-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Intervijui 2013
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
(Poruka 32745)
Pitanje za one koji su obavili intervju. Znam da se to ranije delilo pa me zanima da li ste u ambasadi dobili "Guide for New Immigrants"?
|
DA, standardni info gde, šta, kako, url od raznih sajtova pa i ovog što pomenu oskark.
Samo što je ovde mnogo opširnije http://www.welcometousa.gov/
|
Prevod dokumenata
Hi
molim Vas , prvenstveno osobe koje su skoro bile na intervuju skoro kao Milos da mi pomognu oko dileme:
imam zakazani razgovor u ambasadi u decembru pa skupljam dokumentaciju.
1. Izvod iz maticne knjige rodjenih za mene, zenu i dete i vencani list cu izvadititi na medjunarodnom obrascu i to je ok ,
2. Diplome sam preveo kod overenog sudskog tumaca
Pitanje :
Da li ste vi prevodili uverenje o nekaznjavanju iz suda i iz MUP-a?
Laslo
hvala unapred
|
damjan55 |
22.10.2012 21:03 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lpastor
(Poruka 32906)
Hi
molim Vas , prvenstveno osobe koje su skoro bile na intervuju skoro kao Milos da mi pomognu oko dileme:
1. Izvod iz maticne knjige rodjenih za mene, zenu i dete i vencani list cu izvadititi na medjunarodnom obrascu i to je ok ,
Pitanje :
Laslo
hvala unapred
|
Laslo, nije potreban prevod nijednog dokumenta ukoliko su na zvanicnom jeziku zemlje u kojoj je ambasada. Prelistaj forum, o tome je dosta pisano. Dakle ni uverenje iz MUP-a nije potrebno prevoditi.
|
Citat:
(Poruka 32906)
Hi
Pitanje :
Laslo
hvala unapred
|
Laslo dobio si odgovor oko prevoda a ovu temu pročitaj od prvog posta.
Evo vratiš se na stranu 7 http://www.zelenalutrija.com/forum/s...?t=1145&page=7
i pročitaš moje iskustvo u ambasadi sa sve programom koji sam gledao na tv.
Pozdrav
|
milana85 |
23.10.2012 07:22 |
Jao sad citam i bas se radujem,boze kad vidim da je neko dobro prosao tako mi toplo na srcu,ko da ja idem :grin: .....zanima me imali ovde ikoga da je otisao preko sa malom decom,mislim porodicno da sljaka?
|
Maximus123 |
24.10.2012 12:54 |
E ljudi pozdrav svima, idem uskoro na intervju i vidim da ne treba prevod ni jednog dokumenta samo mi reci Milose ako nije problem, jel samo diplomu da ponesem kopiju posto ova ostala dokumenta sto se mene tice mogu da zadrze tako da ne treba kopije....e da i od kad je to pravilo da ne treba na engleskom, zar nije ranije bilo.....P.S. zamalo da platim prevod svih dokumenata, sva sreca sto sam video na ovom forumu. Poz i unapred hvala.
|
Milana,i mene bi me interesirale iskustva na onie koi otisle so deca.Jas odam so dve deca,ednoto e 8 god. a drugoto e 5.5 god(prvo oddelenie ke zapocne vo USA).Bas bi bilo dobro nekoj da spodeli iskustvo.:book:
|
Hi
Hvala svima na odgovoru , citao sam tvoj post ali zena me ubi da te i explicitno pitam ... blizi se vreme intervjua pa smo svi nervozni :) ....
|
Da li da pitam ili da ne talasam
Hi
Imam jedno pitanje, naime zena mi je nosilac applikacije ,,,cerka i ja se slepamo :)
naime ako bude sve ok (daj boze) vizu dobijamo u decembru..
koliko sam ukapirao u roku od 6 meseci moramo otici u USA i podneti zahtev za dobijanje GC...
pitanje :
1. da li mozmo da odlozimo vizu ,,naime da nam istekne krajem jula,, kako bi cekica zavrsila razred ovde m da je ne cimamo usred skolske godine? i da li to ok taziti ili bolje ne?
2. u aplikaciji smo naveli da idemo svi zajdno ...sada se razmisljamo da li je moguce to promeniti ... da ode samo jedan a drugi sa detetom da dodje kasnije ..nada sve dodatno komplikuje sto je zena nosilac applikacije tako da sumnjam da ja mogu sam otici ranije ....
koja su misljenja
|
milos0809 |
06.11.2012 00:21 |
Citat:
(Poruka 33590)
Hi
Imam jedno pitanje, naime zena mi je nosilac applikacije ,,,cerka i ja se slepamo :)
naime ako bude sve ok (daj boze) vizu dobijamo u decembru..
koliko sam ukapirao u roku od 6 meseci moramo otici u USA i podneti zahtev za dobijanje GC...
pitanje :
1. da li mozmo da odlozimo vizu ,,naime da nam istekne krajem jula,, kako bi cekica zavrsila razred ovde m da je ne cimamo usred skolske godine? i da li to ok taziti ili bolje ne?
2. u aplikaciji smo naveli da idemo svi zajdno ...sada se razmisljamo da li je moguce to promeniti ... da ode samo jedan a drugi sa detetom da dodje kasnije ..nada sve dodatno komplikuje sto je zena nosilac applikacije tako da sumnjam da ja mogu sam otici ranije ....
koja su misljenja
|
Mozes da odlozis izdavanje vize, ja sam par puta odlagao bez ikakvih problema. U ambasadi su bili bas prijatni i predusretaljivi a ja se tripovao da ne pomisle da ih zezam. :)
Zena mora da udje prva da bi i vi mogli. Sad da li isti dan ili kasnije nije btino.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:50. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.