ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui 2013 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1145)

allenton 31.03.2013 15:25

postoji li nada za one koji nemaju nikog da im posalje garantno pismo?

cukoni 31.03.2013 15:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik allenton (Poruka 37040)
postoji li nada za one koji nemaju nikog da im posalje garantno pismo?

koliko znam traze to pismo,al nek ti neko iskusniji kaze

girl_from_belgrade 04.04.2013 03:30

meni je moj drug koji ima zelenu kartu napisao sledece:

"Ja nisam imao nikog i oni su mi savetovali da nadjem bilo kakav posao preko interneta, za prezivlavanje i da odem u tu drzavu gde nadjem posao za pocetak."

eto znaci moze i ako nemas tamo nikoga. neki ljudi idu pa budu prvo po hotelima/motelima.kako se ko snadje. ne brini.

mikiSA 04.04.2013 12:56

Ako si sam uvijek mozes sublease (u univerzitetskim gradovima) na par mjeseci, tako sam ja dosla, na granici na kraju dala tu adresu i karta je dosla bez problema. Nisam imala garantno pismo, imala sam adresu kolegice koja mi je dozvolila da je koristim na 230 formularu i to je bilo to.

passenger 04.04.2013 18:35

dakle, pokusao sam da odlozim intervju koji mi je btw zakazan za ponedeljak. prvo se pojedoh ziv sto uopste moram to da uradim, a na kraju ispade da je dobro sto je doslo do toga.

sta bi? nazovem ih ja, kazu nema me u evidenciji ili cemu god ni za ponedeljak, ni uopste. dafuq?

sta sad?!

oskark 04.04.2013 20:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik passenger (Poruka 37298)
dakle, pokusao sam da odlozim intervju koji mi je btw zakazan za ponedeljak. prvo se pojedoh ziv sto uopste moram to da uradim, a na kraju ispade da je dobro sto je doslo do toga.

sta bi? nazovem ih ja, kazu nema me u evidenciji ili cemu god ni za ponedeljak, ni uopste. dafuq?

sta sad?!

Pa jesu li rekli nesto sta je dovelo do toga? Neko previse pritiskao dugme delete?

Jesi dobio mail sa obavesetenjem da ti je intervju zakazan?

Jedino da pises mail KCC da vidis da ti rese problem.

Nego ti nama rci prvo sta su ti ovi rekli (detaljno):grin:

passenger 04.04.2013 20:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 37301)
Pa jesu li rekli nesto sta je dovelo do toga? Neko previse pritiskao dugme delete?

Jesi dobio mail sa obavesetenjem da ti je intervju zakazan?

Jedino da pises mail KCC da vidis da ti rese problem.

Nego ti nama rci prvo sta su ti ovi rekli (detaljno):grin:

jesam, lepo sa satnicom i svime - a ovima ovde je prvo izbacivao error kada su me trazili a kasnije jednostavno nisu mogli da me nadju. mislis da je kcc resenje? bacam se odmah na kucanje :)

oskark 04.04.2013 20:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik passenger (Poruka 37302)
jesam, lepo sa satnicom i svime - a ovima ovde je prvo izbacivao error kada su me trazili a kasnije jednostavno nisu mogli da me nadju. mislis da je kcc resenje? bacam se odmah na kucanje :)

ako nista drugo neka ti oni zakazu drugi datum ili neka isprave. Cudi me da to ovi nisu resili. Generalno to je njihov interni problem koji su oni trebali da rese. A ako vec ti imas zakazano mogli su ovi lepo da prosetaju prstice pi tastaturi pa da te unesu u system. Mislim ako covek ima zakazano, neka oni rese. A ne mogu da su te poslali kuci samo tako. A jesu li ovi uopste nesto tebi rekli ili samo ono zao nam je, sorry but jebiga?

passenger 04.04.2013 20:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik oskark (Poruka 37303)
ako nista drugo neka ti oni zakazu drugi datum ili neka isprave. Cudi me da to ovi nisu resili. Generalno to je njihov interni problem koji su oni trebali da rese. A ako vec ti imas zakazano mogli su ovi lepo da prosetaju prstice pi tastaturi pa da te unesu u system. Mislim ako covek ima zakazano, neka oni rese. A ne mogu da su te poslali kuci samo tako. A jesu li ovi uopste nesto tebi rekli ili samo ono zao nam je, sorry but jebiga?

sutra moram opet da ih opsedam. sreca u nesreci je sto sam pokusao da odlozim, mogao sam otici u ponedeljak i poljubiti ona celicna vrata :grin:

oskark 04.04.2013 21:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik passenger (Poruka 37304)
sutra moram opet da ih opsedam. sreca u nesreci je sto sam pokusao da odlozim, mogao sam otici u ponedeljak i poljubiti ona celicna vrata :grin:

Naravno, samo ih zivkaj da urade to kako treba, jer je ovo njihova stvar. Nemoj da ih pustis sa lanca :67::guns2:.

Inace ne bi ni stigao do celicna vrata jer bi cuvar pre tebe izasao :D

Daliborable 05.04.2013 22:14

Iako smo odstupili od teme mala instrukcija za dolazece intervjue.

KORISNO JE NAZVATI AMBASADU I PROVJERITI KOJA SU POTREBNA DOKUMENTA

Za Sarajevo je to npr.

-Poziv za intervju
-Rodni list
-Vjencani list
-Diploma/svjedocanstva (originali ili ovjerene kopije) i obavezno prevod- iako na sajtu prevod ne traze osim ako dokumenti nisu na jeziku gdje je ambasada locirana
-Uvjerenje o nekaznjavanju od Policije
-Uvjerenje o ne vodjenju krivicnog postupka od suda
-Uvjerenje o regulisanom vojnom roku (ili dodatno o ucescu u ratu)-vojna knjizica ne pije vode iako na sajtu pise da je to dovoljno
-Adresa gdje cete boraviti
- i naravno pasos i 330 dolara.

Sve ostalo mogu da traze dodatno i dostavlja se naknadno ali ako mislite da cete trebati odmah to i ponesite. Npr. slike ako niste poslali u Kentaki, dokaz o sredstvima ako misle da cete biti finansijski teret ili obrazac o izdrazavanju itd...itd

cukoni 06.04.2013 00:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Daliborable (Poruka 37342)
Iako smo odstupili od teme mala instrukcija za dolazece intervjue.

KORISNO JE NAZVATI AMBASADU I PROVJERITI KOJA SU POTREBNA DOKUMENTA

Za Sarajevo je to npr.

-Poziv za intervju
-Rodni list
-Vjencani list
-Diploma/svjedocanstva (originali ili ovjerene kopije) i obavezno prevod- iako na sajtu prevod ne traze osim ako dokumenti nisu na jeziku gdje je ambasada locirana
-Uvjerenje o nekaznjavanju od Policije
-Uvjerenje o ne vodjenju krivicnog postupka od suda
-Uvjerenje o regulisanom vojnom roku (ili dodatno o ucescu u ratu)-vojna knjizica ne pije vode iako na sajtu pise da je to dovoljno
-Adresa gdje cete boraviti
- i naravno pasos i 330 dolara.

Sve ostalo mogu da traze dodatno i dostavlja se naknadno ali ako mislite da cete trebati odmah to i ponesite. Npr. slike ako niste poslali u Kentaki, dokaz o sredstvima ako misle da cete biti finansijski teret ili obrazac o izdrazavanju itd...itd

kad sam ja trebao u vojsku ukinilu su vojni rok,trebal i meni ta potvrda,gdje se to uopste vadi prvi put cujem za to?

oskark 06.04.2013 13:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cukoni (Poruka 37348)
kad sam ja trebao u vojsku ukinilu su vojni rok,trebal i meni ta potvrda,gdje se to uopste vadi prvi put cujem za to?

Sto se tice srbije ne treba da se nosi nista sto se tice sluzenja vojnog roka. Verujem da je tako svugde. Barem mislim.

@Daliborable

Jesi ti bio vec na interview-u? Kako je proslo?

nikolateo 08.04.2013 10:21

diploma = uverenje

Imam intervju koji je zakazan za 17. april... imam jedan manji problem, diploma ne moze da mi bude izradjena do tog datuma iako sam ja podneo i platio vadjenje diplome jos pre dva meseca?!, ali imam original uverenje (potvrda), sve sa pecatom i tekstom gde da sam ja dipl inz... da li mogu ici sa tom potvrdom ili da vadim i srednjoskolsku diplomu????

Hvala unapred

Vangelistexas 08.04.2013 10:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nikolateo (Poruka 37413)
Imam intervju koji je zakazan za 17. april... imam jedan manji problem, diploma ne moze da mi bude izradjena do tog datuma iako sam ja podneo i platio vadjenje diplome jos pre dva meseca?!, ali imam original uverenje (potvrda), sve sa pecatom i tekstom gde da sam ja dipl inz... da li mogu ici sa tom potvrdom ili da vadim i srednjoskolsku diplomu????

Hvala unapred

A mislim da ne bi bilo lose da imas oba. Svakako ti je diploma srednje skole dovoljan uslov, mada, kada sam ja bio u tvojoj situaciji (s tim da moja diploma nije bila gotova za 2 meseca vec skoro 2 GODINE), zvao sam ambasadu. Gospodin sa druge strane zice mi je rekao da moze i uverenje da se donese, ali da u tom slucaju proces izdavanja zelene karte traje malo duze jer se sva uverenja naknadno proveravaju. U svakom slucaju bih ti savetovao da poneses oba :)

oskark 08.04.2013 12:28

Citat:

Hvala unapred

Da isto sto kaze Vangelistexas. Medjutim sve zavisi koju si skolu stavio na papirima koje si slao u KCC. Ako si stavio srednju skolu nece ni ih zanimati vise eventualno da im pokazes. A ako si napisao da imas fax onda moras poneti obe diplome, tj u ovom slucaju ponesi potvrdu. Lepo im objasnis da ti JOS UVEK nisu izradili diploma. Sreca pa ne cekas 2-3 godine ako neki.:nene:

Nego, sve zavisi koje si obrazovanje napisao u formularima koje si slao u KCC. Poneses sve sto imas pa ce oni da ti izbiraju :grin: Na kraju krajeva, mozes mailom da ih pitas.

Ja sam stavio Visu skolu pa nisu trazili diploma srednje.

petrojka1980 08.04.2013 19:19

Citat:

Hvala unapred

S obzirom da imamo isti "problem" kao i da imamo intervju istog dana sutra cu da zovem ambasadu da ih pitam kakva je procedura pa javljam :)

Ivy 08.04.2013 19:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik petrojka1980 (Poruka 37433)
S obzirom da imamo isti "problem" kao i da imamo intervju istog dana sutra cu da zovem ambasadu da ih pitam kakva je procedura pa javljam :)

Trebali bi vam ta uvjerenja priznati bez problema, s tim se možeš na faks upisati u RH ili zaposliti. Diploma je to isto, samo fancy. :D

petrojka1980 08.04.2013 22:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivy (Poruka 37434)
Trebali bi vam ta uvjerenja priznati bez problema, s tim se možeš na faks upisati u RH ili zaposliti. Diploma je to isto, samo fancy. :D

To je i moje misljenje, ali cu svakako da proverim. Ionako treba da ih pitam da li treba da nosim druge formulare na intervju jer je sada fax zavrsen. U svakom slucaju javljam sutra informacije. :grin:

girl_from_belgrade 08.04.2013 23:03

USCIS Immigrant Fee

Hej ljudi, jel neko do vas uplacivao ovaj fee?

Pored koverti dobila sam 2 papira vezano za ovaj fee? Koliko sam procitala ovo treba da se uplati online u $ i to svi clanovi koji su dobili koverte (u mom slucaju 2,ja i muz) i to pre odlaska u US. Prvo sam mislila da treba da se uplati jedan fee, medjutim posle citanja mislim da treba 2 x 165$.

Da li neko zna ili je vec uplacivao? Malo sam zbunjena!

Hvala unapred i svima sa srecom.

oskark 08.04.2013 23:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik girl_from_belgrade (Poruka 37442)
Hej ljudi, jel neko do vas uplacivao ovaj fee?

Pored koverti dobila sam 2 papira vezano za ovaj fee? Koliko sam procitala ovo treba da se uplati online u $ i to svi clanovi koji su dobili koverte (u mom slucaju 2,ja i muz) i to pre odlaska u US. Prvo sam mislila da treba da se uplati jedan fee, medjutim posle citanja mislim da treba 2 x 165$.

Da li neko zna ili je vec uplacivao? Malo sam zbunjena!

Hvala unapred i svima sa srecom.

http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1231

Ja sam vec uplacivao. Pisao sam I o tome, ako treba nekome :grin:

girl_from_belgrade 08.04.2013 23:51

Hvala ti, procitala sam sada.
Nisam ni videla da si otvorio tu temu vec.

nikolateo 09.04.2013 10:00

Pa znas kako, ja sam napisao da sam zavrsio srednju i da ocekujem da cu da zavrsim fakultet 2012, sto sam i zavrsio... tako da cu ja poneti za svaki slucaj oba dokumenta, pa cemo videta....

petrojka1980 09.04.2013 10:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nikolateo (Poruka 37458)
Pa znas kako, ja sam napisao da sam zavrsio srednju i da ocekujem da cu da zavrsim fakultet 2012, sto sam i zavrsio... tako da cu ja poneti za svaki slucaj oba dokumenta, pa cemo videta....

Upravo sam zvala ambasadu vezano za diplomiranje nakon slanja obrazaca u KCC. Rekli su mi da ponesem uverenje o diplomiranju. Mada posto imam 12 godina skole u kontinuitetu dovoljna je samo diploma srednje skole. Tako da nosim i diplomu srednje i fakulteta.

dare_ns 11.04.2013 09:39

ja posle 2 godine opet bumpujem temu... :D
Nije DV viza, al sam 9. aprila išao u ambasadu za C1/D vizu. Dobio naravno ;) standardna laganica, kao i prošli put za J-1. Samo što sam ovaj put od dokumenata nosio samo Letter Of Employment. Dobio sam je na 3 godine a pitanja su bila krajnje jednostavna i opuštena - šta ćeš raditi na brodu? da li si bio u usa? gde si bio? da li si se vratio na vreme? koliko se dugo baviš fotografijom?

to je to ;)

Daliborable 11.04.2013 13:22

E eto tako, dobio sina a i viza udarena u pasos isti dan!!!

Nek je sretno svima da vas izvuku, vama na razgovoru, u novom zivotu, i sve ostalo :)

Roger and out.

Vangelistexas 11.04.2013 13:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Daliborable (Poruka 37516)

Nek je sretno svima da vas izvuku, vama na razgovoru, u novom zivotu, i sve ostalo :)

Roger and out.

Cestitamo, neka ste zivi i zdravi, i da budete srecni u novom poglavlju zivota :)

oskark 11.04.2013 14:12

Citat:

Roger and out.

Cestitam I ja od srca, zelim vam sve najboljem u novom pocetku, u oba smisla naravno :)

cukoni 11.04.2013 15:01

Citat:

Roger and out.

cestitke i od mene sve najbolje u zivotu...
ubi ovo prekratka poruka stvarno bezveze nemozes ni cestitat normalno

SEEUSAIC 11.04.2013 15:40

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cukoni (Poruka 37522)
cestitke i od mene sve najbolje u zivotu...
ubi ovo prekratka poruka stvarno bezveze nemozes ni cestitat normalno

Tema za zelje, cestitke i pozdrave vec postoji - poruke od jedne ili dve reci na ostalim temama samo razvodne temu i to je razlog zasto postoji ovo pravilo od pocetka Foruma. Ovo je tema za iskustva sa intervjua, kada bi kratke poruke bile dopustene imali bi smo jedan tematski post i 40-ak "cestitamo".

Tacke u dnu poruke, crtice, ikonice, blah, blah i ostalo ne pomaze - ako se postovi ne obrisu odmah, bice obrisani najkasnije na kraju dana.

bubamarica 11.04.2013 16:00

Posle skoro 6 nedelja administrative processing-a vize su u pasosima! :aa::w00t::bravo:

oskark 11.04.2013 19:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bubamarica (Poruka 37525)
Posle skoro 6 nedelja administrative processing-a vize su u pasosima! :aa::w00t::bravo:

A sta su na kraju rekli? Sto je trajalo ovoliko dugo? Zvali telefonom da mozete doci?:grin:

cukoni 11.04.2013 19:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik SEEUSAIC (Poruka 37523)
Tema za zelje, cestitke i pozdrave vec postoji - poruke od jedne ili dve reci na ostalim temama samo razvodne temu i to je razlog zasto postoji ovo pravilo od pocetka Foruma. Ovo je tema za iskustva sa intervjua, kada bi kratke poruke bile dopustene imali bi smo jedan tematski post i 40-ak "cestitamo".

Tacke u dnu poruke, crtice, ikonice, blah, blah i ostalo ne pomaze - ako se postovi ne obrisu odmah, bice obrisani najkasnije na kraju dana.

izvini nisam ja jedini napisao,i neznam zasto mene citiras? ako smeta post izbrisi

bubamarica 11.04.2013 22:37

^^ Pozvali telefonom, rekli da mozemo da donesemo pasose kad nam odgovara, a koliko je trajalo i zasto- to nisu spomenuli, a nisam ni ocekivala, jer na sajtu pise da moze da potraje nekoliko nedelja, pa cak i nekoliko meseci, i zadnji rok je 30.09. Ako ne bude gotovo do tad, nikom nista, nema vize! Citajuci strane forume vidim da su neke zvali 29.09. da dodju 30. (ti su uglavnom iz Azije i Afrike) :blink:
Najbitnije je da je gotovo :grin: I mozemo da se pakujemo :papa:

ivanmilosavljevic 13.04.2013 15:06

..

Treba mi jedan savet u vezi pozivnog pisma.
Imam dve solucije za intervju sto se tice pozivnog pisma,poslao mi je drugar iz Deltone(Florida) a druga opcija mi je od buduceg karate trenera iz Miami-a koji mi je uz standardo pismo poslao i dodatno ''Potreban mi je za zbog klupskih interesa,i podizanja kvaliteta karatea u Floridi...
Inace ja tog trenera ne poznajem licno,vec je od prijatelj sa mojim trenerom iz Srbije.
Za koje da se odlucim?

Ivy 13.04.2013 16:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic (Poruka 37568)
Za koje da se odlucim?

Sto ti je prijatelj napisao? Ako je napisao da ces "biti kod njega dok se ne snades", a ovaj drugi ti prakticki nudi posao, onda bih ja odabrala ovog drugog.

snowflake980 14.04.2013 08:17

Veliki pozdrav svima na forumu. iako je ovaj profil aktiviran vec neko vrijeme ovo ce biti moj prvi post na forumu. Ovdje smo nasli mnogo korisnih informacija, pa osjecam duznost da s vama podijelim nase iskustvo. naime ja i moja porodica takodje smo dobitnici lutrije (22XXX) i u cetvrtak smo bili na razgovoru u ambasadi u sarajevu. da krenemo redom.
Krenuli smo za Sarajevo iz Tuzle oko 9 ujutru i uz par manjih i jednu duzu pauzu, bili smo ispred ambasade tacno u 1. Intervju je bio zakazan za cetvrtak u pola 2. Kod radnika obezbjedjenja smo rekli da imamo zakazano i poslije kratke provjere i pretresa usli smo unutra. bili smo samo mi i jedna osoba za spajanje porodice. dali su nam broj i rekli da sacekamo. nakon kratkog vremena sluzbenica u ambasadi je prozvala na salter 3 prvo mene kao nosioca. od dokumenata sam predao standardno:
Pasos
Poziv za intervju
Adresa na koju ce nam poslati green card (ja sam im rekao da imam i pismo (ono da ce nas primiti u pocetku dok se ne snadjemo) od covjeka kod kojeg idemo, ali je sluzbenica rekla da ne treba. jos je dodala da valjda planiramo tamo da radimo. mi smo rekli naravno da planiramo, pa nam je ona rekla da necemo imati nikakvih problema u trazenju posla tamo je oboje tecno govorimo jezik
Medjunarodni rodni list (ovjerena kopija)
Rjesenje o razvodu (iz prvog braka) + prevod
Medjunarodni vjencani list (ovjerena kopija, ali su trazili i supruzi a mi imali samo jednu kopiju pa je morala dati original)
Diploma+svjedocanstva (ovjerene kopije) i kopija ovjerenog prevoda (kad sam zvao ambasadu rekli su mi da je to jedini prevod koji im treba iako smo mi vec prije bili sve preveli, ali ako ima prevod ostalih dokumenata, rado ga uzmu)
Uvjerenje o nekaznjavanju od policije + prevod
Uvjerenje o ne vodjenju krivicnog postupka od suda + prevod
Uvjerenje o regulisanom vojnom roku (vojna knjizica + uvjerenje o sluzenju vojnog roka + prevod)
$990 za nas troje
kovertu sa ljekarskog je vec ranije dr kapetanovic dostavio u ambasadu a rtg nam nisu trazili. slike nam takodje nisu trebale jer su vec bile poslane s formama u Kentucky. nisu nam trazili ni dokaz da imamo dovljno para za pocetak u americi. na kraju su mi uzeti su otisci prstiju.

poslije mene isla je supruga i trazili su joj sve isto (nisu joj trazili diplome) a sinu su na kraju trazili samo rodni list. Za suprugu su takodje trazili i uvjerenje o nekaznjavanju iz njemacke jer je tamo zivjela duze od 6 mjeseci u periodu kad je vec bila napunila 16 godina zivota. to nismo imali pa su nam rekli da to moramo naknadno nabaviti preko njemacke ambasade. supruga se bila malo 'prepala' ali joj je sluzbenica rekla da se nista ne brine i da ta procedura traje nekoliko sedmica.
po zavrsetku papirologije ja sam otisao na blagajnu i platio 990 u dolarima.
zatim opet malo cekanja, pa nas je konzul prozvao na salter 2. opet standard, govorite li engleski, podignite desnu ruku, kunemo se da cemo govoriti istinu... razgovor je prosao i vise nego opusteno, covjek nas bukvalno nije nista pitao, samo je mene pitao o poslu koji sam radio za jednu americku firmu na bliskom istoku. cestitao nam je i pozelio puno srece u buducem zivotu, a vize ce biti u pasosu cim donesemo uvjerenje iz njemacke. to mogu ja sam obaviti, a supruga i sin ne moraju ni dolaziti. eto toliko, ako je neko slucajno zivio u inostranstvu duze od 6 mjeseci a bio stariji od 16, neka se zna da ce mu i to traziti.

ivanmilosavljevic 14.04.2013 09:36

.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ivy (Poruka 37570)
Sto ti je prijatelj napisao? Ako je napisao da ces "biti kod njega dok se ne snades", a ovaj drugi ti prakticki nudi posao, onda bih ja odabrala ovog drugog.

Od obojice imam isti email kao invitation letter.Ali od karate trenera imam kao taj dodatni papir,da cu raditi turnire za njegov klub,da cu podici kvalitet karatea,i da radim prvi turnir 7 juna(Miami open)...Fakticki ne pise da mi nudi posao

cukoni 14.04.2013 11:39

snowflake980 koliko puta si igrao do sad,drago mi je vidjet da nas ima i iz Bosne koji su izvuceni:grin: lijepo sto si se javio i podijelio svoje iskustvo

dekintirani 14.04.2013 12:15

Prijavila sam se sama sa detetom na lutriju,aplicirala u maticnu drzavu tj.BiH,iako imam dvojno BiH i R.Srbije,a nevencani suprug inace iz Srbije,nazalost,nije ucestvovao u prijavi,predugacko da objasnjavam zasto,pa me zanima sledece:Za slucaj da nas izvuku(mene i dete),ja i suprug se vencamo,ja idem,naravno,na intervju u Sarajevo,a on sa mnom ili...kako? :blink:
Jer da smo aplicirali oboje svako bi u svojoj maticnoj drzavi i ne znam ni tad kako bi izgledalo,da njega izvuku i on nosilac prijave.Ovo bi bilo pravo bosansko pitanje :grin:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:44.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.