ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Dv - 2021 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)

Lazar90 04.11.2019 11:09

https://www.youtube.com/watch?v=_fzex--yTw8

Sjajan video za potpuno neupucene :bravo: Bravo za duće !

kreta 04.11.2019 12:21

Prijavljujem se preko Google Chrome. Posle"Submit" dobijam obavestenje: "This site can't be reached". :nene:
Da li ostavljate broj telefona?
Hvala.
Pozdrav

Master Yoda 04.11.2019 13:33

Tehnicki gledano ne bi trebalo da ima ikakve veze koji browser koristis. Medjutim ja sam se napatio sa Chrome pokusavajuci da apliciram. Na kraju sam citao po forumu sta su drugi radili (i u paraleli i dalje pokusavao Submit na formi :) ).
Neki su tvrdili da im je sa Edge proslo iz prve, zvuci glupo jer ne bi trebalo da ima ikakvog uticaja, ali i ja sam probao sa Edge i proslo je iz prve :).
Broj telefona sam upisao, racunam ne moze da skodi.
Srecno!

kreta 04.11.2019 14:28

Uspelo preko GC!!! Probala sam i preko ME, nije moglo.
Ako nesto znaci: obrisala sam istoriju, restartovala i sve ok.
Ovaj put nisam ostavila broj telefona...
Srecno svima! :pozz:

ikac89 04.11.2019 19:41

Ostalo je manje od 24 sata do kraja lutrije, tako da ko se nije prijavio neka požuri. Sutra u 18h se završava period prijave.

dekac12 04.11.2019 22:39

Za mene je prijava izgleda nemoguca misija, svaki put kada zavrsim sa unosom podataka i pritisnem Submit izadje obavestenje Network Connection was lost, a pritom mi internet radi bez problema i otvara sve ostale sadrzaje

marko1995 04.11.2019 23:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekac12 (Poruka 78929)
Za mene je prijava izgleda nemoguca misija, svaki put kada zavrsim sa unosom podataka i pritisnem Submit izadje obavestenje Network Connection was lost, a pritom mi internet radi bez problema i otvara sve ostale sadrzaje

Probaj u Google Chrome pritisnuti na tastaturi Ctrl+Shift+N

Tada će ti otvoriti novi tab i tu probaj popuniti prijavu.

To se zove incognito window.

Kada si u tom windowu nemaš zapamćene istorije, cookies, itd. Moglo bi upaliti :grin:

ikac89 04.11.2019 23:08

Sa zvaničnog twitter naloga U.S. Department of State Bureau of Consular Affairs...

Citat:

Travel - State Dept
@TravelGov

We are aware that some applicants are receiving an error message when attempting to submit a DV entry. If you encounter an error when attempting to submit an entry, please try back later or try using a different browser. Thank you for your patience.

ASSI 05.11.2019 01:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ZeljkoUSA (Poruka 78917)
Jedva se prijavio... :no:

Jedna prijava prosla pa nakon sat vremena i druga. Bilo kako bilo, ispunjena gradjanska duznost...

Blago tebi :bravo:

Ja sam jednu nekako progurao sinoc i zaspao pokusavajuci drugu :no:

Danas se opametili svi ti evropejci i afrikaneri pa svi budni kao budale pola dva ujutro klikcu na taj submit i mene onemogucavaju da se prijavim :wacko:
Ali nocas sam pametniji imam dva veeeelike kofe kafe ispred sebe :==D:

Ali mogu ti reci da i gugl navija za mene, sve sam popunjava, ja samo submitove klikcem :bravo:

ddd89 05.11.2019 02:05

Pokusavajte preko Incognito prozora u GC.

Sada mi je prosla prijava.

ASSI 05.11.2019 02:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lazar90 (Poruka 78923)
https://www.youtube.com/watch?v=_fzex--yTw8

Sjajan video za potpuno neupucene :bravo: Bravo za duće !

Druze dobro si prosao :) Meni su moderatori link brisali zbog slicne najave pre nekog meseca. Iako je link vodio ka yt i iako je video bio super informativnog karaktera oko novina prilikom prijavljivanja, gde je narator isao malo i u dubinu celog lutrijskoj procesa, moderatiri su procenili da je link potencijalni spam ili veza ka nekom pretecem sajtu ili tako nesto slicno. Kada sam pokusao da im objasnim da nema potrebe da budu tako kruti pogotovo sto sam ja dugo godina ovde registrovan i da povremeno izbacim neki post i da nemogu da izjadnacavaju moj link sa sturim objasnjenjem o cemu se radi i nekog tek registrovanog clana... Objasnjenje je bilo da da pravila vaze za sve. Sad vidim da ipak ne vaze pravila za sve, ili sam im ja na crnoj listi kao Putinov spavac :==D:

Elem, pocela kisa u Africi :grin: prodje napokon i druga prijava, a tek prvu solju kafe zavrsavam.

bokabl 05.11.2019 08:24

Peta prijava, četvrti put x2. Srećno svima. :pozdrav:

mandala 05.11.2019 08:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bokabl (Poruka 78935)
peta prijava, četvrti put x2. Srećno svima. :pozdrav:

srecno!

Molim te napisi ,kako si uspeo?! Ja celo jutro pokusavam i nece.

bokabl 05.11.2019 08:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mandala (Poruka 78936)
srecno!

Molim te napisi ,kako si uspeo?! Ja celo jutro pokusavam i nece.

Juče mi je jedna prijava, jedva, prošla preko M. Edge-a. Druga nije prolazila nikako (pokušavao sam preko svih browsera).

Jutros mi druga prijava (za suprugu) prođe preko mobilnog (xiaomi-jev neki browser).

milinkovicsavic 05.11.2019 08:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dekac12 (Poruka 78929)

Meni je tek jutros prošlo. Koristio sam Chrome u incognito modu, probaj i da obrišeš cache, history itd.

Ono što sam primenio u odnosu na proteklih par dana jeste kompresija slike sa 150kB na 28kB, rezolucija je ostala ista 600x600. Imaš online, traži online compress jpg. Ovaj savet je ostavio neko na njihovom @TravelGov twitter nalogu.

Srećno svima i pozdrav.

sremskesume 05.11.2019 10:40

sinoć sam uspeo da se prijavim posle desetak pokušaja u raznim browserima.danas pokušavam da prijavim ženu ali sumnjam da ću uspeti.imam još nekoliko sati fore.

Mariquita 05.11.2019 13:28

Poslednji dan za prijavu a ja se još uvek dvoumim. Ostavljanje broja pasoša mi se nikako ne dopada....

bokabl 05.11.2019 14:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mariquita (Poruka 78948)
Poslednji dan za prijavu a ja se još uvek dvoumim. Ostavljanje broja pasoša mi se nikako ne dopada....

Nema potrebe za strahom. Zar misliš da oni već nemaju te podatke :naughty: :)

igor79 05.11.2019 14:47

Ja već tri dana nikako ne uspevam da se prijavim... non stop pokušavam i preko dana i preko noći ali slaba vajda :no: Pokusavao preko svih browsera i sve savete koje ste ostavljali ali neće pa neće :-_-;: Imam još malo vremena ako uspem super, a ako ne ove godine po prvi put preskačemo ne svojom voljom :-_-;:

milinkovicsavic 05.11.2019 15:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik igor79 (Poruka 78952)
Ja već tri dana nikako ne uspevam da se prijavim... non stop pokušavam i preko dana i preko noći ali slaba vajda :no: Pokusavao preko svih browsera i sve savete koje ste ostavljali ali neće pa neće :-_-;: Imam još malo vremena ako uspem super, a ako ne ove godine po prvi put preskačemo ne svojom voljom :-_-;:

Jel si probao da veličinu fajla slike kompresujes ispod 40kB?

samsung11 05.11.2019 15:17

Nema sanse pokusavam citavi dan za djevojku, i ne moze trika nema.

Lazar90 05.11.2019 15:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik samsung11 (Poruka 78955)
Nema sanse pokusavam citavi dan za djevojku, i ne moze trika nema.

Nemoj odustati! :bravo: Prijatelj sinoc uspeo u 00:15, a njegovu devojku tek u 02:30 :woohoo:

(*_*) 05.11.2019 15:40

?

Do koliko sati po "nasem" vremenu mozemo da se prijavljujemo?

Lazar90 05.11.2019 15:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik (*_*) (Poruka 78958)
Do koliko sati po "nasem" vremenu mozemo da se prijavljujemo?

05.11.2019 do 18h.
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.

samsung11 05.11.2019 15:45

Ja mislim do 18h, ali to je to vjerovatno su i prekinuli da primaju prijavee

ikac89 05.11.2019 16:03

Nisu prekinuli da primaju prijave, jednostavno velika je navala, poslednji sati i zagušenje je očekivano.

newbelgrade 05.11.2019 17:58

Evo sad, poslednji trenutak prijava je prosla. Evo u 17:55. Mislim da sam kliknuo, 200 puta i eto na kraju je uspelo. Sad pred kraj, cini mi se da je mnogo ljudi odustalo jer je server bio zagusen, i sad na kraju se malo olaksao server pa je uspelo.

Nikad ne treba odustajati, evo vec 2 sata klikcem refresh, i eto. Srecno svima :grin:

Sledeci put pamet u glavu, pa ima da se prijavim prvog dana ovako sam dobio glavobolju od stresa.

samsung11 05.11.2019 18:06

Nisam ni ja odustajao do samog kraja, ali nista, treba imati i srece.

ikac89 05.11.2019 18:36

I prvog dana je navala velika. Najbolje vreme za prijavu je od prilike na polovini perioda tj. početak druge polovine perioda, pa sve do nedelju dana do kraja.

tw33tyl1na 05.11.2019 18:41

E sad samo da "proleti" ovih 6 meseci do objave dobitnika :==D:

Jamive 05.11.2019 19:59

Ja nisam igrala(mi)
Sto znaci jos tri potencijalne vize vise za vas.

Puno srece svima, da pozelenite i tutanj odavde. 😊😊😊

miham 06.11.2019 22:57

Ja uspio u ponedeljak vece, poredjao familiju i slikao ih, i probao nedje oko 7 popodne da se prijavim, nije bilo sanse. Pokusao opet oko 11 uvece i posle par pokušaja prosle 2 prijave. Srecno svima koji su se prijavili

marko1995 07.11.2019 16:14

https://ibb.co/3YVnKLy

Ukratko :grin: Srećno svima... :bravo:

ASquared 14.11.2019 18:59

Pa rekoh da posetim opet forum, da vidim šta se radi :)

Srećno svima! :)

Mihailo J. 19.12.2019 19:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ASquared (Poruka 79028)
Pa rekoh da posetim opet forum, da vidim šta se radi :)

Srećno svima! :)

Forum "dead" sve dok ne krene izvlačenje :woohoo: :drool:

Mihailo J. 19.12.2019 19:10

Uglavnom, ovo mi je drugi put da se prijavljujem i nemam nikakva očekivanja. Više mi dođe kao vrsta zabave, za razliku od prošle godine kada sam bio uveren haha:grin::blink:

Димитрије 20.12.2019 21:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mihailo j. (Poruka 79180)
uglavnom, ovo mi je drugi put da se prijavljujem i nemam nikakva očekivanja. Više mi dođe kao vrsta zabave, za razliku od prošle godine kada sam bio uveren haha:grin::blink:

хахахахах, увек тако иде, па хладан туш, боље не очекивати ништа.

Svenson 21.12.2019 02:19

I ja sam prva dva puta bio uveren da ce me izvuci.

Treci put me naterali da se prijavim. Kad ono... :==D:

Padinjak101 20.01.2020 03:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Mihailo J. (Poruka 79180)
Uglavnom, ovo mi je drugi put da se prijavljujem i nemam nikakva očekivanja. Više mi dođe kao vrsta zabave, za razliku od prošle godine kada sam bio uveren haha:grin::blink:

Kao da sam ja napisao ovaj post...iako sam znao da se ne treba nadati niti uzdati u Lutriju, opasno sam se razocarao kada nisam bio izvucen.
Ove godine druga prica totalno, igram vise reda radi, hladan kao zmija :beer:

MatijaX 21.01.2020 21:41

Igram sam dva puta, te nisam dobio.
:;D:

Ove godine je treći put. Možda nešto bude, a možda i ne.
Uglavnom igram dok ne dobijem.
:naughty:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.