steficacvek |
13.03.2009 18:52 |
Joj .... lande stvarno mi je zao. Tako sam se razocarala citajuci. Bas sam mislila na vas i bila sigurna da cete sve zavrsiti uspjesno. Inace, danas je tako grozan i tezak dan i niko nije normalan ... bice bolje sljedece sedmice! Pozdrav!!!
|
landlord |
13.03.2009 19:15 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik steficacvek
(Poruka 8401)
Joj .... lande stvarno mi je zao. Tako sam se razocarala citajuci. Bas sam mislila na vas i bila sigurna da cete sve zavrsiti uspjesno. Inace, danas je tako grozan i tezak dan i niko nije normalan ... bice bolje sljedece sedmice! Pozdrav!!!
|
Ej da znam dobio sam sms.. Hvala ti puno..
poz
|
PaulGarrett |
13.03.2009 19:38 |
Friday the 13th (2009)
Danasnji
http://img9.imageshack.us/img9/2082/friday13th.jpg
je bio srecan za mene. Bio sam ispred ambasade u 7:45, oko 8:10 su nam rekli da se sklonimo sa ulaza, u pratnji obezbedjenja usao je
http://www.state.gov/cms_images/serbia_munter_140.jpg
prvo su mene prozvali oko 8:45 jer sam danas samo ja bio za GC. Ostali (oko 20) su cekali turisticke vize i J-1 vize. Predao sam mobilni na ulazu i dobio broj za njega,
pitali su da li mozda imam neki digitalni aparat u jakni.
U prostoriji broj 8 sam predao dokumenta i jednu sliku (istu kao sto sam predao prvi put). Uzeli su original diplomu, overenu fotokopiju diplome i prevod diplome, vratili su mi potvrdu iz vojske i snimak. Pitao me covek sta cu da radim u USA, sta radim trenutno, gde planiram da idem i da li sam ranije bio u USA.
Posle toga na salteru broj tri su uzeli otiske. Cekao sam oko 10 min, pozvali su me na salter broj 5 da platim 775$, imao sam sve novcanice od po 50$. Ova novcanica iz 2004 nije prosla
http://img11.imageshack.us/img11/264/fiftydollars.jpg
Zamenio sam je novcanicom iz 1996 i sve je bilo u redu.
Ponovo su me prozvali u prostoriju broj 8, konzul mi je vratio original diplomu, dao mi je racun da sam platio vizu, 80.00 CSD = 1 US Dollar.uzeo otisak srednjeg prsta leve ruke. Podigao sam desnu ruku i dao zakletvu da su podaci koje sam naveo u prijavi tacni. Nije me nista pitao. Potpisao sam prijavu. Sacekao sam jos 10min. i dobio sam viziran pasos i zutu kovertu. Vratili mi mobilni na izlazu. Sve sam zavrsio do 11.
:woohoo:
Nisam imao potvrdu iz banke, nisam nosio AoS, predao sam samo tri obicna pozivna pisma
p.s. Ostali ljudi treba da dodju po vize u ponedeljak u 16h. Odbili su dve turisticke vize...
|
Bravo PG:bravo:
:ziveli2:
Pazi sad kad krenu price: "Jaooo pa ja imam istu ovakvu novcanicu:blink:"
Administracija i moderacija foruma je odlucila da mene ovlasti da na prostoru ExYU sakupim sve ovakve novcanice i da ih unistim na nalozen mi nacin.
Znaci, svi koji imate $50 bills kao na slici posaljite ih na moju adresu i ja cu vam svima izaci u susret i unistenje obaviti besplatno:suure:
|
wingreen |
13.03.2009 20:36 |
Cestitam:bravo: Paule!
Pa evo da se i ja pohvalim, juce sam poslala mejl KCC-u i danas sam dobila odgovor da je intervju zakazan za 15. maj :1072:
|
Uuuu super wingreen!!!
Znaci uskoro i Uzice ide u States:grin:
|
Sloba_Kg |
13.03.2009 23:26 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zivkovic_NIS
(Poruka 8374)
Drugovi i drugarice imam jedno pitanje koje je vezano za intervju, i molim ako ima neko slicnog iskustva, da mi to i kaze ;
Posto sam naravno bio neozenjen , pre prve koverte , a posle koverte ozenjen, supru gu sam naknadno i prijavio i ukljucio u proces, tako mi je potvrdjeno jos u KCC , e sad posto znam, da ima slucajeva, da se u ambasadi ne nadje na listi supruznik , tj. ne bude iz neznam kog razloga , mozda ne stigne ili iz KCC posta, ili bilo sta , da li na dan intervjua, moze supruga sa DS obrascem i ostalom dokumentacijom da bude ukljucena !
Evo zasto to pitam, jer imam sumlju da je mozda tako , a zvao sam ambasadu da proverim i niko mi se ne javlja , i poruku ostavio, i nista, frka je u tome, sto je nama intervju u utorak, nemam vremena da reagujem na vreme , ako budu rekli da pre intervjua dostavim njen DS obrazac , a posto nisam iz beograda , necu moci da reagujem na vreme , mozda cu ja i dobiti informaciju iz Bg-a , ali to ce biti u ponedeljak ! Ako ima nesto neko da pise , na ovu temu , unapred bih mu se zahvalio !?
|
Druze Niski, samo ti lepo (za svaki slucaj) popuni DS i za nju pa ako ti tamo kazu da je imaju u procesu ti ne daj to, ako je kojim slucajem nema ti samo kulturno izvadi formular i nema frke
Normalno, nosite toliko puta pominjane dokumente i to je to. Nemoj da brines nista
Aj srecno!
|
Sloba_Kg |
13.03.2009 23:28 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kaneolopa
(Poruka 8378)
Pripremi sva dokumenta koja su neophodna za suproznika, znaci DS obrazac, vencani list i prevod, iz supa da nije osudjivana i prevod i diploma i prevod i mislim izvod iz maticne knjige rodjenih i prevod ako se ne vara.
|
Samo ako su dokumenta na srpskom ne treba prevod!
|
Amerikanac2009 |
13.03.2009 23:34 |
Mi imamo dodatno potvrde iz suda/MUP-a BiH. Valjda razumeju bosanski - nadam se da to ne treba prevoditi na english?!
|
Sloba_Kg |
13.03.2009 23:36 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik PaulGarrett
(Poruka 8403)
dobio sam viziran pasos
|
E na zdravlje!!
I da je lepo iskoristis, bas onako kako si i isplanirao.
Bas su bili expeditivni danas!!
Cestitamo i sve najbolje
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.