![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se javim
![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Što se tiče intervjua u ambasadi ne bih mnogo da naglabam ali bilo je ovako...Otišli smo za BG, prošli standardnu proceduru kao i što svi znaju gužva je uvek, imali smo malu ispravku u DS-260 na licu mesta, sve je proslo super i kod našeg i kod njihovog konzula, ljubazno itd, ali na kraju smo dobili AP i rekli da će nas obavestiti za par dana ali sva dokumenta i pasoši su nam tamo ostala, morali smo neku dodatnu dokumentaciju da pošaljemo DHL-om. Zbog svih Novogodišnjih i Božićnih praznika morali malo duže da čekamo na odgovor, ali na kraju se to čekanje i isplatilo, vize su nam odobrene, karte kupljene i za koji dan letimo na Floridu. Zahvalio bih se ostalim članovima foruma koji su sa svojim znanjem i savetima uvek bili tu, da podrže i daju korektne odgovore ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jupi jel imate nekog na Floridi ili ste ovako resili?
|
|
|||
|
|||
![]()
Imamo pomoc ali i tu nam je bila zelja,videcemo kad se ode
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
da li je neko isao na intervju sa malom decom?, mi imamo dete od 7 meseci, pa me interesuje cisto, jel moze da se dodje sa kolicima bebinim, jer moramo poneti i flasicu i klopu za malenog, jel to moze da se unese u ambasadu, pretpostavljam da nema nikakvih problema, ali eto da vas pitam
hvala u napred! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Znam da beba mora da se dovede bez obzira na to koliko je stara
![]() Sto se tice hrane pelena ili slicnih dodataka i sve sto moze bezbjedno kroz detektor metala da prodje nece biti ikakav problem da se unese sigurno! Sto se tice kolica nisam 100% siguran, ali ima nesto u sta jesam siguran, prilikom drugog interviewa za vizu (turisticku) ulazeci u konzularni odjel i neka je starija gospodja ulazila zajedno sa mnom koja je imala "hodalicu" za pomoci pri hodanju i obzirom da joj je to nuzno imala je sve vrijem uz sebe. Tako da sumnjam da ce biti problem kolica za bebu od 7 mjeseci |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima,
Na linku koji ste negdde napisali da je za proveru termina, kada se ulogujem ne vidim nigde datum kada ce me pozvati, kao sto su neki napisali tj period u kome bi intervju trebao da bude, vec samo onu konformaciju da sam izvucena. Gde vi gledate i pratite termine za intervju pre nego dobijete mail ili kovertu? Hvala |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima! Dajem mali doprinos ovoj zajednici koja mi je mnogo pomogla!
Lekarski sam odradio u Smiljanićevoj, vakcine primio kod njih, platio pregled i vakcine, snimak pluća, relativno sve brzo i lako prošlo bez problema. Nakon 7 dana intervju u ambasadi. Došao na vreme, sproveli me standardno. Predao pasoš, sačekao, drugi šalter, sačekao, treći, sačekao, platio fee, sačekao, sa konzulom 5 rečenica na engleskom, standardno gde ideš, da li si bio, imaš li koga tamo i šta ćeš raditi, imaš li plan. Čestitamo, dobio si. Hvala doviđenja. Hteo sam dokumente preuzeti lično, nemam DHL u svom gradu. Pozvali me iz ambasade, zakazali preuzimanje dokumenata za ponedeljak (juče). Opet došao u ambasadu, sproveli me, sačekao broj, pokupio dokumenta, dobio obrazac za plaćanje takse nakon dobijanja Zelene karte, srećno, hvala, živeo, živeo! Viza je u pasošu. Sve naj! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@plax
Cestitam! Imas li vec plan i ideju kako sta dalje? Vidim i ti si single kao i ja pa me interesuje o cemu si i da li si razmisljao sta ces i kako dalje!? Koji grad kakav posao itd? A drugo sto me zanima jesi vec nekada bio u USA prije ovoga? |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno na odgovoru, tek sam se sada ukljucila.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 764 | 25.05.2019 09:46 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |