![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Potrebna devojka za cuvanje malog deteta u Kaliforniji. Stan i hrana obezbedjeni i naravno plata! Ovo je zgodno za nekoga ko je dobio na lutriji a treba mu pomoc za pocetak
![]() Kontakt: +1 408 644 5865 |
|
|||
|
|||
![]()
NAPOMENA: Forum ZelenaLutrija.com ne može da garantuje, niti je zakonski odgovoran za istinitost postova u vezi sa ponudama za posao, izdavanjem stanova i ostalim ponudama sličnog sadržaja. Takođe, svaki privatni kontakt koji ostvarujete sa članovima Foruma činite na sopstvenu odgovornost. Hvala na razumevanju.
Sup.Mod.
|
||||
|
||||
![]()
potrebna 2 vozaca za cargo van, dodge promaster ili sprinter ,odlicna zarada ,u pitanju je OTR posao svaki drugi vikend kuci
zainteresovani javite se na email chicagopn2009@gmail.com |
|
|||
|
|||
![]()
Ukoliko je neko zainteresovan za posao vozaca kamiona nudimo odlicnu platu. Cak iako nemate vozacku dozvolu, nudimo pomoc pri finansiranju iste. Zainteresovani javite se na broj telefona 518-423-52-35
|
|
|||
|
|||
![]()
Gde ste u kaliforniji? Ja dolazim sa zenom i decom sredinom juna u SF
|
|
|||
|
|||
![]()
Ponuda za posao Lake Tahoe.
Potrebna osoba sa znanjem rada na racunaru (instaliranje windowsa i osnovno sklapanje racunara). Obezbedjen stan i mesecna plata $2500. Odlicno za one koji su tek izvuceni na lutriji tj za pocetnike u emigraciji. +1 408 510 1274 |
|
|||
|
|||
![]()
Postovani forumasi,
ne znam da li cu prekrsiti neko pravilo foruma, ali sam u prilici da pomognem ljudima iz elektro struke koji traze posao. Naime, moja kompanija odrzava mreznu (CATV) opremu za Comcast i Charter Communications sirom USA. Posao je u laboratoriji lociranoj u Chicagu. Ukratko o poslu: Pozicija RF Technician (RF - radio frequencies) Testiranje -> dijagnostika kvarova -> provera kvaliteta. Radi se o servisiranju i odrzavanju Network Amplifier-a (mreznih pojacivaca). Nepohodni uslovi su iskustvo u servisiranju bilo kakvih elektronskih uredjaja. Pozeljno ali nije obavezno poznavanje rada sa network analyzer, spectrum analyzer, signal generator-ima. Engleski jezik nije obavezan. Ukoliko ima zainteresovanih neka mi posalju privatnu poruku. Prednost imaju kandidati koji se vec nalaze u Chicagu. Molio bih da mi se jave samo kandidati sa resenim statusom (citizens/permament residents). Hvala, Jovan |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|