ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 05.09.2012, 00:59
dushicat dushicat je offline
Član

Datum prijave: 25.06.2012
Wink

Cao!
Imam pitanje ako mozete da mi pomognes...ja sam jos u junu poslala formulare ali nista mi nije stiglo kao odgovor, zanima me koji je inace sledeci korak, da li me obavestavaju mailom kada mi je intervju ili dobijam neku postu na adresu? I koliko ima vremena do intervjua kada te obaveste?

Hvala punooo!

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke
Ove godine je drugacije pa ti niko ne moze reci... prosle si mogla do septembra, a neki kazu cak i do aprila sledece godine ako si visi broj kao ja. Najbolje da nazoves ambasadu i da pitas do kad je rok.
Ne bih da te zeznem za slucaj da je ove godine i to drugacije, ali ja sam poslao kao single, i par dana pred intervju se ozenio i nazvao ambasadu da im kazem da mi suprigu dodaju na moj case. Nije bio problem, izgledalo je kao da je to bas tako i trebalo.

On ne mora nikakve uslove da ispunjava osim da nije osudjivan.

Inace, ne morate cekate da vas pozovu na intervju, jer od tog momenta imate samo jos 2 meseca, a ako muz bude uzimao tvoje prezime trebace mu vremena da promeni dokumente

Prelistaj forum, sve pise... ima i tema "brak pred intervju" na prvoj strani neke od kategorija"
Reply With Quote
Staro 01.03.2013, 14:32
ivanmilosavljevic's Avatar
ivanmilosavljevic ivanmilosavljevic je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2012
US lokacija: Miami
Pošalji Skype™ poruku korisniku ivanmilosavljevic
Nepromenjeno ...

Zna li neko,kakav je tok ako npr.Ako se ja kao dobitnik zelene karte preko lutrije,ozenim sa drzavljaninom EU tacnije Austrije!Da li je proces dobijanja zelene karte za nju brzi nego u slucaju drzavljanina Srbije?
09.05.2012-Poslao kovertu
16.05.2012-Stigla koverta u KCC
19.04.2013-Lekarski
15.05.2013-Ponovo rodjen
21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida)
Reply With Quote
Staro 01.03.2013, 18:36
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic Prikaz poruke
Zna li neko,kakav je tok ako npr.Ako se ja kao dobitnik zelene karte preko lutrije,ozenim sa drzavljaninom EU tacnije Austrije!Da li je proces dobijanja zelene karte za nju brzi nego u slucaju drzavljanina Srbije?
Odgovoreno ti je (tebi bas) ovde! Ako ljudima saljes privatne poruke, onda promeni settings da mogu da te odgovore! Mada, ne vidim zasto bi se ovo pitanje slalo na private!

Pozdrav!
Zana!
Reply With Quote
Staro 02.03.2013, 10:29
ivanmilosavljevic's Avatar
ivanmilosavljevic ivanmilosavljevic je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2012
US lokacija: Miami
Pošalji Skype™ poruku korisniku ivanmilosavljevic
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
Odgovoreno ti je (tebi bas) ovde! Ako ljudima saljes privatne poruke, onda promeni settings da mogu da te odgovore! Mada, ne vidim zasto bi se ovo pitanje slalo na private!

Pozdrav!
Zana!
Hvala puno na odgovoru.Nisam ni provalio da mi je private bio zaključan.Izvini
09.05.2012-Poslao kovertu
16.05.2012-Stigla koverta u KCC
19.04.2013-Lekarski
15.05.2013-Ponovo rodjen
21-22.05.2013-Zagreb-Zurich-Miami(Florida)
Reply With Quote
Staro 27.05.2025, 22:44
Shraunsik Shraunsik je offline
Član

Datum prijave: 09.05.2025
Nepromenjeno faster indexing

Revolutionizing Look for: The Increase of Rapid Backlink Indexing Companies speedyindex google chrome

During the vast landscape of the net, exactly where info reigns supreme, a chance to entry relevant content material quickly is paramount. Engines like google have extensive been the gateway to this extensive repository of data, but their efficiency hinges on 1 important variable: indexing. As the web proceeds to grow exponentially, conventional indexing methods usually struggle to maintain tempo. Having said that, a completely new breed of providers is rising to deal with this problem head-on: speedy connection indexing providers. fast indexing familysearch

Quickly hyperlink indexing solutions stand for a paradigm change in how we navigate the internet. As opposed to traditional online search engine indexing, which depends on World wide web crawlers to find and index written content as time passes, speedy url indexing solutions hire impressive methods to expedite the procedure. These expert services leverage Sophisticated algorithms and technologies to index new articles Just about instantaneously, making sure that customers have usage of the most recent info at their fingertips. speedy index google docs

The many benefits of rapidly hyperlink indexing expert services are manifold. For users, this means more rapidly access to refreshing articles, reducing the frustrating lag time amongst publication and discovery. Irrespective of whether looking for breaking information, trending subjects, or specialized niche pursuits, buyers can be assured that they're accessing quite possibly the most up-to-day details available. fast google indexing

Furthermore, rapid url indexing expert services empower material creators and Internet site entrepreneurs by guaranteeing that their newest choices are promptly indexed and surfaced in search results. This tends to Have got a profound influence on visibility, visitors, and engagement, finally driving growth and achievement in an increasingly competitive electronic landscape. fast indexing of linksoul

Among the list of essential characteristics of speedy connection indexing solutions is their capability to prioritize and index content material based on relevance and importance. By analyzing various alerts, for instance social media exercise, user engagement metrics, and information freshness, these services can intelligently prioritize the indexing of articles which is most certainly to resonate with customers. This dynamic method of indexing makes sure that end users are presented with content that's not only well timed but will also extremely relevant for their pursuits and Choices. speed index wordpress

On top of that, fast hyperlink indexing products and services are built to scale very easily Together with the ever-increasing dimensions and complexity of the world wide web. Regardless of whether indexing unique Web content, multimedia written content, or whole Internet websites, these companies are equipped to take care of the huge volume of information created on the web on a daily basis. Via a mix of dispersed computing, equipment learning, and also other cutting-edge systems, speedy url indexing services can preserve ideal performance and trustworthiness even within the confront of unparalleled growth and desire. how to make indexing faster

Besides their technological prowess, quickly url indexing services also prioritize privateness and protection. With developing concerns about knowledge privacy and online protection, end users can trust that their research queries and browsing exercise are taken care of Together with the utmost confidentiality and integrity. By applying sturdy encryption protocols, details anonymization methods, and stringent accessibility controls, quickly website link indexing companies make certain that consumer details stays protected constantly. fast indexing of linksys wrt400n-настройка

Wanting forward, the future of look for lies from the fingers of fast website link indexing expert services. As the web continues to evolve and expand, the need for fast, correct, and in depth look for abilities will only turn out to be additional pronounced. By harnessing the strength of Highly developed systems and ground breaking algorithms, speedy url indexing companies are reshaping how we find and take in information on line, ushering in a fresh period of search that is quicker, smarter, and even more conscious of the desires of end users and content creators alike.

We are proud of to harbinger a meaning improvement to our indexing service, like a shot SpeedyIndex indexes your links quicker and to a greater extent efficiently than e'er in front. Like a shot the % of indexed links inside 72 hours bequeath be higher. The changes are valid for tasks added from Sept 1st.

Significant! Before replenishing your balance, be sure enough to trial run indexing on a humble numeral of links to insure that our indexing method is sodding for your inevitably.
fast indexing for blogger

@index_systum77=
Reply With Quote
Odgovori

Thread Tools
Display Modes

Pravila pisanja