![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima. Imam jedno ptianje u vezi DV 2014.
Moja porodica (Cale, keva, sestra i ja) zelimo da se prijavimo za DV 2014. Nas dvoje smo maloletni (sestra i ja) tako da ce roditelji da se prijave. Pitanje koje imam je sledece : Da li je dozvoljeno da se oba roditelja prijave i da u prijavi upisu jedno drugo za supruznika i nas kao decu ili mora samo jedna prijava da bude za celu porodicu? Hvala unapred, najverovatnije sledece nedelje popunjavamo to kad napravimo slike i sve ostalo... |
|
|||
|
|||
![]()
mogu odvojeno, oboje navode celu porodicu, samo sto povecavaju sanse
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam jedno pitanje?Kako cu se prijaviti ako imam 3 stepen?I sta cu uraditi??
|
|
|||
|
|||
![]()
ako si zavrsio 3.stepen, a tvoje radno iskustvo koje (mozda) imas se ne nalazi na njihovom spisku trazenih zanimanja (zanimanja koja iziskuju dvogodisnju obuku + 2 god iskustva) prakticno NISTA ne mozes da uradis, a da se ti prijavis, moze supruga ako si u braku ili roditelji ako si ispod 21 godine i nezenjen...
primere zanimanja (skolovanja) na osnovu kojeg se prijavljujes dati su ovde http://www.onetonline.org/find/family po zonama, potrebno minimum 4 ili 5 zona na padajucem meniju pronadji to gde ti imas radnog iskustva.. ne vredi ni 4 razred vanredno - oni to ne priznaju osim ako nakon toga nemas jos neki stepen, tipa visa skola ili fakultet pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Onda nista!Amerika otisla u vodu!!! :-((((((((((((((((
|
|
||||
|
||||
![]()
Nadji neku tamo pa se vencaj. Jedino tako mozes
![]()
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|||
|
|||
![]()
Procitao sam negde da ne priznaju vanredno zavrsen cetvrti stepen, dali je to tacno? Imam preko dve godine iskustva kao bravar ali nisam siguran dali se to trazi jer nemam pojma kako se to kod njih zove.
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo. Nisam znala gde da postavim pitanje. Interesuje me, ja sam se prijavila za lutriju. Trenutno sam neudata , moj momak se isto prijavio i stavio je neozenjen. Mi hocemo da se vencamo kad npr meni ili njemu jave da smo izvuceni , da li ce praviti problem oko toga ?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jondza,
bravar se zove tj kaze locksmith i pripada zoni 2..potrebna je zona 4 ili 5.. i kao sto sam ti vec rekla u postu prethodnom, ne priznaje se naknadno zavrseni 4 stepen |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2014 | curlika | Vaša strana | 389 | 20.02.2014 01:31 |
Par saveta u vezi poslova | dreamerns | Vaša strana | 51 | 11.04.2012 03:20 |
Jedno pitanje u vezi odlazka u USA | srboljub89 | Stare teme | 10 | 03.08.2009 15:07 |
Pitanja u vezi sa boravkom u USA... | nelson | Stare teme | 16 | 02.10.2008 23:11 |
Pitanje u vezi kopija formulara | mariags | Prva koverta | 8 | 25.05.2008 15:26 |
![]() |