ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Keep eye on passport! (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=876)

Gugly 09.03.2011 23:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kaneolopa (Poruka 21351)
Ja sam putovala po evropi ponosno sa imigracionim vizom, ... more i sve po redu nista se nije dogodilo.... kao sto vec rekoh sve se ponovo moze izvaditi samo sto kosta.... a i u svakom pristojnijem hotelu imas sef gde mozes ostaviti pasos.

Sta ima da se ponosim..Nisam nista uradio svojom zaslugom..Samo sam imao malo srece..(tj. bar se nadam da cu imati, kad dodje intervju :) ) Pa divno sto se nista lose nije dogodilo..Ni meni se prosli put kad sam bio na moru nije nista takvo dogodilo.:) But you never know...
Ok, kao sto rekoh i ja, imaju smisla te pretpostavke, jos samo da ih neko proveri u ambasadi.. Hmm, mozda ih bas ja to pitam:)

Auuuu, tek green card i SSN..Kako to cuvati po Americi..:blink: Za to ce mi onda tek trebati neki hirurski zahvat...implant, chip-ovanje, or something ;)

E, da - Ja ne odsedam po pristojnijim hotelima, zato i pitam :)

dare_ns 09.03.2011 23:55

paranoja je čudo, majke mi (a vi, kako te?) :D

kako čuvaš ovde ličnu kartu? pasoš? vozačku?
pa siguran sam da ćeš isto i tamo čuvati ;)

kaneolopa 10.03.2011 02:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Gugly (Poruka 21363)
Sta ima da se ponosim..

Eh da zaboravih da sada nema tolikih problema za dobijanje shengena.... u moje vreme:dedica1: si se morao maltretirati po ambasadama... te kada ti vide iseljenicku vizu za ameriku u pasosu malko te "normalnije" i lepse tretiraju, odatle ponos ;)

Gugly 10.03.2011 03:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kaneolopa (Poruka 21365)
Eh da zaboravih da sada nema tolikih problema za dobijanje shengena.... u moje vreme:dedica1: si se morao maltretirati po ambasadama... te kada ti vide iseljenicku vizu za ameriku u pasosu malko te "normalnije" i lepse tretiraju, odatle ponos ;)

Aaaaaaaaaaaaa..:) Ok, malo ponosa ne moz' da ti skodi..cak sta vise - godi! ;)

Gugly 30.03.2011 14:24

Proverih i licno u ambasadi, pri urucivanju viziranog pasosa:
Moguce je, ukoliko dodje do nesrecnog gubitka pasosa sa DV vizom, ponovno viziranje istog.
Tj. ako se taj bedak bas nekom i dogodi, ipak nije sve propalo! :)

Trix01 03.04.2011 17:24

Baš sam razmišljao o ovome, i mislim da je najvažnije da se dobije viza :) Za ostalo ćemo lako ;)
Što se tiče odlaska, baš pričamo supruga i ja i razmišljamo - ne bih nikada čekao da se približi datum isteka roka, čim dobijemo vizu išli bi u roku od 10 dana :)
Ovaj put dobijamo, vidjet cete:) Sretno svima ! :D :D Samo pozitivne misli, hehe !

Good Spirit 03.04.2011 17:53

Kada sam dolazio prvi put u SAD dobili smo brošurice u kojima je jedan od prvih saveta bio da se iskopira prva strana pasoša i strana sa vizom, takođe i bilo koja druga dokumentacija i da se to ne nosi sa sobom već da se ostavi kod kuće osobi od poverenja.

Tako da u slučaju gubitka istih, vi imate sve to kod nekoga i vrlo brzo možete da dokažete sve.

Mi od tada, svaki put kada dolazimo, napravimo kopije važnih dokumenata i to ostavimo kod svojih kući.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:43.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.