-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
Prijavio sam se pre par meseci, i pročitao sam doooosta postova ovde, i ima vrlo korisnih informacija za nas koji nameravamo da se otisnemo preko Atlantika.
Jesam novi na forumu i znam da nemam pravo da stavljam primedbe, ali moram da kritikujem neke članove (neću da navodim ko su, prepoznaće se) koji još nisu ni izvučeni na lutriji, a postavljaju pitanja vezana konkretno za život u Americi i tako zatrpavaju forum bespotrebnim postovima.
Razumem da je neko izvučen i da se priprema ide u Ameriku pa da postavlja takva pitanja, ali da neko ko je ovde (bivša SFRJ) dosadjuje ljudima sa takvim pitanjima....ne razumem.
Ja npr nisam imao potrebe uopšte da išta pišem na forumu, zato što sve ima već napisano, samo treba prečešljati forum uzduž i popreko.
Pozdrav svima od Mikija
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taji
(Poruka 42976)
|
Zvuci ludo, bas gledah to juce na vestima, ali mi smo ovde imali nesto drugo: petogodisnjaci i sestogodisnjaci u kupatilu od skole/zabavista, sta li je vec, imali "zabavu" rezervisanu za odrasle!!!! I nije bio prvi put.... Ne pitaj, skola zatvorena, roditelji poludeli - odakle deci te ideje, treba da se pitaju roditelji ja bih rekla...
Evo:
http://abcnews.go.com/US/california-...ry?id=18386588
Meni su luda oba slucaja, vise da covek ne zna ni kakav stav da zauzme....
|
E sta jos necu cuti, svasta stvarno... Ja ne bi smela da oka sklopim dok cuvam tudju decu...
|
Evo ako vas zanima I nastavak na moj prethodni post, eto, skola se predomislila nakon sto su se svi istraumirali...djeca, roditelji, ucitelji......
http://news.yahoo.com/boy-girl-kiss-...144115689.html
"A Colorado school that had been widely criticized for suspending a 6-year-old boy for kissing a girl on the hand has dropped its sexual harassment claim against the first grader, and allowed him to return to school."
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
(Poruka 42978)
Zvuci ludo, bas gledah to juce na vestima, ali mi smo ovde imali nesto drugo: petogodisnjaci i sestogodisnjaci u kupatilu od skole/zabavista, sta li je vec, imali "zabavu" rezervisanu za odrasle!!!! I nije bio prvi put.... Ne pitaj, skola zatvorena, roditelji poludeli - odakle deci te ideje, treba da se pitaju roditelji ja bih rekla...
Evo:
http://abcnews.go.com/US/california-...ry?id=18386588
Meni su luda oba slucaja, vise da covek ne zna ni kakav stav da zauzme....
|
Ovo je bas zastrasujuce, nemam rijeci da kazem....bas mi je zao te jadne djecice, sta ce sutra da bude od njih......
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Taji
(Poruka 42994)
Evo ako vas zanima I nastavak na moj prethodni post, eto, skola se predomislila nakon sto su se svi istraumirali...djeca, roditelji, ucitelji......
http://news.yahoo.com/boy-girl-kiss-...144115689.html
"A Colorado school that had been widely criticized for suspending a 6-year-old boy for kissing a girl on the hand has dropped its sexual harassment claim against the first grader, and allowed him to return to school."
|
Sto rece Zak Prever: "Premda ga gledate popreko,predeo nije ruzan, mozda je samo vase oko rdjavo."
|
Šta ima ljudi? Kako provodite ove božićne i novogodišnje praznike? Kako se živi tamo pred novu godinu, dajte neko slovo bacite, razbijte ovu našu monotoniju. Srećan Božić svima koji danas slave!
|
Srecan Bozic svima. Ovde je shopping ludilo, svi jure poklone, lazu decu da dolazi nocas Deda Mraz, pune carape oko kamina, molovi su prepuni. Mi smo malopre isli u neki deciji muzej pa u trzni centar aka mall. Prepuno. Jure panicno da slucajno ne ostanu bez poklona za sutra. Igraliste puno dece. Ljudi sa kesama, veseli, vec danas je mnogo tih stvari u Deda Mraz fazonu bilo 50 % popust. Na TV-u Bozicni filmovi, svuda rasveta i tako. Prekljuce smo se vozili plazom kolima usput 200 nekih svetlosnih instalacija. klikni Meni licno posto radim gde radim ovo je jedno od omiljenih dana u godini aka RASPUST tj tri nedelje kuci. Milina.
|
Kao u onim američkim filmovima koje sam gledao kao klinac... Idilično! Jel slavite novu godinu negde, ili kod kuće..? Mislim, izvinjavam se ako pitanje zalazi malo u sferu privatnosti, ali interesuje me samo poređenja radi, jer ovde svi negde nešto idu, ko ne ide nije u trendu, i te priče...
Na ulici sam poslednjih dana dobio bar 50ak flajera sa reklamama 'Kafana ta i ta, 35e all inclusive (domaća pića)' i tako dalje...
Inače u Beogradu je u poslednjih par meseci otvoreno ne znam ni ja koliko kafana, uslovno rečeno kafana, jer po narodnom predanju kafana je ono gde ljudi idu da jedu i da piju, da razgovaraju i druže se, a ove novootvorene kafane su ustvari folkoteke, tako ja mogu da to definišem, jer se u tom nekom prostoru koje se zove kafana postave stolovi, na blagom uzvišenju (stepeniku) se postave dva člana vokalno instrumentalnog ansambla (pevačica i klavijaturista), 10ak konobara da opsluže klijentelu po cenama nekim nadpohlepno visokim, petorica teretaničara za obezbeđenje, i rokaj snimaj svaki dan. Plus, što je najpogrdnije, tim folkotekama daju neke u pokušaju autentične nazive za kafane, tipa 'Sipaj brate', 'Ko to tamo peva', 'Limun žut', i tako dalje...
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:45. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.