![]() |
|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » San Diego, California » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Nije. Ziveo sam tamo 4 meseca i mogu reci da je veoma prijatna atmosfera.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Za posao ti ne mogu puno reci. Ja sam gradjevinski inzenjer i jos uvek trazim posao bez uspeha (Molim ljude sa foruma ako neko ima kontakte ovde iz gradjevinske struke da pomognu ![]() Cene stanova se krecu od 800-1300 za 1bed, 1200-3000 za 2 bed..... no to mnogo zavisi od lokacije (ovo je orijentaciono za Hillcrest).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Dobra: dobra pozicija, sve je blizu, dosta je živahno, ima mnogo klubova, restorana, svega.. aktivan noćni život. 2. Loša: kao što reče Chupacabra - izgled naselja je nekako bzvz, cool je da se svrati s vremena na vreme, ali ne bih baš voleo da živim tamo. Sve gore nabrojano, bojim se, može brzo da dosadi i postane više minus nego plus. Ja iskreno ne bih voleo da živim tamo, jer mi nije to taj San Diego style koji je zaštitni znak grada. Izlazak s vremena na vreme - može da prođe. E sad, u tom delu se nama jako svidela 6. Avenija, i to onaj potez kod Balboa parka (pogledajte na Google maps). Jako je cool, nisam siguran da li pripada Hillcrestu - ali to je jedna od 3-4 lokacije na kojoj ćemo mi tražiti stan. Balboa, centar, Little Italy, zaliv, ZOO, Gaslamp district.. sve je tu, i sve je super! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja iskreno ne bih nikada otisao da zivim u grad tipa San Diego i tako tih gradova. A razlozi su ti jer ne volim kad je previse toplo, volim malo i zime i ne volim velike gradove.
|
|||
|
|||
![]()
Gledajuci na mapi nekako mi je to sve blizu (hillcrest, 6th ave, downtown, balboa park, zoo..) pa sam malo zbunjen kako moze biti tolike razlike na tako malom prostoru, no s druge strane nikada nisam bio pa ne kazem da je nemoguce.. Sto se stanova tice uglavnom sam provalio da do $1500 moze da se nadje neki pristojan 1bed u nekom od tih krajeva. Planiramo posetu za labor weekend najverovatnije pa ne bi bilo lose da, ko moze, "baci" neki savet, sta posetiti i gde gledati za potencijalne stanove(realty agencije..), za zabavu i sve sto mislite da je vredno pomena
![]() btw srboljube, mislim da gresis sto se tice klime u SD, to je jedna od stvari koja je i presudna sto se mene tice u celoj toj prici o preseljenju iz NY. Lepo vreme cele godine - a opet imas izbor da "odes u zimu" kad god pozelis(ima dosta lepih planina u okolini). Naravno sve je stvar izbora, neko jednostavno vise voli zimu(iako mi to nije jasno bas ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bez argumenata i informacija kvaris temu samo zato sto ne volis previse vruce krajeve, a na drugoj strani otvaras temu sa obavestenjem da si se vratio na forum... Hajde da svih 5-6 hiljada clanova napise misljenje o klimi i obavestimo ostale o povratku na forum... Unistili bi forum i otisao bi u k.... Covece ako nemas sta napisati, samo citaj forum i ne pisi gluposti! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti si dao svoje mišljenje na život u SD, a nisi nikad bio tamo (ispravi me ako griješim) Nama ovdje na forumu trebaju informacije iz prve ruke od ljudi koji su u USA, a ne neki podaci sa wikipedia, google maps itd. To svi možemo da nadjemo na internetu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Los Angeles, California | asmiki | Lokacije u USA | 191 | 15.05.2019 19:38 |
San Francisco, California | bibi | Lokacije u USA | 134 | 19.01.2019 09:14 |
San Jose, California (Bay Area) | poshtica | Lokacije u USA | 28 | 23.06.2017 16:10 |
Beverly Hills, California | Mitkoni | Lokacije u USA | 0 | 20.12.2014 13:43 |
Santa Barbara, California | elefteros | Lokacije u USA | 0 | 15.12.2014 07:39 |
![]() |