ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Intervjui - iskustva od ranije (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=204)

Gringo 13.03.2009 17:13

Ne mogu da vjerujem! Sjetio sam se situacija kad dodjes na ispit poslije par neprospavanih noci a profesor od tog dana na bolovanju i ne zna se kad ce doci!
Neispravni aparati za otiske!!! Hej, pa koliko se meni cini to je nekakav skenercic, mozda je trebalo da se ponudis da im popravis. Bolje bi im bilo da su se drzali tinte i kartona...

Ako nista, iz ove tvoje price me tjesi samo to sto imaju razumijevanja za nas iz sela bez trolejbusa ;-)

E, da, danas je petak 13. Nadam se da se konzul ne zove M. Myers ili tako nesto.

Taji 13.03.2009 17:21

Kako prodje danasnji intervju landlord?
Nadam se da je sve bilo lako i glatko:grin:

Zana 13.03.2009 17:23

Ajooooj Taji - nazad na radjenje domaceg :smrc: citaj gore!!!!!

Taji 13.03.2009 17:25

Izvini land, sad tek vidjeh gore tvoj post. Zao mi je sto si tako prosao danas ali bit ce to sve u redu u ponedjeljak....vjerujem 100%
Sretno i drzim ti fige..

Taji 13.03.2009 17:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Žana (Poruka 8389)
Ajooooj Taji - nazad na radjenje domaceg :smrc: citaj gore!!!!!

Joj Zana ja vec uputila izvinjenje nasem landu.....kraj radnog dana pa i ne vidim vise nista..:smrc:

kaneolopa 13.03.2009 17:50

Ja jednostavno ne mogu da verujem da tako nesto u US ambasadi bude... ali sta je tu je... bice u ponedeljak mozda je ambasador sujeveran :D. Trebao si insistirati da ti tu na licu mesta zakazu za drugi dan intervju da znash kada da se vratish.

Amerikanac2009 13.03.2009 17:52

Kad poceh citanje prve Landove recenice sledio sam se!!! Al opet sta je tu je. Sacekaj druze. Strpljenja!!! To je njihova administracija. Ako je zapelo zbog otisaka ti si vec vidjen zelen!!!

xeg 13.03.2009 17:53

Auuu drugar... mislim da znam kako se osecas... ali sta da se radi, to je samo odlaganje vize i slavlja:;D:
Hajde vracaj ono raspolozenje i za par dana da dobijete slicice u pasosima :beer:

Amerikanac2009 13.03.2009 17:55

Pa da se slavi iduce sedmice:beer:

srdjevic 13.03.2009 18:01

Baš nesreća! :fist:

Drž' se lande, ko zna zašto je i ovo dobro... da je neko sujeveran, ovo bi mu bilo k'o kec na desetku. :srbinosm:

Gledaj na to kao na par extra dana koja možeš da provedeš u otadžbini (6 meseci isteka vize se broji od datuma izdavanja). :ziveli2:

Ma ti si već pravi amer (bez navodnika), nemo' se jediš uopšte! :punk:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:20.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.