-   
Stare teme
	(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
	-   -    
Pocelo je
	(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=256)
	| 

| landlord | 16.01.2009 12:48 |  
 Nadams e da ce biti s obzirom da je petak 13.tiheheh
 :)
 | 
	| 
 Al si nam se gari usrecio. | 
	| 

| Zivkovic_NIS | 16.01.2009 20:39 |  
 Evo , ljudi moji imam cime da se pohvalim , nova vest , zvao sam KCC , i saznao datum intervjua u BGD.

E sada , da zasucem rukave , i krenem u akciju....:naughty:
 __________________________________________________  _

Gde je ovaj  Sloba_KG , covek se pogubi sve ! ! !:grin:
 | 
	| 

| Amerikanac2009 | 16.01.2009 20:44 |  
 Thank you for your inquiry. 
 An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy of Belgrade on March 27, 2009.  A notification letter will be mailed to you from KCC within the next 7-10 business days.  Please direct any further questions regarding the processing of your case to this embassy.

I ja se upisah uspesno u martovsku klasu
 Dakle 27.mart.2009
 :woohoo::bravo::==D:
 | 
	| 

| Amerikanac2009 | 16.01.2009 20:48 |  
 Hvala Landlordu koji je prvi probio led i sto me nagovori da ih zovem Sinoc poslao mejl u KCC, danas ih zvao a sat vremena posle toga mi odgovorili
 Intervju - 27.03.2009:woohoo::==D::bravo:
 | 
	| 

| landlord | 16.01.2009 22:50 |  
 Cestitam svim martovcima.. a ti na moj rodjos .. 17. 3.huh.. super.
 | 
	| 

| Sloba_Kg | 17.01.2009 00:10 |  

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik Zivkovic_NIS
					(Poruka 6691)
				 Evo , ljudi moji imam cime da se pohvalim , nova vest , zvao sam KCC , i saznao datum intervjua u BGD.

E sada , da zasucem rukave , i krenem u akciju....:naughty:
 __________________________________________________  _

Gde je ovaj  Sloba_KG , covek se pogubi sve ! ! !:grin:

|  E PA EVO I MENE TJ.NAS. 
NARAVNO DA SMO SE ZNOJILI U AMBASADI ALI NE ZBOG NERVOZE NEGO STO JE NENORMALNO TOPLO I ZATO STO SMO BILI TAMO U POLA 9 A IZASLI OKO 2 POPODNE. 
Vize smo dobili, vaznost im je 6 meseci i 15.jul je poslednji datum kada trebamo da udjemo u USA. 
RAZGOVOR JE BIO OPUSTEN, ALI SKROZ.  
SAMO UKRATKO CU SAD- POTVRDU IZ VOJSKE NE TRAZE! NAJVISE SE RASPITUJU OKO OSOBE CIJU ADRESU SMO STAVILI. 
KONZUL SE SKROZ POGUBIO I JELENI JE VRATIO SVA NJENA DOKUMENTA (A NIJE TREBAO) PA NAS JE NJEGOV SARADNIK (tj.na ovom forumu poznatiji kao "covek koji sve vreme stoji i posmatra intervju") ZVAO U 4 POPODNE TELEFONOM DA NAM KAZE DA TO SUTRA PONESEMO KADA DODJEMO PO VIZE UZ OPASKU "ETO KAD SAM GA PUSTIO SAMOG DA RADI A NISAM TREBAO"  
Dakle mi smo sami razgovarali sa konzulom. Vise i detaljnije nas je ispitivao njegov saradnik i tako. Pisem uskoro sve detaljno samo da nadjem gde tj.u koju temu. 
Pozdrav svima u hvala na velikoj podrsci | 
	| 

| Zivkovic_NIS | 17.01.2009 00:15 |  
 cestitam slobo , sad si zasluzio odmor...BRAVOizdrzali ste najgore....

Ocekujemo sve detaljno kad se odmorite , pitanjca su nam od najvece vaznosti da znas....
 | 
	| 

| Sloba_Kg | 17.01.2009 00:17 |  

Citat: 

| 

Prvobitno poslao korisnik Zivkovic_NIS
					(Poruka 6701)
				 cestitam slobo , sad si zasluzio odmor...BRAVOizdrzali ste najgore....

Ocekujemo sve detaljno kad se odmorite , pitanjca su nam od najvece vaznosti da znas....

|  Hvala veliko! 
Pa videcu da napisem sad odmah samo da pregledam poruke prvo :) | 
	| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:17. |  | 
	Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.