![]() |
|
|
|||||||
| Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Svaka cast Score
Puno srece u novom pocetku i sve najbolje od srca |
|
|
||||
|
||||
|
Score sve najbolje tebi i tvojoj porodici.Iskreno sam se razocarala kada si se dvoumio oko onih vakcina i kada si bio na korak od odustajanja,potajno sam se nadala da ces prelomiti tu stavku i da ces izabrati ovo sto je danas i verifikovano.Bravo !!!:bravo:
|
|
|
||||
|
||||
|
Score sve cestitke...i mozda se svi prijavljeni i skupimo nekada na onoj drugoj strani planete :)
Case number:2011EU00004xxx 24.05.2010- stigla prva koverta 03.06.2010- poslata koverta u KCC 05.10.2010- stigla druga koverta 04.11.2010- razgovor u ambasadi-ODOBRENE VIZE ![]() 10.04.2011-u Americi |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=Ivana MS;19958]Score sve cestitke...i mozda se svi prijavljeni i skupimo nekada na onoj drugoj strani planete :)[/QUOTE]
Hvala narode, e to bi bas bilo lepo...onako, monumentalno! Sad sledi "spartanski zivot", jer treba gomilati pare za onamo...:suure:
|
||||
|
||||
|
Cestitke Score! I puno srece u novom zivotu!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
||||
|
||||
|
Cestitke Score! :) I da nas obavestavas redovno iz USA! Sve najbolje!
|
|||
|
|||
|
Cestitke i od mene i sve najbolje tebi i tvojoj porodici.:bravo:
|
|
|
||||
|
||||
|
Sretno Score, i daj se javi koji put iz chicaga...nemoj nas zaboravit kao većina onih koji odu :==D:
Mislim, znam da to nije njihova obaveza, ali eto mene baš npr. zanima kako se snašao Dreadnot, a od njega ni traga ni glasa :nene: Pratila sam preko foruma odlazak njegove obitelji, i kao da sam se nekako emotivno vezala :blink:, pa mi sad žao što se ne javljaju - Sve u svemu tebi svako dobro :beer: |
|
|
||||
|
||||
|
[QUOTE=libertas222;19964]Sretno Score, i daj se javi koji put iz chicaga...nemoj nas zaboravit kao većina onih koji odu :==D:
Mislim, znam da to nije njihova obaveza, ali eto mene baš npr. zanima kako se snašao Dreadnot, a od njega ni traga ni glasa :nene: Pratila sam preko foruma odlazak njegove obitelji, i kao da sam se nekako emotivno vezala :blink:, pa mi sad žao što se ne javljaju - Sve u svemu tebi svako dobro :beer:[/QUOTE] Ma nema problema, cucete vi od mene jos mnogo toga kad dodjem tamo. Samo, za razliku od vecine, ja ne planiram da idem u Chicago, idem prvo u Washington D.C. a posle u San Francisco Bay Area negde, verovatno Palo Alto, San Jose ili okolina... A dreadnot je verovatno u frci da nadje posao, da se ljudski smesti ili sta vec, siguran sam da ima dobro "opravdanje"...ma javice se on... Hvala na lepim zeljama :bigkiss:
|
|||
|
|||
|
Score neka ti je sa srecom u nekom novom okruzenju!
Da dodam da sam negde procitao iskustvo coveka koji je bio u BH ambasadi u Sarajevu i nisu mu trazili bankovne izvode i obrazac I-134. |
|
|