ladolcevita |
23.01.2015 16:52 |
Haha! Pitam da li je moguće, isto i zbog casova, posto vu već ići tada u školicu za jezik, da li to moze sve stati + posao:-_-;:
Cmk je 15k,da?
Ja cu morati neku blizu grada definitivno ili da kupim auto :-_-;:
Thanks so much na iscrpnim odgovorima!!:1072:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ladolcevita
(Poruka 51517)
Haha! Pitam da li je moguće, isto i zbog casova, posto vu već ići tada u školicu za jezik, da li to moze sve stati + posao:-_-;:
Cmk je 15k,da?
Ja cu morati neku blizu grada definitivno ili da kupim auto :-_-;:
Thanks so much na iscrpnim odgovorima!!:1072:
|
15k je najjeftiniji deal sto se tice privatnih LPN skola u Chicagoland-u. Odozgo sto i te druge skole prave problem oko upisa, imaju prijemni ispit. Upis u LPN skolu kod mojih filipinaca u CMK ide vrlo lagano, pogotovo kad kazes odakle dolazis :;D: Niko od Srba im nije pao drzavni do sada :)
|
ladolcevita |
23.01.2015 17:21 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
(Poruka 51518)
15k je najjeftiniji deal sto se tice privatnih LPN skola u Chicagoland-u. Odozgo sto i te druge skole prave problem oko upisa, imaju prijemni ispit. Upis u LPN skolu kod mojih filipinaca u CMK ide vrlo lagano, pogotovo kad kazes odakle dolazis :;D: Niko od Srba im nije pao drzavni do sada :)
|
Haaa sjajno! A Upisi Samo jednom godisnje? Predpostavljam da je ga Praksa preko njih ili si Sam trazio?
|
Citat:
(Poruka 51521)
Haaa sjajno! A Upisi Samo jednom godisnje? Predpostavljam da je ga Praksa preko njih ili si Sam trazio?
|
Upisuju u proseku dva puta godisnje, obicno mart i oktobar.
Clinicals (praksa) je obavezno pohadjati sa skolskim instruktorom u predodredjenim ustanovama. Do sada su imali Bolingbrook (Meadowbrook Manor), Park Ridge & Naperville.
|
ladolcevita |
23.01.2015 18:30 |
Ok! A da li se polaze prijemni i sta se sprema od predmeta ukoliko je potreban?
|
Citat:
(Poruka 51523)
Ok! A da li se polaze prijemni i sta se sprema od predmeta ukoliko je potreban?
|
Polaze se prijemni. Matematika i Engleski. Taj prijemni je cisto da se zadovolji forma.
Secam se kad sam makedonac i ja polagali taj test, kaze nama gazda (vlasnik skole): "Polozili ste, ako bas zelite da znate rezultat, mozemo da pregledamo testove". Samo sam se nasmejao i uplatio down-payment :)
|
ladolcevita |
23.01.2015 18:45 |
Hahahaha! :grin::bravo: hvaaaala,izbombardovala sam te pitanjima!
|
ladolcevita |
24.01.2015 00:05 |
I jos jedna stvar, kada budeš imao prilike.
Kako si sad ti npr, preskocio par koraka i studiras za NP?
Citala sam da moras da imas bilo koji Bachelor, je li to tačno?
Da li je moguće sa LCN na NP a da nemaš dr Bachelor degree?
|
Citat:
(Poruka 51533)
I jos jedna stvar, kada budeš imao prilike.
Kako si sad ti npr, preskocio par koraka i studiras za NP?
Citala sam da moras da imas bilo koji Bachelor, je li to tačno?
Da li je moguće sa LCN na NP a da nemaš dr Bachelor degree?
|
Nisi me razumela. Ja trenutno radim LPN2RN (ADN) online preko excelsior.edu
Kad jednog dana dodjem do RN-ADN, mogu direktno da idem na NP/DNP i bez BSN-a jer imam Bachelor u drugoj oblasti (imam professional degree koji je i vise od Bachelor-a - stomatologija). Da li cu tim putem, jos uvek nisam siguran jer cu prvo pokusati da upadnem na Medicinski fax. Ukoliko to ne upali, onda cu polako na NP/DNP.
Postoji i online LPN2BSN program preko Indiana State University, a onda mozes dalje na NP/DNP
|
landlord |
26.01.2015 23:44 |
Magelan, a koji je razlog bio da se nisi odlucio za ubrzani BSN program kad vec imas BA? Traje dosta krace i vjerovatno bi doslo i nesto jeftinije.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:37. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.