![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » DV-2010_Prva _Koverta » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Jbg, tako mi izgleda. Mozda i gresim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ej Drimeru spas`o si me bedare. Ovo kishno vreme me ubi. Ovako si mi dao jos malo nade... Sigurno je da ljudi svakodnevno dobijaju koverte i da ce se, kao i do sada, masovno javljati i prijavljivati na ovaj sajt naknadno - a mnogi i nikada. Uostalom, ovde je vec toliko toga receno, da covek prosto ne mora ni da se prijavi ako bash nije neki specijalni slucaj.
|
|||
|
|||
|
Ja sam broj 25xxx i zvali su me 03. juna na razgovor
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Aaaa, pa nisam ni ja "od juce": pratim ja na forumu da ti dolazis u nas grad, pa sam na vreme rezervisao karte za jug
. Palim u Grcku da se malo ugrejem i osuncam u junu. Tako da sve nade za prvu kovertu prebacujem za dan kada se vracam sa godisnjeg odmora ![]() Ako me izvuku, vodim te na dok si jos tu.
|
||||
|
||||
|
Polako i ja gubim optimizam po pitanju koverte. Ovo mi je peta godina da predajem i mislim da su šanse u preostalom periodu male. Slažem se sa Tarzanom potpuno kad kaže da će se mnogi javiti za dva-tri mjeseca, pa ćemo tek tad saznati da su u maju dobili kovertu. Takođe je u pravu kad kaže da se mnogi neće ni registrovati jer imaju sve kao na dlanu samo da čitaju, pokupe informacije i odoše dalje u proceduru. Mislim da ovaj broj ljudi koji se javio nije realan i da koverte stižu ali ti ljudi se ne registruju na naš forum. Kao i svake godine po meni realno je nadati se do 20.juna, tako da još nisam izgubio zadnju nadu ali ako do 20.juna ništa ne dobijem, prihvatiću realnost da je gotovo.
Pozdrav svima i sve najbolje. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne gubite nadu..evo stigla koverta mome bratu danas. Broj 12xxx. Jeeeeeeeeeeee
|
|
|
||||
|
||||
|
Reci nam samo, ako je moguce, koji je datum na Notification Letter/koverti i je li koverta dosla na adresu u U.S. ili u Srbiji.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne znam ni sam zbog cega, ali oduvek sam mislio da cu, ako dobijem kovertu, biti ludacki raspolozen i da ce mi prvi post biti samo jaukanje i slicno, ali su osecanja nekako izmesana pa cu biti normalan. Ma koga, bre, ja zezam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Sad sam se smirio, pa mogu da nastavim. Moj broj moze biti malo razocaravajuci za sve one koji se jos uvek nadaju koverti, ali mislim da ima jos dovoljno vremena za manje brojeve. Uglavnom 2010EU00025xxx , a datum je 20 maj 2009. Ja krecem da citam dokumentaciju, a svima ostalima zelim skracenje agonije cekanja prvog jula i da vec sutra u svojim sanducicima ugledaju veliku belu kovertu sa mnogo manjim brojem nego mojim.
|
|
|
|