![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
nemoj da se ljutis prijatelju, ja te samo pitam kako to prakticno izgleda. Ja sam video jednom u Walmartu tipa koji je nosio pistolj u futroli i na opasacu i izgledao mi je prilicno komicno.
|
|||
|
|||
![]()
Tako nose ljudi, normalno pistolj sa sobom, u NC mora da se vidi, pa nekad smesno izgleda kad neko nosi sorts i pistolj za pojasom. U Srbiji osim policije, svi ti koji nose oruzije nose samo da se pokazuju ne smeju ni da ga izvade a kamoli da zapucaju osim ako direktno nije zivotno ugrosen da ide neko ka njemu da puca.
|
|
||||
|
||||
![]()
Neke state imaju kako oni zovu "open carry" , to znaci da mozete nositi pistolj bez dozvole ali mora biti vidljiv. Tako da to nije nikakvo pokazivanje nego pravilo
|
|
||||
|
||||
![]()
U Texasu je zabranjen open carry.
A sto se tice oruzja u autu/kuci/kancelariji... Ko ce to cistiti svakih 5-6 dana? I jos da proveravas da ti nije ostao metak u cevi. To mi je bas bez veze. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
2nd amandman je i glavni krivac sto ljudi ne zele da se on ukine jer je on upravo dozvolio glupost da svaka susa moze da kupi oruzje pa sad svi kmece kako im treba oruzje jer bozemoj svi ga imaju.
Znam neke Amerikance ciji su preci ovde dosli pre Washingtonovih i smatraju da je 2nd teska glupost. Na kvadrat.
|
||||
|
||||
![]()
Vlasnici oružarnice suočavaju se s nedostatkom vatrenog oružja i municije koja ulazi u praznike na kraju rekordne godine.
"Ovo je pobijedilo bilo koju drugu godinu koju smo ikada imali", rekao je Josh Barton iz DCF Gunsa u Castle Rocku. Pandemija COVID-19 gurnula je ljude da kupuju na načine koje nikada prije nisu imali. Barton kaže da su zabilježili porast ukupnih kupaca i novih kupaca oružja. "Počnete zatvarati stvari i ljudi se brinu ko će biti tamo da ih zaštiti", rekao je Barton. Tokom oktobra, Biro za istrage u Koloradu (CBI) primio je 413.236 zahtjeva za provjeru pozadine vatrenog oružja. To premašuje ukupan broj od 2019. godine od 342.439 zahtjeva. CBI je bio spreman za val zahtjeva na Crni petak, koji je u povijesti naporan dan za prodaju oružja. Podaci pokazuju da je broj zahtjeva ove godine bio oko 1300 stidljivih od onoga što su vidjeli 2019. Barton kaže da je to vjerojatno zbog problema s zalihama koji muče njihovu industriju. „Mnogo mjesta nije uspjelo doći do inventara samo zbog toga koliko su stvari bile zauzete u posljednjih šest do osam mjeseci. Dobili smo vijest da proizvođači imaju potporu bilo gdje od šest mjeseci do više od godinu dana “, rekao je Barton. Podaci FBI-a pokazuju porast broja provjera vatrenog oružja širom zemlje. Barton kaže da nije jasno kada će se ponuda i potražnja izravnati, ali sumnja da će se na proljeće suočiti s problemima zaliha.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja zivim u NJ, jednoj od drzava sa najrigoroznijim zakonima o oruzju. S&W MP 2.0 9mm, Marlin 336W 30-30, Mossberg 715T, Ruger Wrangler i ja potpuno podrzavamo 2nd
![]() Kao neko ko je ucestvovao u ratu - uvek cu imati oruzje u kuci. Bezbednost moje porodice je na prvom mestu i ko je ugrozi - ne ide kuci. Simple as that.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje u vezi I-94 obrazca... | Aristotel | Vaša strana | 3 | 05.02.2014 03:11 |
Pitanje u vezi slike | Bullet4MySelf | Stare teme | 5 | 07.10.2013 19:32 |
Pitanje u vezi fotografije. | Irena72 | Stare teme | 3 | 02.10.2013 10:56 |
Pitanje u vezi formulara! | Bullet4MySelf | Stare teme | 6 | 03.07.2013 19:54 |
Pitanje u vezi DV 2014 | Slobodan021 | Vaša strana | 14 | 01.05.2013 19:05 |
![]() |