|
|
Lokacije u USA Teme posvećene državama, gradovima i delovima gradova u USA |
Lokacije u USA » FLORIDA - "The sunshine state" » Bitni linkovi | ||||
O Americi | Život u USA | Države (States) | Gradovi | Naša mesta (mapa) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Citat:
Coconut i Brickel su bas skupi tako da razmatramo i druge opcije. Nasli smo neki stan preko neta u Edgewater, zvacemo ih u ponedeljak da pitamo za detalje. |
|
|||
|
|||
Nisam mnogo obracao paznju na imena naselja, ali racunaj da ti svaki kraj uglavnom ima i lose delove, ja sam npr bio kod sestre u blizini midtowna, ona zivi u zgradi odmah pored okeana, i bukvalno na 2 ulice odatle imas onako neke kucice sa resetkama, beskucnike po ulicama i slicno, a da je skupo, preskupo je a minimalna satnica je niza nego u drugim stejtovima....
Meni se iskreno i nije mnogo svideo Majami, nije bas kao iz filmova Plaza nije nesto, dosta skupo, dosta losijih naselja, spanski je prvi jezik tamo i sve vrvi od kubanaca.... Takodje treba napomenuti i klimu, ja sam bio u novembru i bas mi nije prijala vlaga, mogu da zamislim kako je preko leta
|
|||
|
|||
Citam stare postove clana @bokiit i da je blog bio ugasen.
Evo linka arhiviranog bloga: https://web.archive.org/web/20180819...vot-u-americi/
DV-2017: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2018: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2019: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2020: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2021: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2022: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2023: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2024: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) DV-2025: HAS NOT BEEN SELECTED (x2) |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|