![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Forum (ne) sadrži nove poruke » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Srdjevicu pomazi, nesto me mnogo nervira
![]() Aj' da krenem nasiroko... Znas da sam uglavnom ulogovan ali invisible jer nisam uvek psihicki prisutan ![]() Ne koristim Nove poruke opciju iz navike i zbog preglednosti. Znaci ono sto koristim je F5 i ako ima novih postova stoji ![]() Recimo da je u tom podforumu postovana samo jedna poruka (uglavnom je tako) i onda, logicno, kliknem ![]() Vracam se na Home klikom na ZELENA KARTA - LUTRIJA gore levo ali ikona podforuma je i dalje ![]() ![]() Da bih dobio ![]() Ali tu nije kraj... ako se ubrzo nakon toga izlogujem kad se ulogujem ponovo (za recimo 15-20min) opet mi stoji kao da nisam procitao te iste poruke. Onaj dupli klik na ikonu i Označi forume pročitanim mi isto ne zavrse posao, ili mi se ubrzo ponovo prikaze isto ili nemam obavestenje o nekom novom postu ![]() Mozes li da namestis da bude: ima novih - procitam -vratim se - nema novih? ![]() ![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
||||
|
||||
![]()
Znam, primetio sam i ja to, i nisam bas 100% siguran zasto je to tako... izgleda da je kombinacija nekoliko stvari... moguce je da se taj podatak kesira, ali je mnogo verovatnije da su prosto organizovali to tako da moras da odes da pogledas forum da bi ga sistem oznacio kao "video ga covek"...
ja recimo samo koristim Nove Poruke, i mogu da ti kazem da mi ni to ne deluje Bog-zna-kako tacno... ![]() valjalo bi sesti i procitati dokumentaciju foruma saao da bih znao kako radi; naravno, menjati im kod bi bilo suludo, jer bi mi onda upgrade kasnije uzeo duplo vise vremena... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ma kakvo menjanje kod, sitnica je to ali zna da nervira jer ne visim non-stop nego bacam pogled i na brzaka se ukljucujem pa mi kvari preglednost.
Mogu da zivim s tim... eeeh vi programeri ![]() ![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Novi sadržaji | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 30.05.2008 07:33 |
![]() |