- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik djpgiovany
(Poruka 82380)
Au...da li sam zeznuo stvar sa popunjavanjem ds-260?! Nigde nisam upisao skolu koju je zavrsila,samo trenutni posao (koji joj je i prvi)...
Ja sam pod “have you attended any educational institutions at a secondary level or above?” stavio “no”.
|
Zeznuo si. Primary je osnovna, a secondary level or above ti je srednja škola pa na dalje. Tako kako si popunio ispada da je završila samo osnovnu školu.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Futbalista
(Poruka 82381)
Ako je isla u jaslice, pa posle vrtic, pa predskolsko pa osnovna, srednja, ima znaci dobrih 20 godina skole🤣🤣🤣
|
Znaci 300 godina :grin: .
Pitao sam ovo jer preschool (u nazivu sadrzi school) .
U svakom slucaju znali smo ovo i na pocetku, kockacemo se sa cca 1000$ (mislim na troskove) pa kako bude...
|
djpgiovany |
06.03.2021 18:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 82382)
Zeznuo si. Primary je osnovna, a secondary level or above ti je srednja škola pa na dalje. Tako kako si popunio ispada da je završila samo osnovnu školu.
|
Eto ti ga sad...eto primera da ne treba zuriti sa popunjavanjem ovakvih stvari...je l mogu da posaljem kcc-u mail da otkljucaju ds-260?
|
Tereza2019 |
06.03.2021 19:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik djpgiovany
(Poruka 82384)
Eto ti ga sad...eto primera da ne treba zuriti sa popunjavanjem ovakvih stvari...je l mogu da posaljem kcc-u mail da otkljucaju ds-260?
|
Svakako da mozes.
TO: KCCDV@state.gov
Unlock request
Name: XXX– principal selectee
CaseNumber:2021EUXXX
Date of Birth: mm/dd/year
*
Dear Sir/Madam,
*
Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions for the principal selectee.
*
Thank you
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM
(Poruka 82373)
U sustini kontali smo da nema nista od GC i da je to na jako klimavim nogama...i supruga koja ima mogunosti da mislim na EU pasos i rodbinu tamo tj rodjenog brata, se vec preselila i uveliko trazi posao, smestaj...
Sad smo bas u nebranom grozdju sto se kaze.
A na koje okolnosti tacno mislis?
|
Sama cinjenica da tamo ima rodjenog brata je vec prednost Evrope u odnosu na Ameriku. Ona se definitivno ne kvalifikuje na osnovu obrazovanja, mozete pokusati, ali mislim da cete samo baciti novac jer su pravila jasna.
Mislim na pandemiju, puno ljudi je ostalo bez posla, mnogima su smanjene plate iako rade istim kapacitetom (i to onim visokokvalifikovanim koji rade u dobrim firmama)... dosta ljudi se vraca u Evropu (cak i na Balkan), bar oni koji imaju kvalifikacije i koji mogu naci posao.
I mozda jedna od najbitnijih stvari, pogotovo u sred pandemije, jeste zdravstveni sistem odnosno zdravstveno osiguranje, koje je i u normalnim okolnostima veoma diskutabilno.
Doci u surovi kapitalizam u ovoj situaciji bez igde ikoga, bez znacajne sume novca, ili neke odredjene kvailifikacije sa kojom se lako moze naci posao, je zaista hrabrost. Ko ne bira, ili ne razmislja i o takvim stvarima, posla u smislu fizikalisanja uvek ima, samo je pitanje da li to moze da omoguci pristojan zivot (pod pristojinim podrazumevam i solidno zdravstveno osiguranje).
U tom kontekstu ce Evropa uvek biti ispred Amerike, jer je "humanija" i socijalnija, vise okrenuta coveku i drustvu. Ja, da imam prilike, da predjem u Evropu, istog trenutka bih otisla, bez razmisljanja. No, svi mi imamo drugacije okolnosti i ocekivanja, samim tim i razlicita iskustva i misljenja, uvek je najbolje kad na konto sopstvenog iskustva mozemo da donesemo odluku.
Moj brat je izvucen, doduse sa visokim brojem, ali zaista ne bi bilo toliko za zaljenje ukoliko se to ne realizuje, bas zbog gore pomenutog.
Danijela
|
djpgiovany |
06.03.2021 19:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tereza2019
(Poruka 82385)
Svakako da mozes.
TO: KCCDV@state.gov
Unlock request
Name: XXX– principal selectee
CaseNumber:2021EUXXX
Date of Birth: mm/dd/year
*
Dear Sir/Madam,
*
Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions for the principal selectee.
*
Thank you
|
Hvala puno,odmah cu poslati. Nadam se da necemo dugo cekati da otkljucaju.
Hvala jos jednom,ziva bila!!! 👏🏻👏🏻😃
|
barakatsanja |
06.03.2021 21:57 |
Pozdrav ljudi , zna li neko kada i kako treba da se popunjava onaj obrazac za kurir servis ?
|
marko1995 |
06.03.2021 22:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM
(Poruka 82383)
Znaci 300 godina :grin: .
Pitao sam ovo jer preschool (u nazivu sadrzi school) .
U svakom slucaju znali smo ovo i na pocetku, kockacemo se sa cca 1000$ (mislim na troskove) pa kako bude...
|
Iskreno drug SAD ambasade su strogo jasne i pravila su sasvim jasna, gotovo sigurno vam slijedi odbijanje i tu nema dileme.
Glupo ti je bacati 1000$ bezveze a ishod se unaprijed zna, plus moras primiti vakcinu i svasta jos nesto ako se ne varam na ljekarskom...
|
dadan.nk |
06.03.2021 22:42 |
Slabo koristim ovo cudo.
Hvala i srecno i tebi burazeru. Tj srecno svima jos nednom.
Nego mene interesuje, ja sam u svojem DS naveo da studiram, jer su rekli da se mora sve navesti, ali sam oznacio kao da sam zavrsio i stavio komentar da trebam da diplomiram.
Pa me sad interesuje da li trebam da im trazim izmjenu DS da mi stave da sam zavrsio fax ili ne ?
Ostalo je sve ostalo isto osim sto sam zavrsio sa poslom 15.12.2020.
Sto mi je cinjet' ?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dadan.nk
(Poruka 82390)
Slabo koristim ovo cudo.
Hvala i srecno i tebi burazeru. Tj srecno svima jos nednom.
Nego mene interesuje, ja sam u svojem DS naveo da studiram, jer su rekli da se mora sve navesti, ali sam oznacio kao da sam zavrsio i stavio komentar da trebam da diplomiram.
Pa me sad interesuje da li trebam da im trazim izmjenu DS da mi stave da sam zavrsio fax ili ne ?
Ostalo je sve ostalo isto osim sto sam zavrsio sa poslom 15.12.2020.
Sto mi je cinjet' ?
|
Kaži mi, jesi li poseban mail dobio za dokumenta da saljes?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:38. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.