Napokon!!!! :bravo:
Cestitam svim dobitnicima!!!! Najiskrenije cestitke svima i nemojte da nas zaboravite kad odete ;), pisite nam vasa iskustva, lokacije u USA, verujem da cemo svi sa zadovoljstvom citati!!! :pozz: :book:
Srecnooooo :1081::1081::1081:
|
jos jedan session timed out pa dobitnik.. :beer:
case ...00013xxx
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik voja82
(Poruka 54225)
Ako je tako, i ako ne bude dodatnog izvlacenja ove godine, mislim da bi smo za dv2016 mogli da vidimo CURRENT vec oko Juna naredne godine...
|
Cestitam dobitnicima , a svima nama vise sreće drugi put .
Vojo, spomenuo si dodatno izvlacenje ,... Ako bi se desilo , kad obično izvlace?
|
Citat:
(Poruka 54229)
Da da, Mislim na case number ono 2015EU000xxxxxxx :)
|
pa, tako počinje, sa EU000 :grin:
ne smem da odajem broj, upozorili su me da to nije pametno raditi :==D:
|
Amerika44 |
07.05.2015 22:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik aleksn
(Poruka 54231)
jos jedan session timed out pa dobitnik.. :beer:
case ...00013xxx
|
srecnice jedan cestitam ti od srca :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Teddy
(Poruka 54232)
Cestitam dobitnicima , a svima nama vise sreće drugi put .
Vojo, spomenuo si dodatno izvlacenje ,... Ako bi se desilo , kad obično izvlace?
|
Koliko ja znam do sada jos nikad nije bilo dodatnog izvlacenja, ali sam to spomenuo jer je za dv2016 izvuceno samo 84.000 dobitnika, a to je dosta manje u odnosu na prethodne godine.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Danica
(Poruka 54233)
pa, tako počinje, sa EU000 :grin:
ne smem da odajem broj, upozorili su me da to nije pametno raditi :==D:
|
Nisam trazio da mi kazes ceo broj nego samo prve dve cifre npr 2015EU00012xxx ko sto i svi ostali pisu.
|
Amerika44 |
07.05.2015 22:57 |
Citat:
(Poruka 54236)
Nisam trazio da mi kazes ceo broj nego samo prve dve cifre npr 2015EU00012xxx ko sto i svi ostali pisu.
|
lepo ti VOJA kaze, samo pocetne cifre reci da vidimo da li imas dobar broj. Inace, secam se Voja82 kad si se javio prosle godine da si dobio , tacno se secam :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amerika44
(Poruka 54239)
lepo ti VOJA kaze, samo pocetne cifre reci da vidimo da li imas dobar broj. Inace, secam se Voja82 kad si se javio prosle godine da si dobio , tacno se secam :)
|
Imas dobro pamcenje:)Secam se i ja kada sam se javio, i ne mogu da verujem da jos uvek cekam na red za intervju na koji mozda necu ni stici:)
|
Cestitam svim dobitnicima od srca :bravo:
Za mene, nadam se, vise srece sledeci put !
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:17. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.