![]() |
|
|
Ne-imigrantske vize Opšte teme o dobijanju i apliciranju za turističke, poslovne, medicinske i ostale ne-imigrantske vize |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna za neki slucaj da je zena od LPR-a aplicirala za turisticku i dobila? Ili ce verovatno da je odbiju posto je velika verovatnoća da ce da ostane. Mozda ce i da cene iskrenost, posto muz na pr. ceka jos 2 godine za drzavljanstvo pa ce onda preko njega da dodje da zivi tamo. I da li moze da se aplicira za turističku, ako ste vec u procesu spajanje porodice f2a viza?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav ljudi.
Elem, zna li neko pouzdano šta je potrebno penzionerima od dokumenata prilikom apliciranja za turističku vizu? |
|
|||
|
|||
![]()
Molim vas za pomoć! Udata za američkog državljanina i htela bi da odem u posetu kod njega. On studira tamo, ne radi. Da li znate da li se aplicira samo turistička B2 viza ili postoji neka za supružnike ali da nije iseljenika??? Unapred hvala 😃
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne postoji, moras da apliciras ili za tursiticku b1/b2 ili za imigrantsku cr1/ir1
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li su neciji roditelji nedavno aplicirali za turisticku vizu, sta su im trazili od dokumenata?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sta je potrebno da se ponese na intervju ne znam, ali i mene zanima odgovor. |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi znate sta mene interesuje, pošto je CDC odobrio Pfizer, Modernu i JJ vakcinu, sta je sa onim ljudima koji su npr primili AstraZenecu, a zele preko turisticke vize da udju u Ameriku?
Hvala! |
|
|||
|
|||
![]()
Ili CDC ili WHO, tako da je ta vakcina odobrena. Za divno cudo i Kinezi su odobreni samo Rusi ne.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Znači sad popunim obrazac DS-160 za turističku vizu i 100% neću moći putovati u ovoj godini, jer prvi slobodni termin za razgovor je u martu 2023 godine ?
|
|||
|
|||
![]()
Ne znas da l ce da se otvori neki termin ranije i kakva je sad situacija. Za pocertak popuni ds160 pa onda kad se otvori kalendar gledaj sta je slobodno i stalno proveravaj.
|
![]() |
Tags |
problemi sa vizom, turisticka viza |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hotelijersko-turistički tehničar(HITNO) | Volf | Vodič za emigrante | 4 | 28.06.2014 02:11 |
Šta je potrebno da me prijatelj pozove u SAD na turističku? | Good Spirit | Vaša strana | 18 | 28.10.2009 15:55 |
![]() |