![]() |
Sloba Kg
Pa da na onom sifonjeru, al tako na brzaka. Sve nas malko skratila.:grin: |
super, hvala za tvoje iskustvo..
dakle proslo je sve glat.. tako ce i na intervjuu biti poz |
Hvala Lande na podrsci.
|
danas smo bili na preglede super smo prosli sutra cemo po rezultate
remedika je super i jeftini ja za 100 eura 9200 denara za familiju.inace pomerili su nam intervju za 30 april |
Super Zoki drzimo palceve..
|
Citat:
|
hvala ti puno landlorde .a pregledite bea gola voda inace
.ilce ke si zemete kartoncinja od vakcinite za tebe za soprugata i decata inace za decata mora da se primi hepatit b zavisi od toa koja godina se rodeni,za nas ne trebase nikakvi vakcini ,se zema krv za vozrasnite samo za decata ne i rentgen za vozrasni samo drugoto e samo na prasanja ,a ne kako vo iom soblekuvanja i takvi raboti.pobaraj me na skype obavezno zokipoki 76 ili zokipoki76@hotmail.com.pozdrav zoki do site na forumot |
Super sto ste imali priliku raditi pregled u Remediki. Kad smo mi isli prosle godine na popisu dozvoljenih ambulanti je bio samo IOM. Ja sam se porodila u Remediki i iskustvo i bolnica su bili za deset.
|
Maloprije sam dosla iz Sarajeva sa ljekarskog pregleda koji sam obavila kod Dr. Cengic koju svim Bosancima toplo preporucujem. Divna osoba, i kao doktor i kao zena.
Skidanje je bilo samo do pasa, pregled - uho, grlo, nos, slusala pluca, izmjerila mi pritisak. Uzeka podatke o istorijatu bolesti (ako ih ima). Izvadjena krv. Slikala sam pluca na Radioloskom kod kasarne i sa tim rezultatima se vratila na kliniku i nalaz krvi je u medjuvremenu bio gotov. Snimak pluca sam platila 20km a kod doktorice sam platila 156km za vadjenje krvi i vakcinu tetanus. Ostale vakcine sam vec dobila u firmi za koju radim tako da nije bilo potrebe duplati. Sve zavrseno za otprilike 2 sata. Dr. Cengic poslala moje papire direktno u ambasadu (kaze takva je praksa da se saju petkom direktno) i dok sam stigla kuci zvali me iz ambasade da mi promijene datum razgovora posto ne rade za 1 maj. Napravili smo novi termin za 29 april, yesssssss:obrva: Proteklo je sve veoma glatko i brzo. Osoblje klinike je takodje veoma ljubazno i susretljivo. Sve u svemu, veliki profesionalizam sa primjesom naseg pravog, domaceg Bosanskog gostoprimstva:1072: Srecno svima koje tek ceka ljekarski i ne brinite nista.:1081: |
Super Taji! Bas mi je drago da je tako glat proslo. Vjeruj da sam ja daleko vecu tremu imala pred ljekarski nego pred intervju. I jedno i drugo je proslo super, kao sto ce i tebi i svim ostalim koji cekaju intervju.
Pozdrav! |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:15. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.