![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Cini mi se da niko jos nije dobio mail-ove vezano za intervju u ambasadi,bar se niko nije javio.Ima nas jos koji cekamo!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Danas smo i mi prosli kroz ambasadu. Vize ODOBRENEEEEE!!! Sto se iskustva tice, bilo je sve kao sto je ovde vec opisano (kao da sam sve to proziveo).
Puno srece svima koji ocekuju razgovor, datume, visa bulletin . . . |
|
|||
|
|||
![]()
Početkom februara dobijen e mail sa DS 260 formularom.popunjen i poslat 12.02. Izgoreću do odgovora!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Forum nam je puno pomogao oko celog procesa dobijanja vize. Sada je vreme da vratimo uslugu.
Pre svega dobili smo vize, tacnije poslace ih sutra ili danas do kraja radnog vremena ![]() Nasa situacije je da smo se zabavljali 5 godina i uzeli se neposredno pre dobijanja maila sa terminom za razgovor (uzeli se 6.12.2016). Pored standardne dokumentacije, poneli smo slike u albumima iz razlicitih perioda veze, izvod zajednickog racuna, stare pasose (supruga menjala zbog prezimena, a ja jer mi ga je supruga oprala i osusila u masini dok smo bili na work and travel programu 2016 😂), printscreen-ove razlicitih objava na facebooku, mailove itd. Jako smo bili nervozni, ali je ispalo fenomenalno. Cekali smo 3 sata i sam razgovor je trajao 3 minuta. Konzul nas je pitao sta smo zavrsili od skole, kada smo poceli da se zabavljamo, videla je da smo se tek vratila iz usa i rekla da je to divno i nakon toga cestitala nam je. Slike i ostale dokaze veze nisu ni pogledali, jedino je nas covek na pocetku rekao samo jednu sliku iz albuma da mu pokazemo i to onako preko stakla. Samo opusteno i budite strpljivi. Mi smo uzeli u 8 i 20 broj a izasli u 13h. Srecno svima koji tek trebaju da imaju razgovore. BF Dodajte nas u tabelu ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Sorry,moja greška. Htedoh reći online formular. A i malo sam zbrkao datume.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Drugari, vize su nam odobrene!!!
![]() Javljam malo vise detalja cim dodjem do kompa. |
|
|||
|
|||
![]()
Nisam hteo ništa da pišem dok ne dobijem pasoš nazad, i upravo se vratih iz DHL-a pa rekoh da podelim kroz šta sam ja prošao prilikom procesa
![]() Intervju mi je bio zakazan za 22. februar. Lagano sam prikupljao dokumenta početkom meseca i na kraju imao čak i više nego što traže. Lekarski pregled sam obavio sa malim zakašnjenjem jer sam imao problem sa uzimanjem slobodnih dana na poslu. U Smiljanićevoj su mi izašli u susret i dozvolili da pregled odradim dan pred intervju. Dolazak u ordinaciju u 9:30, davanje krvi i mokraće, merenje temperature, usledilo je plaćanje lekarskog 23.200 din. i pravac u Clinicanova na snimanje pluća. Put do tamo je 20 min. pešaka iz Smiljenićeve, a samo snimanje 10 sekundi ![]() ![]() Drugi dan, intervju zakazan za 8:30. Stigao sam ispred ambasade oko 8:00 (taksi od Cvetnog trga do ambasade 420 din.). Tu smo bili nas 15ak, ali samo dvoje za green card, devojka koju su već drugi put izvukli "ali joj se ne ide nego čisto da prođe kroz intervju proces pa će da razmisli" i ja haha. Čekali smo da momci na ulazu dobiju listu imena za DV intervju, i već oko 8:45 smo ušli u čekaonicu. Da ne dužim priču, kao što su i ostali rekli, dosta ljudi koji čekaju intervjue, deca trčkaraju, na TV-u CNN ![]() E onda je usledio deo koji nisam očekivao jer sam prilikom popunjavanja DS-260 u polje za dostavu GC/SSN upisao adresu pravoslavne crkve u NY kako bih mogao da submit-ujem formular (videh da su neki pominjali da su to radili i posle menjali prilikom intervjua/ulaska u US). Nakon 20-30 minuta, poziv na šalter da objasnim zašto je to tako i da li znam nekoga u crkvi u NY, moje objašnjenje zašto je tako upisano, i ponovo čekanje za poziv na šalter. Izlazi broj, vrlo opušten intervju sa mladom nasmejanom konzulkom, par šala i nakon 3-4 minuta čuveno "Welcome to USA, your visa is approved" ![]() ![]() Sve u svemu, vrlo prijatno iskustvo, prijatni ljudi u ordinaciji i ambasadi, i neopravdana nervoza ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 766 | 01.09.2025 08:14 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |