ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

mikiSA 06.11.2012 15:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milana85 (Poruka 32952)
Jao sad citam i bas se radujem,boze kad vidim da je neko dobro prosao tako mi toplo na srcu,ko da ja idem :grin: .....zanima me imali ovde ikoga da je otisao preko sa malom decom,mislim porodicno da sljaka?

feanor997 je otisao sa zenom i dvoje djece (6 i 3 godine),
pa bi mogla njega da pitas da nesto napise :grin:
(ovo je za feanor997: Happy belated birthday!!:) :papa:

Ivana88 09.11.2012 15:51

Izvesten li e nekoj za intervju za januari??? Na mene mi izleze brojceto sega a seuste nemam izvestuvanje na e-mail adresata....:no:

Ohrid13 09.11.2012 19:29

Istoto i jas sakav da prasam.I jas sum za intervju vo Januar, no ne znam koga treba da dobieme mail.Dali toa ke bide brzo ili posle 1vi dekemvri.

Milos Zajecar 11.11.2012 12:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivana88 (Poruka 33778)
Izvesten li e nekoj za intervju za januari??? Na mene mi izleze brojceto sega a seuste nemam izvestuvanje na e-mail adresata....:no:

I ja sam po broju predvidjen za januar ali jos nisam dobio mail... koliko sam citao na forumu, mail dobijas oko 40-45 dana pre intervjua, sto je sasvim dovoljno za papirologiju i lekarski pregled!

Milos Zajecar 11.11.2012 12:47

Pozelimo

Puno srece Pedjaas-u i Adriani na intervjuu u utorak! Svako dobro... pa, pisite kako ste prosli! :suure:

Adriana 11.11.2012 13:05

Hvala ti Milose, pisati cu kako je proslo, nadajmo se da ce biti sve u redu!

pedjaas 14.11.2012 20:11

:1072: !!TO JE TO!! :1072:

Intervju prošao odlično, utisci sjajni, sve bilo super, vize u pasošima, California HERE WE COME!! :)

Zakazano vreme 8:30. Bili gotovi oko 13h.

Prvo imali prijatan i kratak razgovor sa našim čovekom koji nas je ispitao osnovne stvari, uzeo dokumenta i rekao da dođemo ponovo oko 10:45. To smo i uradili, ali smo došli na red mnogo kasnije, bukvalno smo poslednji ostali u čekaonici. U međuvremenu smo platili $660. ($330 po osobi)

Vratili se u "govornicu" oko 12:30h, dali zakletvu, proćaskali sa vrlo ljubaznim gospodinom, Amerom, konzulom, ili koja mu je titula već. Sa puno smeha i lepih reči, malo na srpskom, malo na engleskom, dođosmo i do "Congratulations, you can celebrate tonight". :naughty:

Nemojte se tripovati i plašiti. Proces je super! Pitali su nas zašto smo se venčali tek nakon dobijanja GC ako smo 5 godina zajedno... više je zvučalo kao zadirkivanje nego ozbiljan "problem". (doduše, pretpostavljam da ako neko "fejkuje" može da bude problem)

Niti smo pokazivali burme, niti fotografije venčanja ili čega već.

Pitali su nas kod koga ćemo ostati i ko su nam oni. Imali smo spreman pozivni email, rekli da su nam to prijatelji, nisu zalazili u detalje.

"Ups" stavke:

- Pogrešili smo pri unosu imena i prezimena još prilikom aplikacije (zamenili mesta). U prvom razgovoru nam rekli da je to mogao da bude povod za diskvalifikaciju. Posle niko ništa nije rekao.

- Na ženinom izvodu iz matične knjige rođenih upisano pogrešno prezime - moje, umesto njeno (koje je zadržala). Primetili, ali nisu pravili problem.

Napomena za one koji nisu iz BG-a i ne žive blizu: pasoši se dobijaju dan kasnije, i nije ih moguće dobiti DHL-om, već mora lično. Tako da, snađite se za smeštaj - ionako će vam uskoro ta vrsta snalažljivosti biti potrebna! :)

Planiramo u aprilu da idemo! :bravo:

wladinho 14.11.2012 22:02

Svaka cast ! ! ! Cestitam od srca i dok sam citao, osecao sam se kao da sam ja bio tamo! Pamet u glavu sad, pa samo lagano, sto kaze nas narod!

oskark 14.11.2012 22:02

Pedjaas,

Sve najiskreniije cestitke od mene. :bravo: Nemate pojma kako Vam zavidim, al se nadam jos ne zadugo :grin:

redovnica 14.11.2012 22:32

Cestitke.. Zadnja nova godina ovdje i crta u bolji zivot..

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:21.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.