![]() |
|
|
Intervju (interview) - Ambasada Pitanja vezana za dokumentaciju, specijalne slučajeve i pitanja tokom intervjua |
Intervju (interview) - Ambasada » Pasoš » Bitni linkovi | ||||
O drugoj koverti | Lekarski pregled | Ambasade | Intervju | Korisne informacije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Studiram turizam. Ove godine sam diplomirao.
2017-te sam bio u USA na J-1 vizi, preko Work and travel programa i radio kao spasilac. Viza je odobrena uz par formalnih pitanja bez problema. Kada sam se vratio iz Amerike, putovao sam u Rusiju, Belorusiju, Ukrajinu, Poljsku, Nemačku... 2018-te apliciram preko Self programa i jedne agencije isto za J-1. Posao i smeštaj sam obezbedio. Na intervjuu u ambasadi, žena koja me je intervjuisala je pogledala dokumenta, i nakon prelistavanja pasoša, zadržala se na zadnjoj stranici (na kojoj se nalaze pečati o ulasku u Rusiju). Tu sam dobio pitanje šta studiram i viza mi nije data. Odbijen sam. Par meseci nakon toga, sledi izvlačenje za DV i - izvučen sam! Poslao sam DS obrazac sa podacima iz starog pasoša. Juče sam dobio imejl iz KCC vezan za dostavljanje dokumenata, pa, s obzirom na sve to, da li mi savetujete da uzmem novi pasoš i njega mejlom pošaljem KCC i nosim na viziranje ili ne? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Tags |
ambasada, intervju, novi pasos, viziranje |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Slike za pasoš/prijavu (muž,žena,dete) | tectonic | Prijava na Lutriju | 2 | 14.11.2017 00:58 |
Da li treba manjti pasoš ako je došlo do promene adrese | Eregrin | Uputstva za dobitnike | 6 | 29.06.2017 00:05 |
Pasoš za dete | joga | Vodič za emigrante | 5 | 02.07.2015 16:23 |
![]() |