![]() |
UPDATE: Zena i ja danas islu u T Mobile. Dodali jos jednu unlimited liniju za klinca (40$) i kupili dva S9. U stvari, jedan kupili 30$ na dve godine, a drugi dobili gratis.
|
Ja sam danas uzeo svoju prvu sim card (prepaid) u tmobile.
Ne treba vam ssn za ovo, uzeo sam paket od 40 $ koji podrazumeva unlimited talk and text i 10 gb interneta, sto je za moje trenutne potrebe i vise nego dovoljno Moze da se obnavlja paket svakog meseca, a ako iz bilo kog razloga zelite da odustanete mozete da deaktivirate broj ili da jednostavno ne platite za sledeci mesec, to je bilo objasnjenje iz radnje |
Ono sto me nervira je sto recikliraju stare brojeve vec posle par meseci, pa nemojte da se zacudite ako vam odjedanput zazvoni telefon sa nepoznatim brojem a nikom ga niste dali. Desilo mi se nekoliko puta.
|
Citat:
U Srbiji je to radio Telenor, mada se to uglavnom dogadjalo sa sestocifrenim brojevima koji su uvek bili na ceni. 60 dana od raskida ugovora + do sledeceg obracunskog perioda i broj se pusta ponovo u prodaju. Tako je izgleda i ovde pravilo. |
Pozdrav svima,
Hteo bih da podelim sa vama koliko iznose troškovi za Internet, TV i mobilne telefone u DFW, TX: 1. Internet 150 Mb/s, flat, fiber + DirectTV, osnovni paket, AT&T (ipak sam lokal patriota :;D:) - ukupno $80 (ja sam doplatio za NBA paket i to se plaća kroz 3 mesečna računa po $66 ili odjednom $198, ako nekoga interesuje košarka) 2. Mi ne koristimo fiksni telefon, tako da ne znam koliki su troškovi i šta je uključeno u paket 3. Mobilni telefoni, 4 SIM, bez kupovine novih telefona, T-Mobile Unlimited sa uključenim premijum paketom za Netflix (+$3) - ukupno $154 sa uključenom opcijom "auto-pay" (popust $20) 3.1. Za kupovinu telefona, T-Mobile je u rangu sa ostalim pružaocima usluga - npr. za iPhone XR 256GB se daje jednokratno $250 i $27 kroz 24 mesečna računa. Mislim da AT&T ima bolju ponudu jer ne uzima jednokratni iznos već sve ide kroz 24 mesečna računa - ukupna cena aparata na kraju je manje-više ista (ima i neka opcija sa dobijanjem drugog telefona besplatno, ali nisam ulazio u detalje). Međutim, oni imaju dosta negativnih komentara na cenu i kvalitet usluge koja je "promenljiva" kroz period otplate - npr. odluče da naplaćuju SMS, smanje MobileData protok i sl. Ovo poslednje su iskustva ljudi koje srećem (prijatelji, kolege sa posla) i nije bazirano na mom iskustvu. Inače, potpuno preporučujem T-Mobile Unlimited paket jer je sjajan. Imamo besplatne pozive ka Kanadi gde imamo prijatelje i Meksiku, potpuno neograničene besplatne SMS ka Evropi odavde i neograničene besplatne SMS i MobileData u romingu bilo gde. Takođe, u ovom paketu Kanada i Meksiko nisu roming zona. Ako imate pitanja, slobodno ih postavite, potrudiću se da vam odgovorim. Pozdrav! |
Ja bih samo da dodam +1 za t-mobile i da kazem da daju neograniceni 2G/3G internet (uz Unlimited One paket) van USA/Mexico/Canada, tako da sam u Srbiji svugde imao net i zvao ljude preko Viber/Whatsup i tako izbegao kupovinu/koriscenje kartica domacih operatera.
|
Ja sam ovde uzela AT&T karticu,paket Unlimited text&talk i 8gb mobile data,s tim sto imam free text to 70 countries outside US i placam paket 40$ s ukljucenim autopay ☺ I prezadovoljna sam. A sad za kablovsku,ovde mozete da se pretplatite na kablovsku tj uzmete Balkanium i placate 20$ na godisnjem nivou ☺ Ima preko 100 nasih kanala (Pink,Prva,Rts,B92 etc) za Antenu nisam sigurna 🤔 potrazite online,bas se isplati :obrva:
|
Danas nisam imao srece u Verizonu, ne moze da radi iphone kupljen u Srbiji na njihovoj mrezi?!? Bar sto se tice postpejd paketa. Tako da cu da "trade in" stari tel za novi (250$ za 7icu)
Inace, zenina sestra ima plan sa tri linije za 180$ neograniceno, a cetvrta i peta linija su za po 20$ sto je za dzabe. Aktivacija svake po 30$ jednokratno. |
Ne znam da li je neko pisao o ovome, SBB fiksna telefonija u Srbiji za neke pakete (verovatno za sve) ima odredjeni broj besplatnih minuta za Zonu 1 u koju spada USA fiksna i mobilna telefonija tako da mogu vasi iz Srbije da vas dobiju u svakom trenutku :naughty:
Nadam se da ce ovo da koristi nekom :==D: |
Citat:
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 21:19. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.