-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Pocelo je
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=256)
srdjevic |
03.10.2008 06:33 |
Kucnuo je čas, Dan D. Treći oktobar.
Javi se, Kolja!
Javi se, Kolja!
x oo
:D
|
wingreen |
03.10.2008 06:38 |
Kolja nadam se da je sve proslo dobro i zelim ti puno srece!:)
|
stizeljeto |
03.10.2008 08:34 |
Da nije Kolja zapalio za Ameriku dan nakon sto je dobio vizu???? Ajd nek ti je sa srecom i javi se, ako ne, barem iz Amerike :)
|
CEK I OVDE DA SE "ODRAZIM" PROSLI SMO DANAS INTERVJU ZA VIZE I JA IZENA USPESNO -pogledajte intervju iskustva
|
Hehehe
Mogu ti reci da si trenutno najpopularniji cyber lik:D
|
srdjevic |
03.10.2008 21:46 |
Koljin intervju možete pronaći u ovoj temi.
P.S. Namerno rekoh "koljin intervju"... kad je već najpopularniji cyber lik, pitam se zašto stvarno nismo napravili intervju s čovekom.... :) (ma znam i zašto: ma baš mu je sve sad opet do nekih intervjua... garant misli da nisam normalan....) :D
|
zokipoki76 |
05.10.2008 15:20 |
|
:obrva:fala -podceti me na vreme kad sam u vojsci na opstu radost mog mitaraljeskog odeljenja "izgubio" postolje za "sarca" (jednu skalameriju od 22 KILE GVOZDJA koju smo morali da svi nosimo na smenu!! po 5-6 kilometara) ;e sad nisam ga naravno bas "izgubio" nego sam ga "zavrljacio" u Neretvu tokom "zdruzeno takticke vezbe " jesen/zima 1985 ;tada sam poslednji put bio ovako popularan(castili me mesec dana ovi moji vojnickim "burekom" i pivom ,eurokremom i biskvitima ) ; malo me ribo bezbednjak al sam sve svalio na remen koji je "puko" ;drugi sam put bio nesto malo popularan kad sam se provozao vatrogasnim kolima 9 marta 1991 godine na demonstracijama (duga prica -da je moj drugar koji ih je "vozio " stigao tamo gde treba verovatno sad ne bi citali ovaj post :grin:inace obojica nismo znali da vozimo niti smo vatrogasci
|
zokipoki76 |
05.10.2008 18:10 |
kolja ti si prvi koi si dobio cestitam .skrsio si led sad gde ces u usa znate li gde idete?pozdrav zokipoki76
|
Nemoguce da nemamo nikoga ko bi se pohvalio uspesnim intervjuom:nene:
Kolja bio prvi, Seekimo, zed i ljeto su za kraj oktobra a izmedju???
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:26. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.