![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Interviews DV 2017 » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
totalno sam fulio post! Sorry mislio sam da je plax odgovorio/la
![]() nadam se da nije frka! A za Zen u principu isto pitanje, da li znate gdje cete i kako sta itd? I da li Vam je ovo prvo ili koje po redu ucesce? Jeste li ikada prije bili na tlu USA? (turisticki, sluzbeno ili bilo kako) |
|
|||
|
|||
![]()
Bio sam na W&T programu 2010. godine. Plan nemam. Idem u NY, kod drugara, pa cu videti sta i kako dalje. Trazicu posao u IT-u, to radim ovde, to sam studirao!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pravo puno ljuti koji su radii WAT prilikom prve prijave prodju!
Imam neko nepisano pravilo da oni koji su ikako bili imaju nezvanicno vece sanse za prolaz... nekako to prepisujem da su sistemski "proknjizeni" i provjereni i ukoliko su posteno boravili u zemlji da su privilegija prilikom odabira i ne samo zbog provjera nego se ocekuje i da znaju u sta idu i da imaju mozda i nekoga KOME idu... pa da citav taj proces ide brze sto nas dovodi do kljucnog, a to je da cim prije pocne raditi osoba i cim prije pocne placati taxu jer to i jeste bit cijele price. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
Facebook Page: Zelena Lutrija - Vas Vodic za Uspesnu Imigraciju u USA/SAD Last edited by SEEUSAIC; 07.03.2017 at 21:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Chill dude chill
![]() ![]() Ne shvatam cemu tolika panika... Sem toga ti si administrator pa bi trebao znati sta znaci fraza "nepisano pravilo" Malo je smjesno da bi nabijas na nos kao o nekim "pravililma" kada je ovo gore navedeno fraza... ili jos postoji neki specifican nacin kako se treba pisati Stvarno bespotrebno upozorenje jer je LOGICNO da iznosim svoje misljenje ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da li snimak pluca moze da se unapred uradi, pa samo da se donese u Smiljanicevu ? Posto, koliko sam primetio tu se izgubi najvise vremena.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Izvinjavam se svima zbog off-a
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sup.Mod.
|
|||
|
|||
![]()
Upravo stogao mail sa datumom za intervju - 06 April 2017. Sledeci korak skupljanje dokumentacije...
|
|
|||
|
|||
![]()
Zna li neko nakon koliko dana dođe zelena karta kada se plati na navedenu adresu u Americi?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Interviews DV 2018 | Tia | Intervju (interview) - Ambasada | 765 | 26.07.2025 01:33 |
Dv-2017 | adojaro | Prijava na Lutriju | 1428 | 31.03.2018 14:43 |
Interviews DV2017 - Concise Version | Magelan | Intervju (interview) - Ambasada | 80 | 27.09.2017 15:05 |
Important Notice about DV-2017 ??? | LJ75 | Uputstva za dobitnike | 38 | 10.09.2016 20:50 |
Interviews DV2016 - Concise Version | sfsgagi | Intervju (interview) - Ambasada | 52 | 25.04.2016 00:28 |
![]() |