![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Brisanje poruka i profila » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zamolicu bilo koga odgovornog iz uprave/administracije foruma da izbrise moje poruke sa foruma i ugasi moj profil. Zao mi je sto pravim temu za ovo ali niko ne odgovara na kontakt sekciji sajta a nema odgovora ni od vlasnika.
|
|
|||
|
|||
![]()
Korisnicki Centar foruma "Zelena Lutrija" nije dobio nijedan zahtev od clana Anakin u poslednjih mesec dana - pocev od prvog dana aprila, zakljucno sa danasnjim danom. Postovi se brisu jedino ako nisu u skladu sa Pravilnikom, nalozi korisnika se ne ukidaju i/ili brisu - jedini izuzetak je "trajno udaljavanje" usled nepostovanja Pravilnika. Ucesce na forumu "Zelena Lutrija" je dobrovoljno, nije potrebno nikakvo najavljivanje i/ili odjavljivanje.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti ja znamo da to nije istina, niko nije pogledao tiket 15 dana te sam ga ja zatvorio. Ali dobro, sajt ce biti prijavljen FTC-u BBB-u a verovatno cu naci jos neku agenciju koja se bavi pravima potrosaca. Ti si me naterao na ovo te se unapred izvinjavam svim clanovima na ruznim recima koje slede.
|
|
|||
|
|||
![]()
A da ti ne prijavljujes ovaj forum cisto zarad nas par hiljada koji na njemu nalaze savete, utehu, predloge...... Zar nije jednostavno dovoljno da zaboravis na web adresu i prestanes da ga posecujes? Evo, za pocetak nas mozes postedeti tih ruznih reci. Da li je moguce da nas ima takvih
![]()
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
||||
|
||||
![]()
Iskreno se nadam da ce moderatori obezbediti backup foruma u slucaju neke zlobe isfrustiranih pojedinaca.
|
||||
|
||||
![]()
Uzimajuci u obzir da ovaj forum nije biznis, vec iskljucivo udruzenje koje se bavi odredjenom temom FTC BBB nema sta da trazi ovde.
Drugo, svi podaci koje si ti dao i svi komentari koje si ti postovao nisu dati pod prisilom vec iskljucivo dobrovoljno. Zamolio bih te da ne vristis kao mlada na parizer i da kako si dosao tako i samostalno napustis ovu sahranu. PS. Slazem se sa banom mene na odredjeno vreme zbog uvrede lika i dela. ![]() ![]() May the 4th be with you. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pisanje ispod profila | VonTuzni | Vaša strana | 6 | 04.11.2010 00:44 |
![]() |