- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik djpgiovany
(Poruka 82403)
SSN dobijas posle 15-20 dana,a green card posle 2,3 meseca...sto se tice posete,tj.povratka mozes i odmah da se vratis,samo vodi racuna da budes vise od pola godine (godisnje) u USA...
|
SSN vec imam od pre, ali me zanimalo da li ima neko ogranicenje kad tek udjes u zemlju... Hvala mnogo na odogvoru. 😊
|
BogiNaceus |
07.03.2021 19:31 |
Da li ste u DS260 za Full Name in Native Language pisali cirilicu ili latinicu sa ŠĐĆČ?
I za Number of Educational Institutions Attended da li treba stavljati osnovnu skolu kao 1, srednju 2, pa onda fakultet 3 ili bez osnovne skole?
Hvala
|
djpgiovany |
07.03.2021 19:53 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ssssss
(Poruka 82404)
SSN vec imam od pre, ali me zanimalo da li ima neko ogranicenje kad tek udjes u zemlju... Hvala mnogo na odogvoru. 😊
|
Mislio sam da ne budes vise od pola godine godisnje VAN ,a ne U USA. Ispravka. 😃
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik djpgiovany
(Poruka 82406)
Mislio sam da ne budes vise od pola godine godisnje VAN ,a ne U USA. Ispravka. 😃
|
Da, da..
Sad mene zanima, računa li se u to i ova nasa prva godina, tipa ako odemo 1.7 to svakako nije 6 meseci do kraja godine?
|
I za Number of Educational Institutions Attended da li treba stavljati osnovnu skolu kao 1, srednju 2, pa onda fakultet 3 ili bez osnovne skole?
Hvala[/quote]
Ovo za NUMBER OF EDUCATIONAL INST. je i mene bunilo.
Kako sam prvo naveo UNIVERSITY kao HIGHEST LEVEL OF EDUCATION, onda sam stavio broj 1 pod number of institutions. Ne znam je li to ok.
Vjerovatno neko ima bolji odgovor!!!!!
|
slucajni_prolaznik |
08.03.2021 00:16 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BogiNaceus
(Poruka 82405)
Da li ste u DS260 za Full Name in Native Language pisali cirilicu ili latinicu sa ŠĐĆČ?
Hvala
|
ŠĐĆČ.
Osnovna skola se podrazumeva ako se navodi srednja. Treba, dakle, uneti sve zavrsene skole redom od srednje.
|
slucajni_prolaznik |
08.03.2021 00:17 |
Citat:
(Poruka 82407)
Da, da..
Sad mene zanima, računa li se u to i ova nasa prva godina, tipa ako odemo 1.7 to svakako nije 6 meseci do kraja godine?
|
6 meseci se racuna od bilo kog dana, dakle: 1. jul 2021. - 5. januar 2022. je preko 6 meseci.
|
slucajni_prolaznik |
08.03.2021 00:19 |
Citat:
(Poruka 82402)
Zna li neko kada odes u Am, posle koliko se dobija zelena karta i da li neko zna takođe posle odlaska koliko treba da prođe vremena da bi dosao u posetu našima na 5- 10 dana tj je li to nešto ograničeno?
|
GC obicno stigne za 2 nedelje. Istog momenta posle overe vize u pasosu mozes bilo gde, pa i nazad istim avionom. U tom slucaju bi se vratio sa aktiviranom useljenickom vizom.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik
(Poruka 82409)
ŠĐĆČ.
Osnovna skola se podrazumeva ako se navodi srednja. Treba, dakle, uneti sve zavrsene skole redom od srednje.
|
Ne pisu se kvacice koliko ja znam. :da::da::da::da:
|
Vidim da se mnogo toga lepog desilo preko vikenda! Mi smo 10k i nismo jos dobili nista ali se nadam da cemo u maju biti zakazani i mi...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.