![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Predlog za unapređenje foruma » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Već neko vreme koristim ovaj forum i definitivno je najbolji izvor informacija za teme na koje se odnosi, u Srbiji ali i u regionu. Svaka čast autorima i admin team-u!
E sad, primetio sam da je uvek na forumu gomila neregistrovanih korisnika i svega par registrovanih. To je dobro jer ljudi dolaze po informacije ali, isto tako, nedostaje prisustvo starih, registrovanih korisnika koji su aktivno učestvovali u izgradnji ogromne baze informacija. Verujem da novi imigranti (i korisnici foruma)nemaju vremena ni toliku potrebu za informacijama o procesu iseljenja ali bilo bi dobro imati ih online, upravo zbog iskustava koja su stekli u tom procesu. Otuda ideja da se svim postojećim i novim korisnicima aktivira sedmično email obaveštenje o novim porukama na forumu i/ili aktivnostima na temama na kojima su aktivno učestvovali. Naravno, ukoliko neko ne bude želeo da prima takve mejlove i učetvuje dalje u radu foruma uvek može da uradi Unsubscribe. Poenta je da ljudi budu obavešteni o dešavanjima na forumu i, ukoliko žele, daju svoj doprinos i pomognu drugima sa informacijama, na isti način na koji su i oni dolazili do njih. Šta mislite o ovom predlogu? Da li je ovako nešto izvodljivo? Last edited by F011; 11.04.2023 at 21:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Veliki problem je to sto forum nije radio dosta dugo, mozda i punu godinu. Starih clanova skoro da vise i nema. Iskreno, ni meni nije jasno kako sam ponovo nabasao na forum. Mozda ne bi bila losa ideja da admin posalje email starim clanovima (ili bar onima koji su bili aktivni pred gasenje) sa obavestenjem da forum ponovo radi
|
|
||||
|
||||
![]()
Volim ovaj forum. Škrinja znanja i informacija za ljude sa naših prostora.
Ako trebate neku pomoć sa informatičke strane (admin/održavanje/....)... Tu sam. To mi je i struka. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Apsolutno bi bilo blagrodno da se pošalje mejl sa novostima svim članovima.
Evo npr. Reddit stalno bombarduje korisnike sa novostima i mogu da kažem da to i te kako ima efekta. |
|
||||
|
||||
![]()
Setio sam se da probam da se prijavim nakon... 100 godina.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
To je dobra ideja, mislim da bi i to trebalo uraditi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Evo, taljiga se |
|
||||
|
||||
![]()
Nove generacije dolaze. Sad vidim kako imam sve manje vremena za Forum. Drugi prioriteti, na zalost.
A mogli bi da prebacimo forum na neku savremeniju platformu
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pronalaženje prvog posla u Americi | stizeljeto | Vodič za emigrante | 492 | 25.03.2019 13:34 |
Kućenje, opremanje stana, nameštaj | markoss | Vodič za emigrante | 27 | 21.04.2018 18:14 |
Ograničenje zapošljavanja stranaca | zoran80 | Stare teme | 26 | 25.01.2010 14:31 |
Reklamiranje Foruma | Misa | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 25 | 06.07.2009 11:40 |
Organizacija foruma | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 26.04.2008 04:40 |
![]() |