![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
iz Hrvatske se za sada jedna osoba javila da je dobila prvo pismo za dv-2008... dobila je 12. Aprila..
ovdje mozete doci pratiti obavijesti za nasa balkanska podrucja http://www.immigrationportal.com/showthread.php?s=876bbae8f437fc4834ad89863fe8b872& amp;t=245956 a ima i ovdje nesto http://www.forum.hr/showthread.php?t=208818 |
|
|||
|
|||
![]()
Evo da samo javim da je stiglo i policijsko uvjerenje iz Svajcarske, te da sam ga odnio u ambasadu i dobio vizu! Napokon. Jedino dobro u tome je da sad imamo pomjeren datum ulaska u USA, koji je pocetak oktobra. To mi je super jer cu imati cijelo ljeto da se pripremim i iskupam prije polaska.
U ambasadi sam imao zakazano u 10 sati, prozvali su me oko 10:30, te sam im na salteru 3 samo dodao taj papir i pasos, te su mi rekli da dodjem u 3 ponovo u salter salu. Kad sam dosao u 3 opet sam cekao oko pola sata, te kad su me prozvali samo su mi dali zatvorenu kovertu i pasos sa naljepljenom vizom, te jedan letak. Rekkli su nam da se na aerodromu obratimo immigration officeru i da ce nam SSN i GC stici na adresu koju smo naveli u aplikaciji. Eto, zavrsilo se i to poglavlje u mom zivotu, pa se vidimo u USA!!! Pozdrav i hvala svima |
|
|||
|
|||
![]()
Igore srecan vam put!
|
|
||||
|
||||
![]()
Cestitke Igore, srecno u imigraciji! trebace ti... hehehehe ;-)
|
|
||||
|
||||
![]()
Hvala Starbuck, na tako zanimljivim linkovima! ;-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pocelo je!
Na sajtu koji je dala okili http://www.immigrationportal.com/forumdisplay.php?f=38 javila se devojka iz Srbije i to sa jako malim brojem. Ostavila sam joj ovu adresu, pa mozda sa nama podeli svoje iskustvo na zajednicku nam temu. |
|
|||
|
|||
![]()
ovo je taj post:
#109 21st April 2007, 08:13 PM tamarav Registered User Join Date: Apr 2007 Posts: 3 hi! My number is 2008EU00002xx. When I can have interviw? |
|
|||
|
|||
![]()
znaci za sada imamo jednu osobu iz srbije i jednu iz hrvatske koji su prijavili da su dobili NL..
nije bas neka guzva... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i ja da se javim, u petak smo ja i zena bili u ambasadu, razgovor je trajao 10-ak minuta i uglavnom su me pitali o mojoj prethodnoj poseti USA pre 4 godine na J1 vizi, nakon toga pitali su nas kada smo se uzeli ja i zena i koliko smo dugo zajedno, kao i gde radim i sta. Nakon toga zena nam je rekla da danas dodjemo u 15h po vizu. Toliko, danas se nadam da nece biti nikakvih problema i da cemo podici pasose sa vizom.Sce u svemu sutra kada budem i definitivno imao pasos sa vizom u rukama, opsirnije o utiscima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poslali smo aplikacije na domacem sajtu preko posrednika Exp:Strowghold d.o.o. Kneza Milosa 62 u Beogradu.Postom nam je stiglo pismo posle 10ak dana da je molba prihvacena za DV 2008. Da li je neko isao preko istog posrednika i dobio zelenu kartu?Kolike su sanse s obzirom da se ne radi o direktnom USA sajtu?Posle odgovora da je molba prihvacena nista vise nismo dobili a molbu smo poslali 9 decembra 2005 zakasnili 5 dana za DV 2007
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |