ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

MiCemoProbati 15.11.2012 19:03

Cestitke svim dobitnicima i od nas, puno srece i puno svjezih informacija da nam proslijedite s one strane okeana :)

vele 15.11.2012 19:34

Cestitke svima koji su dobili vize za USA. Zapocnite nov i uspesan zivot. Sve najbolje

ASSI 15.11.2012 19:57

:bravo: :bravo: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Ohrid13 16.11.2012 00:35

Najposle stigna i toj famozen mail.Zakazano ni e intervju na 10.01.2012.Pa sega ostanuva uste da se priberat dokumentite...:;D:

P.S Cestitki i za Adriana,neka vi e so srekja i ti posakuvam srekja i prosperitet vo USA.

Milos Zajecar 16.11.2012 01:15

Zakazan intervju

Pa, da se pohvalim.... malopre mi je stigao mail da proverim status na dv.lottarz.state.gov... INTERVJU ZAKAZAN ZA 16.01.2013. GODINE!!! Sreca do plafona... ako uspem... bice do neba! :tot:

pcelica 16.11.2012 01:31

Adriana, Pedjaas čestitke i od mene!!! Stvarno širite pozitivne vibracije tako da smo i mi ostali srećni sa vama :) Vidimo se negde tamo preko bare ;)
Ostalima držim palčeve, iako im neće trebati jer su ti intervjui izgleda čista formalnost..

Ohrid13 16.11.2012 01:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ohrid13 (Poruka 33995)
Najposle stigna i toj famozen mail.Zakazano ni e intervju na 10.01.2012.Pa sega ostanuva uste da se priberat dokumentite...:;D:

P.S Cestitki i za Adriana,neka vi e so srekja i ti posakuvam srekja i prosperitet vo USA.

Ispravka ,datumot na intervjuto e 10.01.2013 god.Znaci pocnaa da se zakazuvaat intervjuata za Januar.

Maruko 16.11.2012 03:56

Evo i ja da podelim sa svima da mi je zakazan intervju za 29. Januar :guns2:

oskark 16.11.2012 07:52

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ohrid13 (Poruka 33995)

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Milos Zajecar (Poruka 33996)
Pa, da se pohvalim.... malopre mi je stigao mail da proverim status na dv.lottarz.state.gov... INTERVJU ZAKAZAN ZA 16.01.2013. GODINE!!! Sreca do plafona... ako uspem... bice do neba! :tot:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Maruko (Poruka 33999)
Evo i ja da podelim sa svima da mi je zakazan intervju za 29. Januar :guns2:

Cestitke vama, ostaje samo da se sakupe onda dokumenti i da zavrsite sa tim :P Dobro, iako Marko ima vec spremna dokumenta :D

ljiljadule 16.11.2012 07:58

Cestitke Pedji i Adriani i puno srece za dalje.Nadam se da cemo i mi imati takvu srecu uskoro.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.