-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Pocelo je
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=256)
| wingreen |
15.01.2009 10:04 |
Ma bice to ok, nema razloga da ne bude. A da im je lako, nije. Drzimo im palceve!:bravo:
|
| Amerikanac2009 |
15.01.2009 14:54 |
E sada Sloba KG i Jelena vec znaju na cemu su! kada bi bar mogli da nam napisu da ili ne!
Joj kako je to zajeb...no kada ti neko na osnovu nekolicine dokumenata kroji zivotnu sudbinu... Nije lako!:no:
|
| landlord |
15.01.2009 15:15 |
Ma do sada su svi dobili zeleno svjetlo i privremenu zelenu kartu
dobit ce i oni..
nema frke
samo da si zdrav..
|
| Amerikanac2009 |
15.01.2009 15:49 |
odakle si ti Landlord?
|
| landlord |
15.01.2009 15:51 |
Pa pise ti u ex-yu lokaciji
Sarajevo
|
| Amerikanac2009 |
15.01.2009 15:51 |
Ma da nam je dobiti drugu kovertu... lakse bi bilo... treba cekati jos 10-ak dana do slanja mejla KCC-u:smrc:
|
| Amerikanac2009 |
15.01.2009 15:52 |
E izvini, mislio sam da si mozda u nekom drugom gradu...
|
| landlord |
15.01.2009 15:53 |
ma polako.. doci ce..
meni je problem jer sam u onoj prvoj koverti odgovorio.. i poslao 3 razlicite adrese...
pa ne znam na koju ce mi poslati..:)
|
| Amerikanac2009 |
15.01.2009 16:20 |
Koliko ja znam oni su iskljucivo trazili ADRESU a ne ADRESE na koje ce poslati drugo pismo. Ti si morao na DS formularu napoisati jednu adresu kao glavnog aplikanta.... mada oni ce ti sigurno poslati odgovor, ali i pre tog drugog pisma znaces na cemu si kada im budes poslao mejl sledece nedelje..
|
| landlord |
15.01.2009 19:20 |
Evo kao sto u mom potpisu mozete vidjeti.. intervju mi je zakazan 13. marta u ambasadi u SArajevu.
Zvao sam telefonom KCC sada i rekli su mi datum intervjua i adresu na koju ce mi poslati kovertu (nisu je jos poslali, ali je intervju zakazan).
Poz i srecno svima.
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:23. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.