![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
@ svetlana33
@ Makica@ Pozdrav i hvala na odgovorima. Mail proveravam skoro svaki dan, znam da nije stigao, kao junk-spam ili obican, ali nije stigao. Nije mi jasno zasto je to tako, zelim da odem u usa, a ne dobijem obavestenje ako sam vec ispostovao njihova pravila, to nije u redu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Waooo..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nema nikakvog mail-a prilikom ponistenja prijave. Ali zato postoje Facebook strane i Twitter nalozi US ambasade koja uvek informise o svemu. Ja sam za ponistenje video na oficijalnoj Facebook strani US ambasade.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. ![]() Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. ![]() Landed in Boston 26.06.2018. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
I u zvaničnom saopštenju na travel.state.gov je pisalo da će svi prijavljeni biti obavešteni mailom da su prijave poništene. Ne znam zbog čega nekima nije stigao.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vidis i ja bih to voleo da znam. Sada se treba opet prijaviti i cekati, pa i proveravati, posto su neki neobavesteni iz nekog razloga.
Jos sam jedva napravio sliku telefonom i beli paravan montirao, posto nisam u mogucnosti normalo to da odradim u fotoradnji itd.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Drugi uslov je završena srednja škola. 4 godine bez ponavljanja.
|
|||
|
|||
![]()
E,a sta se desava ako slika ne zadovoljava njihove kriterijume, tj "prosla" je sto se dimenzija tice ali neko recimo zmuri ili je slika previse mutna? Znam da povlaci diskvalifikaciju ali kako te obavestavaju o tome? Da li pri proveri statusa te obavestavaju o diskvalifikaciji ili si medju onima "HAS NOT BEEN SELECTED" ili postoji mogucnost da se bude izvucen pa te onda prilikom intervjua obaveste da si diskvalifikovan?
|
|
|||
|
|||
![]()
Moje mišljenje:
Oni koji imaju nezadovoljavajuće fotografije su "HAS NOT BEEN SELECTED". Ja još nisam čuo da je neko odbijen zbog fotografija. Pošto je poprilično nemoguće da baš svi dobitnici imaju dobre fotografije, pretpostavljam da je proces takav da budu izvučeni, a onda odmah diskvalifikovani. Otud se i javljaju "rupe" u dobitnim brojevima. Naravno, nikad i ne saznaju da su bili izvučeni. |
![]() |
|
|
![]() |