||
|
|||
![]()
Bas mi je zao, iako sam pretpostavila da je tako, nadala sam se da ipak nece biti takav ishod za Vas iz nekog razloga.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Evo zbog cega ne treba zuriti sa cestitkama. Takodje pri davanju odgovora valja uvek obratiti paznju na razliku u proceduri u MKD, BIH, CRO i SRB. Ljudi koji imaju vanredno zavrsene razrede negde drugde i iz ko zna kojih razloga nece se gledati isto kao oni koji u Bosni imaju vanredno skolovanje zbog rata! Naravno ako imate fakultet ili visu nakon vanrednih razreda druga je prica. Uvek i za sve sto nije kristalno jasno, pisite ambasadi vase zemlje. Ne postoji osoba koja ce vam dati tacniji odgovor od njih. Neka nas ovao odbijanje sve nauci necemu.
DOBITNICI DV2016 TABELA - https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing _______________________________________________ DV2016 - Prva prijava 30.10.2014. - Popunjen obrazac 05.05.2015. - Čuveni "Session timed out" 07.05.2015. - SELECTEEEEED!!! ![]() CN 2016EU00022xxx 17.10. DS 260 sent 18.04. Lekarski pregled 21.04. My green daaaaay ![]() ![]() ![]() 11.10. Evo živim u Njujorku gradu |
|
||||
|
||||
![]()
Tako je u svakoj zemlji najverovatnije ima razliciti pristupi na iste situacije. Ali ipak ne treba stati sada ovde zivot ide dalje I nikad neznas sta te ceka. Mozda je ovo I za bolje. Srecno svima.
|
![]() |
|
|
![]() |