![]() |
Stvarno Srdjevicu svaka ti cast, bas lepo od tebe:bravo:
A tebi Dreamer srecan pocetak zivota preko!:clap::clap::clap: |
jedva cekam vijesti od drimera!!!
a srdjevicu ... bas svaka cast! trebali bismo slijediti tvoj primjer svi i stvarno za neke sljedece generacije organizovati pomoc pri dolasku ... mislim da je to jako dobra ideja (naravno, dok ispunimo jedan detaljcic, a to je da i sami dodjemo u USA :D) |
ma nije bio problem nikakav, a i dobro je da sam bio; dan je bio siv u nesvest, padala ona tmurna kiša ceo dan, bilo je baš gadno...
nego, šta smo rekli, ko pristiže sledeći? :grin: P.S. Drimer je očigledno našao vrlo finu varijantu u odličnom delu grada još online odande, dok nije imao ni papire, je li.... kako je to tačno uspeo, ne znam, ali ako nekoga zanima, neka ga pita. to je informacija/iskustvo koja može da pomogne ljudima koji dolaze ovamo na "neviđeno". :;D: |
Jeste, ali njemu je firma bila garant. Tesko da ce neko od nas tako naci stan.
|
Svaka cast Srdjevicu.:grin:
Puno srece nasem Dreamersns.:clap::clap::clap: P.S. Ljudi nemojte da zaboravite sutra je nasem razrednom rodjendan.:pekarka: u ruke, pa neku tortu da napravimo. |
hehehehe, ja pocinjem slavlje već u pet popodne, čim nekima otkuca ponoć.... ma šta me briga kad sam rođen tamo a ne ovde, pa mogu malo da se izvlačim na tu foru i odugovlačim. :obrva:
|
Opa, ovo postalo ''Big happy family''! Ma divno!!! Pomoci nekom koga ne poznas je stvarno ''ici ekstra milju''. :) :) :)
|
Da pozelimo srecan put i nasoj Pence koja sutra sa svojom porodicom putuje u USA!:clap::clap::clap::harmonik:
Srecan novi pocetak i zelim ti puno uspeha u novom zivotu!:ziveli2: Nemoj nas zaboraviti i prenesi nam svoje prve utiske obavezno:) Pozdrav za tebe i tvoju porodicu:pozz: |
Ajd' u zdravlje:beer:
|
i ja se pridruzujem cestitkama..
Mada mrzim ovo da radim.. dodje mi kao spammm... a opet ne mozes biti nekulturan i ne pozeljeti ljudima srecan put.. a opet je ovo spam.. a nisam nekulturan.. pa bolje i da je spam nego da si nekulturan........ P.S. Zasto su moji postovi sa ovim tackicama.. ko da telegram pisem. |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:54. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.