![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2026 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
cestitam tetkica. jeste visok broj ali sansa postoji!
|
|||
|
|||
![]()
Takodje izvucen 2018 i takodje dosao u cetrdesetima kao i supruga a cerka tek 10 napunila u tom momentu... slazem se sa tobom mada i mladji i stariji, obe opcije imaju svoje prednosti i mane.
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. 🙂 Novi sam na forumu. Drugi put sam odigrao lutriju i izvucen sam😀 broj mibke 30××× Sta mislite kakave su mi sanse? 🙂
|
|
|||
|
|||
![]()
Cestitam Darkoni! kao i za tetkicu tako i za tebe, racunaj da sansa postoji
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Vladice puno! 🙂 Nadam se da ce biti sve kako treba.
|
|
|||
|
|||
![]()
Čestitam Darkoni. Odakle si ako nije tajna?
Za sad nas ima troje u jednoj grupi na messenger-u. Ako koristis možemo te ubaciti.
2020 - 2x has not been selected 2021 - 2x has not been selected 2022 - 2x has not been selected 2023 - 2x has not been selected 2024 - 2x has not been selected 2025 - 2x has not been selected 2026 - SELECTED |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala puno,cestitam i ja vama 🙂 Ja sam iz Crne Gore. Moze naravno...
|
|
||||
|
||||
![]()
Hej @dxdx, nadam se da nas nisi zaboravio i da ces nam podeliti iskustvo sa E2 🫠
“Five percent of the people think; ten percent of the people think they think; and the other eighty-five percent would rather die than think.” ― Thomas A. Edison DV2016 🔴 DV2017 x2 🔴 DV2018 x2 🔴 DV2019 x2 🔴 DV2020 x2 🔴 DV2021 x2 🔴 DV2022 x2 🔴 DV2023 x2 🔴 DV2024 x2 🔴 DV2025 x2 🔴 DV2026 x2 🔴 |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |