![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo prijateli!
Samo da spodelam info... Stotuku dobiv 2NL. Intervjuto e zakazano za 27.04 vo 8:00am. Se nadevam deka site sto cekate ke dobiete nabrzo. Pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
Hvala na informaciji. Sada mogu da odahnu svi koji su se pribojavali da je lutrija stopirana. Srecno na intervjuu!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Danas sam i ja dobio termin u Skoplju, 13.4.
Nadam se da ce i me i i svim ostalima sve biti u redu. |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo svima, dobismo i mi pismo. Datum intervjua je 10. april. Sad pocinje onaj ozbiljniji dio posla. Krecemo polako...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cao svima! Evo i ja bih voleo da dam mali doprinos ovoj zajednici koja mi je mnogo pomogla, i da opisem moje iskustvo intervjua u ambasadi.
Supruga i ja smo dosli ispred ambasade u 8h iako nam je intervju bio zakazan za 8:30h. Nismo znali kako cemo da prodjemo sa saobracajem pa smo bili u fazonu bolje da krenemo ranije ![]() ![]() Oko 9:30h smo prvi put bili prozvani na salter 6 (ima 10 saltera gde je prvi samo za placanje). Tu smo predali dokumenta za mene i suprugu:
Posle smo se vratili na cekanje. Na salter 1 su nas prozvali oko 10:15h i tamo smo platili 2 x $330 = $660. Mi smo kupili dolare jos u Nisu. Placanje moze da se izvrsi i u dinarima ali ne savetujem jer sam cuo da racunaju po nekom losem kursu. EVRE NE PRIMAJU! ... takodje dobro znati ![]() Onda ponovo sledi cekanje od 30-40min pa nas prozivaju na davanje otisaka, pa onda opet cekanje 30-40min i onda nas prozivaju na salter broj 5. Tu nas docekuje mladja zena sa Hello, how are you? ja joj odgovaram na engleskom. Zatim ona pita moju suprugu da li zna engleski i posto ona odgovara da zna pomalo konzulka kaze da ce sa njom onda da prica na srpskom. Pitala nas je oboje sta smo zavrsili, cime se bavimo, da li imamo rodjake ili prijatelje u USA i prlikom svakog naseg odgovaranje ona uglavnom nesto kuca na racunaru. Na kraju sam spomenuo kako sam vec poceo sa trazenjem posla i da jedna kompanija zeli da obavimo intervju kad dodjem u USA. Kad sam zavrsio ona je prestala da kuca i rekla nam kako joj se cini da imamo dobar plan i da su nam vize odobrene i usledilo je ono cuveno congratulations koje svi cekamo ![]() Sacekali smo jos par minuta da se dogovorimo oko preuzimanja pasosa. I na kraju jos jedan savet vezano za adresu u US gde zelite da vam stigne pasos. Najbolje je staviti adresu neke nase osobe jer koliko mi je sluzbenik u ambasadi rekao da ukoliko cekamo da promenimo adresu tek kad sletimo u US moze doci do greske. Kaze da se tada cesto desava da GC ipak stigne na adresu koju ste prvo naveli u DS260. P.S. Nasi ljudi koji rade tamo u obezbedjenju su zesci kraljevi! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 765 | 26.07.2025 01:33 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |