- -
Dv - 2021
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=2021)
Dzeremija |
06.06.2020 17:35 |
Ja pijem ‘ladno pivo, zeleno, i ne zurim sa provjerom :) Ima vremena za obradovati se, i zakomplikovati (donekle sredjen) zivot :)
|
Jelenaa91 |
06.06.2020 17:43 |
Mislim da bi bilo previse ocekivati da budem dva puta izvucena 🤣🤣🤣 Srecno svima...
|
svetlana33 |
06.06.2020 17:46 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Lux
(Poruka 80355)
Pozdrav svima. I ove godine 2 x HAS NOT BEEN SELECTED.
Vise i ne igram jer zelim nesto snazno da odem za USA (posto vec godinama zivim u inostranstvu i dobro mi je, i veoma je upitno da li bi mi odlazak u USA bilo sta popravio u zivotu, cak naprotiv) vec iskljucivo da vidim da li bi me izvukli ikad (pa ako me izvuku, onda bih razmislio sta da radim).
Igram od 2004-e godine (preskocio sam jednu ili dvije godine, ali sam zato slao za roditelje prije toga u drugoj polovini devedesetih kad su se slale koverte za prijavu postom) i cisto ovo pisem ovima koji su tek poceli da igraju da ostave neka velika ocekivanja po strani kad igraju - jer ovo je lutrija.
Mozete imati ludacku srecu i da vas izvuku odmah ili posle par puta, ali su mnogo vece sanse da cete biti u ovoj grupi u kojoj sam i ja - koja nikad nece biti izvucena. Medjutim, to ne znaci da treba da prestanete da igrate ili da se nadate (taman posla), samo nemojte da budete puno tuzni kad vam iskoci "HAS NOT BEEN SELECTED".
Srecno svima koji nisu provjerili jos uvijek i naravno srecno svima i u
buducnosti!
|
Tako nekako Lux :) ...ja kao da zelim sebi da dokazem da nemam srece, pa koliko god pokusavala..ili kako ja to znam da kazem :inlove: BAS NAPROTIV-IMAM SRECE :inlove:
ne bih da kvarim dobitnicima dozivljaj..ali pomislite na trenutak da namesto da dobijate green card, oni izvlace dobitnike lutrije za vecnost (ili nesto takvo- brrrr:wacko:)..
Jer izgleda da me nece sreca, ali gle cuda-nece me ni veca nesreca ;) ...mozda i nije neka uteha....ali kod mene itekako pali :grin:
Ipak to se onda nebi zvala sreca..vec..:no:
zato sasrecom nam svima :bravo:
|
Master Yoda |
06.06.2020 17:55 |
Evo i ja upravo proverio, HAS NOT BEEN SELECTED.
Ne zalim, treba bas imati ludu srecu pa biti izvucen iz prve. Kao sto vec neko rece "Prvi macici se u vodu bacaju" :)
Srecno ostalima koji jos nisu proverili status
|
svetlana33 |
06.06.2020 17:56 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jelenaa91
(Poruka 80357)
Mislim da bi bilo previse ocekivati da budem dva puta izvucena 🤣🤣🤣 Srecno svima...
|
Waoo steta...no ne treba odustajati..to jeste cudo da se zadesi dva puta, ali nekako postoje bas ljudi koji imaju takav zivotni kod da naprosto dobijaju..nemora ovaj put, ali neki uspevaju i drugi put..Naravno sanse ti iz svakog novoga puta nisu nista manje od onih kada igras prvi puta, pa vredi pokusavati..a kao sto rekoh neki su rodjeni dobitnici..U ostalom tko zna mozda bi oni koji su vec dobili na lutriji kartu i sada vec odavno zeleni, da kojim slucajem igraju ponovo, iznova bili izvuceni...who knows.. :grin:
|
Nakon provjere, ustanovljeno je da nisam izvučen, ovo mi je tek prvi put, biti će ih još mnogo.
Svima želim dosta sreće prilikom izvlačenja.
|
svetlana33 |
06.06.2020 18:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dzeremija
(Poruka 80356)
Ja pijem ‘ladno pivo, zeleno, i ne zurim sa provjerom :) Ima vremena za obradovati se, i zakomplikovati (donekle sredjen) zivot :)
|
:beer: cheers to that ..:suure:
a sledece godine, ima da se odlogujem sa foruma..izgleda da ovi outsideri imaju vise srece s lutrijom, pa da probam jovo nanovo kao vanjski igrac ;)
just kidding :grin:
|
Vladimir95 |
06.06.2020 18:02 |
Upravo i ja proverio, prvo prijavljivanje i ocekivano HAS NOT BEEN SELECTED.
Nikada necu odustati od Amerike a inace sam bio i u Nemackoj jedno vreme i nije mi se svidelo jer ukusi su razliciti od coveka do coveka.
U USA vec imam puno Licnih Prijatelja odavde iz Kragujevca, naravno oni su svi otisli jos mnoogo pre Lutrije jer tada je bilo i dosta lakse za otici bilo gde, koliko sam shvatio ali od Lutrije ne odustajem.
Srecno svima koji su - among those randomly selected. :bravo::bravo::bravo:
|
HAS NOT BEEN SELECTED. :suure: Srećno drugima!!:obrva:
|
JovanaT84 |
06.06.2020 18:19 |
Vise srece drugi put.
Nastavicemo I sledece godine
Srecno drugima!!!
|
Jelenaa91 |
06.06.2020 18:22 |
Ja sam prosle godine izvucena,i to mi je bilo prvo prijavljivanje ali s obzirom na celu ovu situaciju sanse su mi skoro pa nikakve za odlazak *♀️
|
marjan77 |
06.06.2020 18:39 |
Prvi put odigrali, 2x i isti rezultat:
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
PUNO SREĆE OSTALIMA ... što se nas tiče, mi ćemo za Kanadu, da nas je htelo bilo bi i iz prvi put i nećemo se zavaravati u iščekivanju.
|
Da javim i ja.
Nista ni ove godine, supruga i ja smo se prijavili kao par. Igram lutriju od 2013te ali nista.
Ako mi je za utehu imao sam barem srecu da vidim USA preko work and travela. Srecno svima pa javite ako ste izvuceni.
|
Ništa i ove godine (2x HAS NOT BEEN SELECTED)
Srecno svimaa! :D
|
indie_bud |
06.06.2020 19:34 |
Do sad niko nije prosao koliko vidim ali jedva cekam pozitivne vijesti, mora nekoga zakaciti :) mislim da vecina dobije tek nakon par godina i u momentu kad već provjeravaju radi reda i ocekuju cuveno "has not been selected" :D nadam se da griješim, srecno!!
|
Evo nakon sedam godina igranja po x2, cura je ove godine bila sretnik! :1081:
|
Od mene dva puta promasaj i ove godine, srecno svima koji su dobili i onima koji jos nisu proverili, a nama neuspesnim srecno sledece godine...
|
Ništa ni ove godine. Srećno ostalima. Do sledeće prijave pozzz
|
200 za Srbiju ?
90tih se toliko prijavljivalo iz Srbije, danas se prijavljuje 20000. I posle kazu da 90te nisu bile vesele.
|
Ja i supruga naravno i ove godine nista!
Ko se nada jos :woohoo:
|
I posle 3 put aplikacije ... nista :woohoo::woohoo::woohoo::blink:.....:nene::nene::n ene::nene::nene::nene::nene:
|
Ništa i ove godine X3 prijave. Ipak preostaje Kanada
Sretno svima 😊😊
|
marko1995 |
06.06.2020 21:24 |
I ove godine sam bio u bubnju iako sam izvučen za 2020 i ovaj put NOT SELECTED.
Igrao i za kumove x2 takođe NOT SELECTED...
:==D::1081::beer:
|
Dzeremija |
06.06.2020 21:33 |
x2 ništa... :nene:
Da hoće makar otvoriti EU granicu, 21. trebam za Švedsku da izganjam posao tamo... Valjda se nekad ode razumom za pameću iz ove vukojebine, nije više ni do para... Amerika, Amerika, bio više puta, al izgleda da nikad neće biti "za stalno". Ko kaže da mu je svejedno i da ga ne boli kad vidi ovo hasn't been selected - laže... Svaki put boli. Tačno ću ugasiti nalog na forumu, što reče Svetlana, možda bude više sreće sledeći put, pa da se prijavimo, kao prva prijava i izvučeni, ovo ono... :)
edit: jel kad zabilježeno ono kao posle par dana prešlo iz not selected u congrats? znam da nije, al lakše mi kad pitam :)
|
Zena i ja 2x prečka
Zenin brat 1x stativa
Prijatelj i zena 2x prečka
Cekamo jos par prijatelja da provere.
Na forumu je ovo za sada prilican broj HAS NOT BEEN SELECTED.
vreme je da se javi prvi srecni dobitnik.
Idemoooo
|
Andrew Wiggins |
06.06.2020 22:07 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik flafisa
(Poruka 80371)
Evo nakon sedam godina igranja po x2, cura je ove godine bila sretnik! :1081:
|
Cestitam! :bravo:
Vi ste prvi koju su se javili da su dobili ove godine. Iako cura nije na forumu, dobitnik je dobitnik
|
Ne pamtim više koji put, ništaaa........puškaaaa...... :no:
|
djpgiovany |
06.06.2020 22:19 |
Samo da javim da ove godina ja nisam izvucen,ali zato devojka JESTE!!!
Sad jos moram da je ubedim da idemo...mora da padne vencanje i onda sve ostalo!!!! :grin:
P.S. Case number je obecavajuci EU00025xxx
|
nocturnal |
06.06.2020 22:38 |
cestitam :1081:
lep joj je broj :)
nek vam je sa srecom :beer:
|
Cestitke!!!
Meni preostaje da se nadam da ce ovo prilagodjavanje statusa proci :==D: Ove godine nista od dobitka :D
|
difusion |
06.06.2020 23:36 |
Nista ni kod mene nazalost, igrao prvi put ali bez srece... :no:
|
svetlana33 |
07.06.2020 00:22 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dzeremija
(Poruka 80380)
edit: jel kad zabilježeno ono kao posle par dana prešlo iz not selected u congrats? znam da nije, al lakše mi kad pitam :)
|
Dzeremija za utehu ..Da ..zna da se nekih godina zadesi dodatno izvlacenje pa da not selected predje u pozitivu. ALI to se dogadja retko i nikad bas od danas do sutra (osim ako niste nesto pogresno uneli ,ali i onda ce pre da izadje error ) Svakako svi treba da pogledate nanovo oko pocetka nove sezone lutrije, dakle za oktobra ili novembra da jos jednom proverite da se status nije nekim vanrednim izvlacenjem promenio.Na to ne treba previse da racunate, ali nije besmisleno proveriti jos jednom za svaki slucaj. Negativni rezultat tada nece da vas mnogo poremeti jer vi ionako vec znate rezultat, a svakako je lakse jer tada vec krece i novi krug :)
|
Padinjak101 |
07.06.2020 01:00 |
Drugu godinu za redom, tri prijave (drugar, brat i ja), i sve tri tarabe :no:
No dobro, zivot da stane ne sme, idemo dalje :))
|
Futbalista |
07.06.2020 05:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran
(Poruka 80374)
200 za Srbiju ?
90tih se toliko prijavljivalo iz Srbije, danas se prijavljuje 20000. I posle kazu da 90te nisu bile vesele.
|
Vesele 90te je izraz za UVEK😎🏋️*♂️....................
|
2x ništa. Mislim da nam je ovo bio 5 put da se prijavljujemo.
|
Da javim, buraz se dva puta do sada prijavio. Ove godine izvucen, EU00033xxx
|
svetlana33 |
07.06.2020 08:29 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Cheers
(Poruka 80393)
Da javim, buraz se dva puta do sada prijavio. Ove godine izvucen, EU00033xxx
|
Cestitamo 👏...i hvala za info..lepo je da nam dobitnici jave srecne vesti :) svima na forumu srecno sada ili u sledecoj lutriji 🍻
|
skiner_x |
07.06.2020 11:29 |
Corak i ove godine, mozda 11. pokusaj bude srecan, nikad se ne zna:grin:
|
U istom sam statusu, kao i prije dva dana. Idemo dalje!
Igram dok sam živ.
:naughty:
|
StefanPN |
07.06.2020 12:08 |
Pozdrav svima...Ja sam ove godine prvi put igrao lutriju, zajedno sa suprugom.Danas otvorih rezultate, nismo imali srece ni ona ni ja :nene:
Iskren da budem, do prosle godine nismo ni znali da postoji ova lutrija.Prijavili se po prvi put, ali nije nas htela pocetnicka sreca.Igracemo je u oktobru ponovo, necemo da odustajemo :) Do tada cemo se oprobati u Nemackoj, ako Bog da!
Puno srece svima :)
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:36. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.