ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Život u USA > Vodič za emigrante

Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira...

Vodič za emigrante » Posao za rezisere u NY » Bitni linkovi
Početak u USA Stan Posao Kola (Automobil) Osiguranje
Porez Dešavanja Naša mesta Putovanja Avionske karte

Odgovori
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Staro 24.10.2016, 14:46
Eliass Eliass je offline
Član
 
Datum prijave: 27.09.2016
Poruke: 17
Smile Posao za rezisere u NY

Pozdrav, ima li neko od clanova da je reziser po profesiji? Da li ima posla za rezisere u USA konkretnije u NY I drugim vecim gradovima?
Reply With Quote
  #2  
Staro 24.10.2016, 20:59
shanzy shanzy je offline
Stari vuk
 
Datum prijave: 08.07.2011
YU lokacija: Srbija
Poruke: 170
Nepromenjeno

Ima i nema. Svi koji zele da budu reziseri se sjate u nyc pa sad mozes da zamislis kakvih tu sve likova ima, odakle su i sta znaju. Svasta i nista. Tako ti je i za posao. Znam neke sto su jos uvek tamo, nisu se proslavili, ali rade. Od posla do posla, od filma do filma. Konekcije i poznanstva su ti najbitnije, u tom poslu narocito. To je koliko ja znam iz prica nekih poznanika i prijatelja iz te branse - produkcija/rezija, to je kod njih drugacije definisano, mada pretpostavljam da to vec znas. Svakako ima vise mogucnosti nego u srbiji.
Reply With Quote
  #3  
Staro 25.10.2016, 07:55
Eliass Eliass je offline
Član
 
Datum prijave: 27.09.2016
Poruke: 17
Nepromenjeno

Hvala na odgovoru, znam u NYC sta sve nema I ima ali eto interesovalo me za rezisere glumce sa nasih mesta da li mogu da se ukope barem u neki posao
Reply With Quote
  #4  
Staro 26.10.2016, 07:41
shanzy shanzy je offline
Stari vuk
 
Datum prijave: 08.07.2011
YU lokacija: Srbija
Poruke: 170
Nepromenjeno

Mogu, samo je jako tesko, cak i ovima sto su zavrsili skole tamo. Naravno, to ne znaci da ne treba da probas, nije sudbina za sve ista.
Reply With Quote
  #5  
Staro 27.10.2016, 02:12
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer
 
Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Poruke: 1 266
Nepromenjeno

Director čega? Dokumentary, short films, reality, tv shows, music shows, feature films, sports? Imaš konekcije, nemaš konekcije? Reel? IMDb credit? Posla uvek ima, pitanje je šta hoćeš, imaš svoje scripts ili nemaš, radiš sam producing ili ne... svašta nešto ti tu ulazi u priču. Pozdrav. Z
Reply With Quote
  #6  
Staro 31.10.2016, 10:24
Eliass Eliass je offline
Član
 
Datum prijave: 27.09.2016
Poruke: 17
Nepromenjeno

Poydrav,
sve to sto si nabrojila, ynaci preko 10 short films, 3 feature films, 5documentary, IMDB, ovde ima producent firmu, preko 20 nagrada, od tih 12 glavnih nagrada itd. Ali ovde se sve to ne ceni puno
Reply With Quote
Odgovori


Pravila pisanja
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Uključeno
Smajliji: Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML kod je Isključeno
Pređi u forum

Newsletter E-mail:
Name:

Newsletter sent using Email Marketing Software by ActiveCampaign

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:45.


Copyright ©2005 - 2024, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.