ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Pocelo je (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=256)

xeg 27.11.2008 09:19

Hahaha:grin:
Hvala vam i svima zelim sve ove lepe faze:ludak:
Ma gde nisam sluzio i to zadnja klasa na 12 meseci, ona sto je nije uhvatio ni dan skracenja ali ja sam bio optimista i tada i bio sam srecan jer nisam dobio ni dan produzetka:beer:
Hahaha... :1060:Land partypooper... ma ne bih ja njega Stefi menjao ni za brdo poope:blink:
:grin:

Zana 27.11.2008 09:44

Vidis :grin: moj pokojni deda nikako nije voleo zensku celjad da udomi sa s' "momak koji nije sposoban ni vojsku da sluzi".... vrlo cesto banku dav'o da je siguran da isti nije sposoban ni za mnoge druge stvari hahahha na zalost zalomio mu se jedan takav za zeta, nije ni cudo sto celog zivota nisu pricali :grin:

E vidis onda Xeg, tih tvojih 12 meseci je extra stvar :grin: nego sad citam ovaj retro, ima ovde i nekih koji su sluzili zero dana...

Nego lepo mi da se prvo organizujemo za 6-ti, sto bi rek'o Landlord...:beer: sto se tice mog rodjendana sve ti je oprosteno ali mora repriza da padne cim stignes na ovu stranu okeana hahahah

xeg 27.11.2008 13:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana (Poruka 5731)
Nego lepo mi da se prvo organizujemo za 6-ti, sto bi rek'o Landlord...:beer:

E bas tako! Posle toga moja ljubav:inlove: i ja krecemo u osvajanje Amerike!
Bice repriza i repriza jer veselja nikada dosta!!!
:punk:

wingreen 27.11.2008 16:00

Cestitam i ja!:bravo::bravo::bravo:

landlord 27.11.2008 16:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wingreen (Poruka 5737)
Cestitam i ja!:bravo::bravo::bravo:

Sta cestitas? Nisam bas upratio?

wrath:of:the:lich:king 27.11.2008 17:41

ljudi citam vas vec mesecima ali sam od onih sto su lenji da postuju, ima nas jos dobitnika GC sto se udadosmo na brzaka, ali za 72h! bukvalno :1072:

steficacvek 27.11.2008 18:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik wrath:of:the:lich:king (Poruka 5745)
ljudi citam vas vec mesecima ali sam od onih sto su lenji da postuju, ima nas jos dobitnika GC sto se udadosmo na brzaka, ali za 72h! bukvalno :1072:

hehehe, details please .... :grin:
inace dobrodosla! imam molbicu, ajde ostavi trag i na onoj temi o znacenju nickova :D

wrath:of:the:lich:king 27.11.2008 18:13

Hvala :grin: details? hmm, moj dragi je izvucen i nije hteo bez mene pa eto, 72h svadba :1081: pocetkom oktobra smo imali intervju, standard papiri, bez ikakvih pitanja o nasoj vezi i ikakvih dokaza o duzini veze... odosmo next year! :bravo:

steficacvek 27.11.2008 20:33

prekrasno ... padam na te DV lottery romanticne price :grin:
kako vam je izgledao intervju?

Olivera 27.11.2008 20:53

Auuuuu....! :blink:
Nema mene par dana i eto.... Xeg-u zakazali intervju! :grin:
Ajt sada mozes da ubacis u trecu i udjes u fazu angazovanog spremanja. :bravo:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Zana
Nego lepo mi da se prvo organizujemo za 6-ti, sto bi rek'o Landlord..

Ma oganizovao je covek vec svoju debelu srpsku svadbu, valjda, nece on to tek tako. :1081:
Jedva cekam da prodje 6-ti pa da se lepo zavalim i citam o tome. Kod nas ovde mi kazemo: "Ima da ti pukam seiri bratce" :1060:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:37.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.