![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv2025 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Ja kazem da mi neko ponudi ovde u Beogradu posao snova da budem direktor neke banke sa platom od 20 hiljada eura mesecno, 4 sata dnevno radnim vremenom, licnim vozacem i svim beneficijama sto idu uz to ili green card ja bi uvek izabrao green card. Nema dileme
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svim forumasima
![]() Posle manje pauze, od 3 godine (a prethodno nekih 14 godina sam se redovno prijavljivao na lutriju), ponovo sam se juce prijavio na DV2025, sa nadom i verom u neku srecu da je ovo ta godina ![]() Svima koji su se prijavili za DV2025 zelim iskrenu srecu u izvlacenju, kao i samom sebi ![]() Jos jednom-SRECNO SVIMA! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala na odgovoru. A gde biram i kada u koju cu ambasadu? |
|
||||
|
||||
![]()
Prvo te izvuku, tojest proveriš da li si izvučen. Ako jesi imaš dalje da se igraš sa ds260. U suštini posle toga ti se tek zakazuje intervju i radiš lekarski…. Ako u ds260 za adrese upišeš nemačku adresu, onda će te automatski staviti za neki od konzulata u nemačkoj.
Mada, možda je i najlakše da odradiš prevod dokumenata u domovini i neko ti ih pošalje. Moje iskustvo sa konzulatom u Berlinu je opušteno. Doduše svaku vizu koji sam vadio za U.S. je bilo opušteno, ali za poslednju me nisu baš ništa pitali niti nešto osim pasoša tražili.
|
|||
|
|||
![]()
Pretpostavljam da si procitao i si siguran u ovome sto si napisao , Ja koko znam do 21 godinu moze se prijaviti dete , recimo sto ako dete iznad 21 godina nece se prijaviti nece na slikanje sto to znaci nemoze i se roditelji prijaviti na lutriju ?
|
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |