![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Sramno sto su admini napustili ovaj forum » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
Godinama nisam dolazio dovde i naravno da sam zaboravio user/pass koji sam koristio, pomislih naivno registrovacu novi nalog, kad ono, dzaba, nalog ne mogu da potvrdim jer ne stize nista na email.
OK, probacu da resetujem password, opet nista ne stize na email. Ako je verovati statistikama koje vidimo dole, u svakom trenutku imamo 600-700 gostiju koji ne mogu nista da pitaju. Ja sam igrom slucaja u matorom mailu pronasao username i password u CLEAR TEXTU koji sam napravio pre 10-ak godina. Kad vec odrzavate ovaj forum zivim, jel toliki problem da osposobite registraciju za nove clanove ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ima sigurno neko ko placa ovaj sajt
![]() Bilo je nekih tehnickih problema mozda. Nisam ni ja mogla da udjem nekoliko dana na forum. |
|
|||
|
|||
![]()
Uvijek sam se bas pitao je li informacija o trenutno aktivnim clanovima mjerodavna. Sada sam bas i testirao. Prije logovanja na racun stoji clanovi 0, gostiju 574, poslije logovanja pise clanovi 1, gostiju 573. Moglo bi se reci da je onda ok ovo sto stoji. Bas je steta ako se ne mogu registrovati
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Bas mi je drago sto je proradio forum. Bez obzira na tehnicke probleme,na forumu vec ima jako puno korisnih informacija. Naravno,bilo bi jos bolje da se i novi clanovi mogu registrovati i da forum bude aktivan kao i prije.
DV2017 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED DV2018 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED DV2019 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED DV2020 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED DV2021 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED DV2022. (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED DV2023. (2x)-HAS NOT BEEN SELECTED DV2024. (2x) HAS NOT BEEN SELECTED DV2025. CN 27xxx🍀 |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Srđeviću get me off this forum immediately | equity | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 3 | 05.05.2009 19:09 |
Opšti forum | malasestra | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 1 | 28.02.2009 14:29 |
Forum (ne) sadrži nove poruke | xeg | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 3 | 16.10.2008 17:07 |
![]() |