ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Jel poslao neko prve formulare? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=944)

marton 15.05.2012 10:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 29584)
Kako cemo sada biti obavesteni,tacnije sta je zamena za drugu kovertu???:wtf:

Ako se ne varam (neka me netko ispravi ako grijesim), mislim da cca 60 dana prije interviewa dobijes email da je doslo do promjene statusa sa tvojim caseom. Nakon toga provjeris svoj CN broj na webu i vidjet ces daljnje upute za proceduru i datum kada ti je zakazan interview. Nakon toga obavis lijecnicki, prikupis sve papire i cekas interview. Nije naodmet usput pratiti i visa bulletin, cisto za slucaj sigurnosti.

Milosdv 15.05.2012 12:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik marton (Poruka 29586)
Ako se ne varam (neka me netko ispravi ako grijesim), mislim da cca 60 dana prije interviewa dobijes email da je doslo do promjene statusa sa tvojim caseom. Nakon toga provjeris svoj CN broj na webu i vidjet ces daljnje upute za proceduru i datum kada ti je zakazan interview. Nakon toga obavis lijecnicki, prikupis sve papire i cekas interview. Nije naodmet usput pratiti i visa bulletin, cisto za slucaj sigurnosti.

Tačno :grin:
Nakon promene statusa za sva dodatna pitanja treba kontaktirati ambasadu u koju idete na intervju.

ivanmilosavljevic 15.05.2012 12:02

...

Treba nam onaj pin iz Raiffeisn banke za bilo koji poziv,kad se zove ambasada???

mikiSA 15.05.2012 12:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 29593)
Treba nam onaj pin iz Raiffeisn banke za bilo koji poziv,kad se zove ambasada???

Ne, to je samo za turisticke/ne imigrantske vize.
nadji broj IV odjela u ambasadi i taj broj zovi.

ivanmilosavljevic 15.05.2012 12:10

...

Hvala.I dalje imam trip da nisam lepo popunio formulare,hoce li mi reci ako sam negde pogresio,odnosno hocu li biti obavesten email-om?

milosx 15.05.2012 12:19

Meni je dosao email sa obavestenjem i linkom sa uputstvima.

ivanmilosavljevic 15.05.2012 12:20

?

[quote=milosx;29596]Meni je dosao email sa obavestenjem i linkom sa uputstvima.[/QU
Kako mislis?

milosx 15.05.2012 12:25

Ovo mi je stiglo na email koji sam napisao u prijavi na lutriju:
XXX, MILOS:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

Ulogujes se u onu istu stranicu gde si proverio da se izvucen, i sada tamo umesto congratulations stoji datum zakazanog intervjua i link
http://www.travel.state.gov/visa/visa_4756.html

ivanmilosavljevic 15.05.2012 12:29

...

To sam shvatio.Posle koliko vremena ti se to pokazalo?

milosx 15.05.2012 12:34

13.2. sam dobio obavestenje, ulogovao se i nasao 13.4. za datum intervjua, tacno 2 meseca pre. Potrazi listu koju je napravio vrhunski pa ces videti kad je ko dosao na red. Sve ti pise na ovim stranicama, a nema toga mnogo.
Izvucen si, dobijes mail, sakupis papire i pojavis se na intervjuu, to je to.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:00.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.