![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
nije bas tako lako naci posao inace se ne bi pricalo o 10 miliona nezaposlenih.
Smanji malo ribu brate...
|
|||
|
|||
![]()
Zavisi koji posao trazis, amazon prima i one bez osnovne skole sto nose dzordanke i pantalone na pola dupeta
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Statistika je cudo.
|
|||
|
|||
![]()
Velika razlika izmedju nezaposlenih i onih koji primaju pomoc za nezaposlene.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bitna je i boja nezaposlenih. Vidim mnogo "nezaposlenih" u projects, sa besnim kolima i kratkim rokom trajanja. Gangbangers koje mi izdrzavamo.
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]()
Vec neko vreme nije bilo postova u ovoj temi...
Kakvi su trenutno Vasi utisci o Americi, nakon izbora i ostalog? Po nekom mom iskustvu ima dosta ljudi ovde koji su bas ono nezadovoljni, pogotovo oni koji su ostali bez poslova kada je pocela korona i slicno... Takodje znam neke koji su se vratili u Srb u poslednjih 6 meseci i barem za sada ne planiraju da se vrate u Ameriku Evo primer razmisljanja https://www.youtube.com/watch?v=lSEP...MZivotuAmerici Takodje ovaj lik je vozio kamion i vratio se za stalno - po meni on se zajebo i neozbiljan je... https://www.youtube.com/watch?v=ARnk...l=FilipovKanal Pratim i ovog povremeno https://www.youtube.com/channel/UCDf...l568ifg/videos Ima tu jos par kanala ljudi sa nasih prostora koje pratim i cini mi se da su svi nekako nezadovoljni trenutnim desavanjima i mislim da su u iskusenju sta da rade...
|
|||
|
|||
![]()
Ovaj Filip je tezak retard lik, ko je pogledao par klipova shvatio je.
Iz klipa ove zene vristi Trampizam i teorije zavere, ako ce pacijent da se vrati za Srb zbog toga sto je Tramp nije na vlasti, evo ja cu da je doniram deo za kartu ![]() Do sad nisam naisao na nekog ko je iole normalan da snima, ovde ne rastu pare na drvetu i nije sve savrseno, ali previse kenjaju. Imali smo i primer ovde para sa foruma, kakve su gluposti izvaljivali na klipovima, kako se Amerika raspada itd... |
|
|||
|
|||
![]()
Posle godinu i po dana, jedina stvar koja mi zaista smeta i na koju mislim da se nikad necu navici je taj nenormalan jaz izmedju bogatih i siromasnih i ta cinjenica da te nekad jedan blok ulice dijeli od sjaja do ocaja. Proputovao sam, pogotovo Evrope, prije dolaska ovamo i zaista mislim da nigdje ne postoje takve zabiti kao sto je to ovamo.
Sve ove ostale price su po meni budalastina. Ogroman dio nasih dodje ovamo, getoizira se u neku svoju malu zajednicu, odbija bilo kakav odnos sa Amerikancima, pa cak ako je moguce i poslovni, i onda se posle prosipa prica o tome kako je ovo hladan, glup narod i sta li vec. Takvo ponasanje i razmisljanje cak i mogu da razumijem kod nekoga ko dodje ovdje bez papira, pa je na neki nacin i prinudjen da obitava u tom okruzenju jer to u 99% slucajeva znaci i nalazenja nacina za poslove, smjestaj itd. Ali ljudi koji dodju ovdje sa GC-om u rukama i na neki nacin se potpuno stope u taj neki stil zivota mi nikada nece biti jasni.
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
|
|||
|
|||
![]()
Meni klima mnogo ide n k, gore sever midwest zimi je jeziv pogotovo sto ja vozim kamion. A kolko vidim nigde u USA nije idealna klima uvek nesto fali, zemljotresi poplave uragani....
|
|
|||
|
|||
![]()
Klima i mene ubija, s tim sto je NY jos i malo blazi od Cikaga, al isto, prehladno je to za primorsku dusu moju
![]() Mislim da pojas obale iznad Floride ima OK klimu (GA, SC). Dovoljno blizu Floridi da uhvati toplinu, a opet dovoljno daleko da nije stalno pod udarem tornada i slicnih nepogoda.
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
![]() |
Tags |
povratak |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je neko otisao skroz sam? | subman | Vodič za emigrante | 1 | 26.06.2017 09:15 |
Neko da mi posalje robu iz usa? | lukadj | Vaša strana | 9 | 30.10.2015 14:37 |
Ako neko zna | detox | Vaša strana | 13 | 26.10.2012 10:18 |
Drugi utisak - sta vam se ne dopada u USA? | dreamerns | Stare teme | 115 | 25.01.2012 23:22 |
Ako neko zna | veselina77 | Stare teme | 21 | 11.11.2009 17:30 |
![]() |